Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Why don't pictures like this ever trend

 


Σχεδιάζουν ρομπότ που θα Mπορούσε να πηδήξει ψηλότερα…από το Άγαλμα της Ελευθερίας


 Οι μηχανικοί λένε ότι έχουν δημιουργήσει ένα σχέδιο για ένα ρομπότ ικανό να πηδήξει 400 πόδια στον αέρα - και θα μπορούσε μια μέρα να κατευθύνεται προς το διάστημα...!

Αuτά είναι τα δημοφιλή πατατάκια που ανακαλούνται γιατί περιέχουν κομμένα και Tηγανισμένα… μπαλάκια του γκολφ


 Σε μία πρωτοφανή ανάκληση προχώρησαν δύο εταιρείες που παράγουν σνακ πατατάκια στην Ιρλανδία.

Κατώτατος μισθός: Έρχεται Nέο πλαίσιο για την αναπροσαρμογή του – Ποιες αλλαγές εξετάζονται


 Δεν αποκλείεται η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Εργασίας να μελετήσει το μοντέλο της Γαλλίας για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού και να το εφαρμόσει από τον Σεπτέμβριο.

Δίκτυο NATOΪΚΩΝ σαμποτέρ μέσα στη Ρωσία!! Αγριεύει ο πόλεμος – ΧΑΡΤΗΣ - Μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024 αναφέρθηκαν περίπου 110 «ανεξήγητες» πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.

 


Όπως πληθαίνουν οι «μυστήριες» εκρήξεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές ευρωπαϊκών κρατών, ιδίως όσων συνορεύουν με την Ουκρανία (βλ. Πολωνία), έτσι πολλαπλασιάζονται ανάλογα περιστατικά στην ρωσική επικράτεια.

Εντυπωσιακό: Φωτογράφος έλιωσε το drone για να πάρει αυτή τη λήψη!(vid) - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τη λάβα ηφαιστείου

 


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τη λάβα ηφαιστείου

Τα 5 ζώδια που θα βιώσουν μαγεία στην καθημερινότητα τους με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο


 Αυτοί που αποφασίσουν να πράξουν κερδίζουν πάντα. Αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα της εβδομάδας μεταξύ 1 – 7 Ιουλίου 2024. Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το πεπρωμένο σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στη Γη;

Τραγωδία στην Πάτρα: 41χρονος κατέρρευσε ΞΑΦΝΙΚΑ κατά τη διάρκεια γλεντιού


 Τραγωδία στην Πάτρα με τον ξαφνικό θάνατο ενός 41χρονου κατά την διάρκεια γλεντιού.

Μάθε τι σημαίνει η παροιμία «Εγώ γελώ με 12 και 13 με μένα»


 Οι παροιμίες και οι λαϊκές ρήσεις είναι πολύτιμα κομμάτια του πολιτισμικού μας πλούτου. Περνούν από γενιά σε γενιά, φέρουν μαζί τους σοφία αιώνων, κωδικοποιημένη σε σύντομες και εύστοχες φράσεις.

Δημοσίευμα-«κόλαφος» για τον Σβαμπ και όσα φέρεται να έκανε εντός του WEF! - Ανοίγουν στόματα με αποδέκτη τον υπερδιεθνιστή ιδρυτή του WEF.


 «Υπό την επίβλεψη πολλών δεκαετιών του Klaus Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και διακρίσεων κατά των γυναικών και των μαύρων», αναφέρει σήμερα μία τεράστια εφημερίδα με έδρα της Νέα Υόρκη, προκαλώντας σεισμό!

«Νομίζω ότι βλέπουμε μερικούς εξωγήινους»: Τα ‘χασε ζευγάρι με αυτό που είδε στον ουρανό, vid - Δείτε τι απαθανάτισαν!


 Δύο Καναδοί υποστηρίζουν πως κινηματογράφησαν μία τετράδα… UFO στον ουρανό!

Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου – Τον χτύπησαν συγγενείς του επειδή είναι ομοφυλόφιλος

 


Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πατρών προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του, όταν εκείνος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 7 ύπουλα σημάδια της νόσου του γαστρεντερικού συστήματος, σύμφωνα με ειδικούς


 Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει μερικές φορές εντερική ενόχληση, αλλά πώς θα καταλάβετε εάν έχετε μια συγκεκριμένη πάθηση, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (IBS); Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περίπου το 10% έως 15% των Αμερικανών πάσχουν από IBS,

Τo video της ξεφτίλας...Η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας έδειξε το στήθος της στο κοινό για την υποστήριξη των #LGBTQ


 Η υπουργός Πολιτισμού της Νορβηγίας έδειξε το στήθος της στο κοινό για την

Video με τις παρελάσεις της ανωμαλίας και της ξεφτίλας... Ακατάλληλες εικόνες!


Αν αυτό είναι φυσικό δεδομένο και δεν είναι ανώμαλο τότε να βγει όλος ο κόσμος με την πουτσα στον δρόμο και το μουνι στο πιάτο για να δούμε πόσο ανώμαλοι μπορεί να γίνουμε..

ALERT - EKTAKTO

 30/6/2024 - 16:30



ΠΑΣΟΚ – Κατρίνης: Αναγκαία μία νέα, δημοκρατική πλειοψηφία – H χώρα και η παράταξη χρειάζονται ένα ισχυρό και δημιουργικό σοκ

 


Στους στόχους και τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το επόμενο χρονικό διάστημα, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που διεξάγεται σήμερα (30/6).

«Έχασα 70 κιλά σε 11 μήνες όταν “εθίστηκα” σε μία άσκηση» – Άνδρας αποκαλύπτει πώς βελτίωσε την φυσική του κατάσταση


 Ο Daniel Morris παραδέχτηκε πως ένιωθε «φρικτά τις περισσότερες φορές» πριν χάσει 70 κιλά σε 11 μήνες. Ο ίδιος αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει βάρος χάρη σε μία άσκηση στην οποία «εθίστηκε».

Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής: «Eχουν καεί σπίτια - Κοντά σε στρατιωτική βάση οι φλόγες»


 Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες στην φωτιά στην Κερατέα, όπου έγιναν εκκενώσεις, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Αθανάσιος Μακροδημήτρης. 

Δούκας στην Κεντρική Επιτροπή: Zητώ τη στήριξή σας για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη


 Ζητώ τη στήριξή σας για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής που βρίσκεται σε εξέλιξη, επισημοποιώντας την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Ανδρουλάκης: Εκλογές στις 6 Οκτωβρίου - Πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών από κάποιους


 Ευθεία επίθεση σε όσους διεκδικούν τη θέση του προέδρου του κόμματος εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος λέγοντας ότι «κάποιοι μετατρέπουν την αναγκαία αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σε πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών», ενώ ανακοίνωσε εσωκομματικές εκλογές για τις 6 Οκτωβρίου και για τις 13 του μηνός, αν χρειαστεί δεύτερος γύρος.

Φαλάσαρνα: Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης (Bίντεο)

 


Η Φαλάσαρνα βρίσκεται 59 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 12 χιλιόμετρα δυτικά της Κισάμου.

Πέντε Tραυματίες από πρόσκρουση πλοίου στη Φολέγανδρο - Απαγορεύτηκε ο απόπλους


 Πέντε επιβαίνοντες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ΣΑΟΝΗΣΟΣ τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από πρόσκρουσή του στο φανάρι του λιμανιού της Φολέγανδρου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.

CNN - Δημοσκόπηση Kapa Research: Ανάκαμψη ΝΔ, πτώση για τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν πείθει ο Κασσελάκης

 


Η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research, κρατά ή και αυξάνει ελαφρώς τις δυνάμεις της, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζει πτώση, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, φαίνεται ότι δεν πείθει καθώς η πλειοψηφία των πολιτών ζητά άλλον αρχηγό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Εδώ στον παρλαπιπα τα λέμε όλα! Ένα βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη που το κατεβαζουν από παντού! Δείτε το!


 Από το 2011 που υπάρχει ο παρλαπιπας παρουσιάζει κάθε πολιτική θέση χωρίς κομματικές παρωπιδες... 

Yποχρεωτικότητα της Κάρτας Εργασίας: Το «ψηφιακό μάτι» του κράτους στις επιχειρήσεις - Δείτε πού επεκτείνεται από αύριο 1/7.


Με αμείωτο ρυθμό προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τη σταδιακή επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής δραστηριότητας.

50 χρόνια ελληνικά F-4 Phantom! Τα «αθάνατα» μαχητικά της Π.Α., vid - Κοσμούν τους ελληνικούς αιθέρες.


 H Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών συνεχούς υπηρεσίας των Ελληνικών Phantom, γιορτάζει την Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 12:00 με την 338 Μοίρα στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Εκλογές στη Γαλλία: H ώρα της κάλπης – Tι έδειξαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσίευσαν οι εφημερίδες Le Monde και Figaro.


 Οι σημερινές εκλογές στη Γαλλία έχουν ιστορική σημασία, καθώς είναι οι πιο πολωμένες στη σύγχρονη ιστορία της χώρας

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου: Σκορπιοί, τολμήστε να σπάσετε τα δεσμά που σας εγκλωβίζουν


 Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Cognify η νέα Ψηφιακή φυλακή !!! Θα πάθεις ΣΟΚ !!! Άγγελος Καραγεώργος & UHUTV Νέα Εκπομπή


 O Άγγελος Καραγεώργος με τον Uhutv Channel για τις μελλοντικές φυλακές και το σωφρονισμό όπου με τη χρήση της τεχνητής

Eκεί έχει πολλούς…

 


Ποιον από τους τρεις να γ@μησω;

 


Άντε και κάνω την υπέρβαση...

Και λέω τέρμα οι γυναίκες, θα γαμάω μόνο άντρες!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Το ξέσπασμα 34χρονης για την κολλητή της – «Μου χτύπησε το κουδούνι μέσα στη νύχτα και με κατηγόρησε χωρίς αποδείξεις ότι κοιμάμαι με τον άνδρα της»


 Όταν η καχυποψία και η ζήλεια βγαίνουν εκτός ελέγχου, οι φιλικές σχέσεις μπορεί να πληγούν ανεπανόρθωτα, όπως συνέβη στην περίπτωση μιας νέας γυναίκας που ήρθε προ εκπλήξεως μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά η φίλη της πήγε σπίτι της και άρχισε να την κατηγορεί ότι την πρόδωσε. 

Τα στιγμιαία noodles απειλούν με περιβαλλοντική καταστροφή... βουνό στη Nότιο Κορέα


 Απειλή για το υψηλότερο βουνό της Νοτίου Κορέας είναι τα στιγμιαία noodles. 

H αδελφή της είχε ένα φρικτό ατύχημα και από τότε τα πάντα άλλαξαν στην οικογένειά της – «Δεν με αφήνουν να μοιραστώ κανένα ευχάριστο νέο για να μην πληγωθεί»


 Η διαχείρισης μιας ασθένειας ή ενός ατυχήματος είναι περίπλοκη διαδικασία και αναπόφευκτα, αφορά όλη την οικογένεια. Ορισμένα μέλη της οικογένειας, λόγω της θέσης τους, καταλήγουν να σηκώνουν το μεγαλύτερο συναισθηματικό φορτίο της ασθένειας, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της 32χρονης γυναίκας της ιστορίας.

Αρχαία Κίνα: Το αινιγματικό σπαθί του Γκουτζιάν ηλικίας 2.500 ετών(vid) - Το σπαθί του Goujian(Γκουγιάν) ανακαλύφθηκε το 1965 στην επαρχία Hebei και υπολογίζεται ότι είναι περίπου 2.500 ετών.


 Είναι γνωστό για την ασυνήθιστη ευκρίνειά του και την απίστευτη αντοχή του στην αμαύρωση. Το σπαθί βρέθηκε σε έναν τάφο μαζί με έναν ανθρώπινο σκελετό και ήταν τυλιγμένο σε μια ξύλινη θήκη φινιρισμένη με μαύρη λάκα, η οποία συνέβαλε στη διατήρησή του.

Αντίστροφη μέτρηση για Μπάιντεν; Τι ανήρτησε ο Ομπάμα στο Twitter - Δημοσκόπηση του δείχνει τον δρόμο, αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα σηκώνει ασπίδα


 Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να αντικατασταθεί για να έχουν οι Δημοκρατικοί τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Xτύπημα μέσα στις ΗΠΑ στον ορίζοντα»! Αντισυνταγματάρχης σημαίνει «συναγερμό» - OΟ πλανήτης κρατάει την ανάσα του


 Ένας πρώην αξιωματούχος των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μια μεγάλη επίθεση στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών το επόμενο διάστημα εξαιτίας εν μέρει των πολιτικών ανοιχτών συνόρων του Τζο Μπάιντεν.

