Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Kαθαρίζετε λάθος την τουαλέτα σας – Αυτός είναι ο σωστός τρόπος, σύμφωνα με ειδικό

 


Μια επαγγελματίας στον καθαρισμό μοιράστηκε τον «σωστό» τρόπο για να καθαρίσετε μια τουαλέτα. Πολλοί χρήστες των social media λάτρεψαν τη συμβουλή της, επισημαίνοντας ότι είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που σας κάνουν να αναρωτιέστε γιατί δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ από μόνοι σας.

Το μυστικό για τον καθαρισμό της τουαλέτας

Συχνά υιοθετούμε συνήθειες που ίσως να μην είναι απαραίτητα οι πιο αποτελεσματικές στον καθαρισμό. Ευτυχώς, μια επαγγελματίας αποκάλυψε το μυστικό της για τον άψογο καθαρισμό της τουαλέτας σας. Η ειδικός, γνωστή ως vanesamaro91 στο TikTok, συμβουλεύει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Για αρχή, είπε ότι πρέπει να φορέσετε γάντια και στη συνέχεια να αφαιρέσετε το κάθισμα της τουαλέτας πριν προχωρήσετε.
  2. Στη συνέχεια, προτείνει να τοποθετήσετε το κάθισμα της τουαλέτας στο ντους και να το ψεκάσετε με απορρυπαντικό με χλωρίνη.
  3. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ρίξετε λίγο απορρυπαντικό τουαλέτας μέσα στην λεκάνη. Πρέπει να το αφήσετε για λίγο να “δράσει” ενώ εσείς συνεχίζετε τον καθαρισμό σε άλλα σημεία.
  4. Όταν το απορρυπαντικό έχει κάνει τη δουλειά του, καθαρίστε την περιοχή όπου αφαιρέθηκε το κάθισμα. Αυτό σας επιτρέπει να εξαλείψετε την βρωμιά που έχει συσσωρευτεί γύρω από το σημείο όπου το κάθισμα ενώνεται με τη λεκάνη.
  5. Ξεπλύνετε επίσης την περιοχή για να διασφαλίσετε ότι είναι πεντακάθαρη πριν πλύνετε την λεκάνη της τουαλέτας με το απορρυπαντικό που έχετε αφήσει να δράσει. Η ειδικός απλά χρησιμοποιεί μία βούρτσα τουαλέτας για να τρίψει την λεκάνη πριν την ξεπλύνει εντελώς.
  6. Στη συνέχεια, εστιάστε στο κάτω μέρος της λεκάνης όπου ενώνεται με το πάτωμα. Εφαρμόστε λίγο απορρυπαντικό καθαρισμού και στη συνέχεια το σκουπίστε με χαρτί κουζίνας για να καθαρίσετε οποιαδήποτε επίμονη βρωμιά.

Πού πρέπει να επικεντρωθείτε όταν καθαρίζετε την τουαλέτα

Στο βίντεό της, η ειδικός είπε στους followers της να επικεντρωθούν στην περιοχή όπου η τουαλέτα ενώνεται το πάτωμα, προτρέποντάς τους να την τρίψουν μέχρι να εξαφανιστούν όλοι οι λεκέδες. Μετά απ’ αυτό, καθαρίζει το κάθισμα της τουαλέτας πριν το τοποθετήσει ξανά στη θέση του.

Οι συμβουλές καθαρισμού της απέσπασαν ποικίλα σχόλια στα social media. «Αυτό μου θυμίζει τα πρώτα σας βίντεο. Το λατρεύω αυτό», σημείωσε ένας θαυμαστής της. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Λοιπόν, έτσι αφαιρείς το κάθισμα της τουαλέτας. Έτσι έσπασα το δικό μου». «Μακάρι κάθε καπάκι της τουαλέτας να ξεκολλούσε τόσο εύκολα», είπε ένας τρίτος χρήστης. Εν τω μεταξύ, ένας τέταρτος αναφώνησε: «Μακάρι να είχα μια καθαρίστρια που να έδινε τόση σημασία στη λεπτομέρεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις