Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: H στιγμή που Eλέφαντας ποδοπατά μέχρι θανάτου τον εκπαιδευτή του


 Σε ένα τραγικό περιστατικό στην Κεράλα της Ινδίας, ένας άντρας φέρεται να ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από έναν ελέφαντα την Πέμπτη, 20 Ιουνίου.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το τραγικό συμβάν έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δείχνει τον ελέφαντα να επιτίθεται στον 63χρονο εκπαιδευτή, ο οποίος προσπαθεί να ετοιμάσει το τεράστιο ζώο για τουριστική βόλτα.

Το βίντεο απαθανατίζει τον ελέφαντα να πατάει τον εκαπιδευτή του αλύπητα κάτω από τα πόδια του. Μετά ο ελέφαντας τον σηκώνει πριν το πετάξει ως άψυχο σκελετό κάτω στο έδαφος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hindu, το Τμήμα Δασών κατέθεσε δικογραφία εναντίον ενός παράνομου κέντρου σαφάρι ελεφάντων στο Idukki και εξέδωσε ανακοίνωση παύσης του σαφάρι μετά τον θάνατο του εκπαιδευτή την Πέμπτη.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ο Balakrishnan ήταν ο δεύτερος μαχούτ που περίμενε να πάει τουρίστες σε σαφάρι όταν ο ελέφαντας του επιτέθηκε. Οι τουρίστες διέφυγαν ελάχιστα ζημιά και το σώμα του μαχούτ παραδόθηκε στους συγγενείς του μετά από νεκροψία-νεκροτομή.


Οι ελέφαντες στο κέντρο δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο Animal Welfare Board of India, μια απαίτηση για τα ζώα που χρησιμοποιούνται στη διασκέδαση. Ο Υπεύθυνος Δασών του Τμήματος Κοινωνικής Δασοπονίας Idukki (DFO) Vipindas PK δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης έλαβε οδηγίες να μεταφέρει τον ελέφαντα στο Kottayam, όπου είναι εγγεγραμμένος στο Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με την έκθεση που επικαλείται πηγές, 35 ελέφαντες χρησιμοποιούνται σε οκτώ κέντρα σαφάρι στο Idukki, αλλά μόνο τέσσερις είναι εγγεγραμμένοι στο συμβούλιο για την καλή διαβίωση των ζώων. Ο ελέφαντας που ενεπλάκη στο περιστατικό είχε δείξει στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά προς τον εκαπιδευτή.

Δείτε το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις