Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Τουρκικά MME: Μυστήριο με δολοφονία 45χρονου εκπαιδευτικού – Πώς τον «συνδέουν» με την Ελλάδα


 Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 45χρονου υποδιευθυντή Γυμνασίου της Τουρκίας, Mahir Çoğaç. Τουρκικά ΜΜΕ την σχετίζουν με πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής «μαφίας» και μάλιστα υποστηρίζουν ότι η εντολή δόθηκε από την Ελλάδα.

Πριν από μερικές ημέρες δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Baygaral» στην Τουρκία είχαν σκορπίσει τον τρόμο σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ο ένας και ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία του εκπαιδευτικού στο Κοτζαέλι ως συνέχεια αυτής της βεντέτας.

Σύμφωνα με την Sabah, ο 45χρονος δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του. Ο Çoğaç πυροβολήθηκε στο κεφάλι και παρά το ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να τον σώσουν, τελικά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Akşam, ο Ramazan Bayğara, ο οποίος συνελήφθη στην Ελλάδα πριν από έναν μήνα, διέταξε τον θάνατο του Mahir Çoğaç από τη φυλακή για εκδίκηση. Αναφέρθηκε ότι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος δεν συμμετείχε στα γεγονότα, σκοτώθηκε από 17χρονο δράστη για ‘εκδίκηση’. Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι συνεχίζεται η διαδικασία έκδοσης του Ramazan Bayğara στην Τουρκία.

Το περιστατικό σχετίζεται με τη δολοφονία που διέπραξε ο αδελφός του Mahir Çoğaç, Yunus Çoğaç, στα Άδανα πριν από 10 ημέρες. Υποστηρίζεται ότι το άτομο που σκότωσε ο Yunus Çoğaç ήταν μέλος της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος που ονομάζεται Bayğaralar και ότι ο Mahir Çoğaç την “πλήρωσε”.

Κάνοντας μια δήλωση στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης της Τσαγιρόβα Αχμέτ Ονάλ είπε: «Ο Μαχίρ δολοφονήθηκε μπροστά στο σπίτι του χθες το πρωί. Ο εκλιπών, υποδιευθυντής ήταν πολύτιμος παιδαγωγός που δούλευε στην περιοχή μας εδώ και 18 χρόνια, τον οποίο γνωρίζαμε πολύ καλά και τον αγαπούσαν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις