Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

«Θα ξετρυπώσουμε κάθε είδους μ@λ@κ@ς»!! Ρώσος ξεσπάει Kατά Σόρος και Δύσης - «Θα είμαστε πιο αδίστακτοι και θανατηφόροι».


Με αιχμές κατά των δυτικών ΜΚΟ και ιδίως του Τζορτζ Σόρος επενέβη ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, θίγοντας ταυτόχρονα και το θέμα των ουκρανικών πληγμάτων σε ρωσικές επαρχίες.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Πόσο υπέροχο είναι να λαμβάνουμε αναγνώριση της αποτελεσματικότητας της συνδυασμένης προσπάθειάς μας ενάντια στο νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο!

Προήλθε από καθάρματα οργανώσεις όπως ΜΚΟ που ανήκαν στον αηδιαστικό γέρικο Σόρος, ο οποίος στράφηκε στο ΔΠΔ (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο) για την ταπεινή μας δουλειά.

Τέτοιες ΜΚΟ και τα αφεντικά τους είναι συνεργοί των τρομοκρατών που σκότωσαν περισσότερους από 20 φιλήσυχους πολίτες μας μόλις χθες.

Αυτό πραγματικά δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ενάντια στη φάουλ ναζιστική κλίκα. Θα είμαστε ακόμη πιο θυμωμένοι, ακόμη πιο αδίστακτοι και θανατηφόροι, ενώ θα αποκαλύψουμε κάθε είδους μ@λ@κ@ς και μουν@@του καθεστώτος του Κιέβου και των αφεντικών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις