Η Συνταγή είναι από κ. Evridiki Samara – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα:(για ταψακι μεσαιου μεγεθους)
3 φλυτζανια αλευρι
4 αυγα
1 λιτρο γαλα φρεσκο
1/2 κιλο τυρι φετα
Αλατι,πιπερι
Ελαιολαδο για το ταψι
Εκτελεση:
Χτυπαμε με συρμα τα αυγα με το γαλα αλατοπιπερωνουμε και προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι να γινει χυλος. (οπως τις τηγανιτες)
Στην συνεχεια σπαμε με τα χερια μας το τυρι.
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 200 °C
Βαζουμε λαδι στο ταψι μας…τοποθετουμε στον φουρνο να καψει καλα και προσθετουμε τον χυλο..ψηνουμε αναλογα με τον φουρνο μεχρι να παρει το επιθυμητο χρωμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου