Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

O παντρεμένος κουνιάδος της, την φλερτάρει επίμονα και προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια – «Η πεθερά μου κατηγορεί εμένα»


 Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ιστορίες όπου η οικογένεια ενός από τους συζύγους προκαλεί προβλήματα στο ζευγάρι, αναστατώνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη. Αρκετές είναι επίσης, οι περιπτώσεις όπου, το πρόβλημα αυτό μπορεί να πάρει ακόμη και ανησυχητικές διαστάσεις.

Η 29χρονη γυναίκα της ιστορίας εξηγεί ότι, είναι αρκετά ελκυστική με βάση τα πρότυπα της ομορφιάς, ενώ η φύση την έχει προικίσει με ένα πλούσιο μπούστο.  Η εμφάνισή της συχνά προκαλεί την προσοχή των άλλων ανδρών, μεταξύ των οποίων, και του 40χρονου αδελφού του άνδρα της.

“Δεν έχω προκαλέσει ποτέ”

Η γυναίκα θεωρεί πως πρέπει να τονίσει ότι, δεν φοράει ποτέ προκλητικά ρούχα και ότι δεν βάφεται πολύ ούτε προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Όμως, της αρέσει να ντύνεται ωραία όταν είναι να πάει σε κάποιο πάρτι ή όταν είναι καλεσμένη σε γάμο.


Ο 33χρονος άνδρας της, έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος ζούσε μέχρι πρόσφατα σε άλλη χώρα και πλέον έχει επιστρέψει. Από τη στιγμή της επιστροφής του στην πατρίδα, ο κουνιάδος δημιουργεί προβλήματα στη ζωή της γυναίκας.

Τα σχόλια που την ενοχλούν

«Κάνει απρεπή σχόλια για την εμφάνισή μου, με κοιτάει επίμονα, και γενικά με απωθεί», εξηγεί η γυναίκα.

«Πρόσφατα, έχει αρχίσει να μου στέλνει αστείες εικόνες στο Messenger. Εμένα δεν μου αρέσει αυτού του τύπου η επικοινωνία μαζί του,  όμως δεν είπα τίποτα γιατί θεωρητικά αυτό είναι μέσα στα όρια του φυσιολογικού για τη σχέση μας».

Μίλησε στον άνδρα της και εκείνος υποσχέθηκε να κάνει μία κουβέντα με τον αδελφό του, αλλά της ξεκαθάρισε ότι ανέκαθεν ήταν…κόπανος.

Η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να βλέπει τον κουνιάδο της τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, αφού, εκείνος και η γυναίκα του, μένουν στο σπίτι των πεθερικών της.

Ο καβγάς μετά το φλερτ

Την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον κουνιάδο της, εκείνος προσπάθησε να της χαϊδέψει την πλάτη αλλά ο άνδρας της μεσολάβησε αμέσως, με τη σκηνή να εξελίσσεται σε καβγά όπου ο άνδρας έσπρωξε τον αδελφό του πριν να τους χωρίσει ο πατέρας τους. Όταν, μετά το περιστατικό επέστρεψαν  στο σπίτι, μετά από λίγο πέρασε και η πεθερά της, γνωρίζοντας ότι θα τη βρει στο σπίτι. Ήθελε να της κάνει μία κουβέντα.

H συζήτηση με την πεθερά

«Μού είπε ότι φέρνω την κουνιάδα μου σε δύσκολη θέση και μου ζήτησε να επανορθώσω.  Της απάντησα ότι δεν φταίω εγώ, αλλά ο κουνιάδος μου που κάνει όλους να νιώθουν αμήχανοι, ακόμα και τη γυναίκα του. Η πεθερά μου απάντησε πως ίσως ο κουνιάδος να ξεφεύγει λίγο, αλλά η οικογένειά τους δεν είχε προβλήματα πριν εμφανιστώ εγώ. Τώρα, ο γάμος του κουνιάδου μου περνάει κρίση, οι γιοι της τσακώνονται μεταξύ τους και, γενικά, τα πράγματα είναι χάλια».

«Με ρώτησε τι σκοπό είχα, της είπα ότι δεν έχω ιδέα τι περιμένει να κάνω. Απαίτησε να ζητήσω συγγνώμη από την κουνιάδα μου και να μείνω λίγο μακριά μέχρι η κατάσταση να ηρεμήσει, ενώ πρέπει να ενθαρρύνω τον άνδρα μου να τα βρει με τον αδελφό του» προσθέτει η γυναίκα.

Καθώς η πεθερά της έφευγε, της ζήτησε η κουβέντα τους να μείνει μεταξύ τους και να μην το κάνει θέμα. Η γυναίκα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Νιώθει άβολα να πει ψέματα στον άνδρα της, όπως θέλει η πεθερά της.

Η γυναίκα δεν θεωρεί ότι κάνει κάποιο λάθος, ούτε ότι φταίει για τη συμπεριφορά του κουνιάδου της, αφού ποτέ δεν του έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Έχει προσβληθεί από τις κατηγορίες της πεθεράς της και ανησυχεί ότι, η σχέση του άνδρα της με την οικογένειά του θα επηρεαστεί αρνητικά.

Τι συμβουλή θα της δίνατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις