Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ανασχηματισμός: Τα σενάρια για το νέο υπουργικό σχήμα - Ποιοι μετακινούνται, ποιοι επανέρχονται

 


Φουντώνουν τα σενάρια για το νέο κυβερνητικό σχήμα στο οποίο έχει καταλήξει ο πρωθυπουργός, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινώσει τα ονόματα των υπουργών. 

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί απολύτως είναι ότι η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας και τη θέση της στο υπουργείο Εσωτερικών θα καταλάβει ο Θοδωρής Λιβάνιος. Εκεί θα αναλάβουν θέσεις υφυπουργών και οι Χαραλαμπογιάνης, Σπανάκης και Γκιουλέκας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επανέρχεται στην κυβέρνηση ως υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ο Κώστας Τσιάρας φέρεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κύριοι Βορίδης, Χατζηδάκης και Γεωργιάδης συνεχίζουν στα πόστα τους.

Δεν προκύπτει αλλαγή στη δομή του Μεγάρου Μαξίμου

Σύμφωνα με πηγές του CNN Greece δεν προκύπτει αλλαγή στη δομή του Μεγάρου Μαξίμου, παρά τη «γκρίνια» κάποιων Υπουργών και στελεχών που ζητούν ενίσχυση της Κυβέρνησης με ένα στέλεχος παρά τω Πρωθυπουργώ, το οποίο θα μπορούν να καλούν ανά πάσα στιγμή για να τους λύνει κάθε είδους πρόβλημα. Σε περίπτωση που προχωρούσε ένα τέτοιο σενάριο τα ονόματα που ακούγονται περιλαμβάνουν του κυρίους Γ. Μυλωνάκη, Γ. Γεραπετρίτη και Σ. Παπασταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.