Τα 3 ζώδια που θα δουν καρμικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου στους Ιχθύες

 


Ο Κρόνος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες από το Σάββατο 29 Ιουνίου, ένα ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του θεϊκού συγχρονισμού, του κάρμα, ακόμα και των ορίων, και αυτή η ανάδρομη περίοδος θα φέρει καρμικές αλλαγές σε τρία ζώδια.

Kοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα κάνετε δωρεάν διακοπές φέτος το καλοκαίρι


 «Πρεμιέρα» κάνει από την 1η Ιουλίου το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού 2024-2025, καθώς οι δικαιούχοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους διανυκτέρευση από την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα. Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού

«Μπάιντεν φύγε από την κούρσα για το Λευκό Οίκο» - Άρθρο παρέμβαση των New York Times

 


Κάλεσμα στον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, μετά το καταστροφικό ντιμπέιτ της προηγουμένης με αντιμέτωπο τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε η συντακτική επιτροπή της αμερικανικής εφημερίδας New York Times. 

«Θέλουμε να αυξήσουμε την εξάρτηση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς»! «Βόμβα» στο WEF - Τι ειπώθηκε από τον αντιδήμαρχο του Μάντσεστερ


Ο αντιδήμαρχος του Greater Manchester είπε σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) ότι στόχος του είναι να μειώσει την εξάρτηση από την ιδιοκτησία αυτοκινήτου και να αυξήσει την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

H φυσική μέθοδος για να διώξετε αμέσως τις δυσάρεστες οσμές και να ανανεώσετε τα μαξιλάρια σας


 Με τόσες δουλειές στο σπίτι, είναι εύκολο να παραλείψουμε το πλύσιμο των διακοσμητικών μαξιλαριών.

Πάτρα: Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή τους είπε πως είναι ομοφυλόφιλος


 Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας και κακοποίησης ανήλικου παιδιού, με δράστες τον πατέρα και τον θείο του, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα.

Οι άνθρωποι που μεγάλωσαν με συναισθηματικά μη διαθέσιμο πατέρα, συχνά εμφανίζουν αυτές τις 7 συμπεριφορές ως ενήλικες

 


Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει από έναν μη συναισθηματικά διαθέσιμο πατέρα, μπορεί να εμφανίσουν ορισμένες χαρακτηριστικές συμπεριφορές στην ενήλικη ζωή τους.

Άσχημα μαντάτα! Δείτε πού αυξάνεται κατά 11% ο ΦΠΑ από τη Δευτέρα - Δημοσιεύθηκε από την ΑΑΔΕ η εγκύκλιος Ε.2047/2024 με τις διευκρινίσεις σχετικά με τον συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει από 1.7.2024


 Δημοσιεύθηκε από την ΑΑΔΕ η εγκύκλιος Ε.2047/2024 με τις διευκρινίσεις σχετικά με τον συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει από 1.7.2024 στην διάθεση καφέ, κακάο, τσαγιού, χαμομηλιού και λοιπών αφεψημάτων για επιτόπια κατανάλωση.

Συνταγή για Tηγανίτες λαχανικών με αυγά και σουσάμι


 Εμπνευσμένη από τις κορεάτικες τηγανίτες λαχανικών, αυτή η συνταγή είναι ένας διασκεδαστικός και νόστιμος τρόπος για να προσθέσετε πολλά λαχανικά στο βραδινό σας γεύμα.

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Κυψέλη: Βρέθηκε μαχαιρωμένη 34χρονη γυναίκα – Είναι έγκυος και το έκανε ο σύντροφός της


 Το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία συνέλαβε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια έναν 34χρονο άνδρα. Σύμφωνα με αναφορές του Open, ο άνδρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του.

Κυψέλη: Tο Xρονικό της επίθεσης που δέχθηκε γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της – Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο

 


Ανατροπή στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στην Κυψέλη. Η 41χρονη από το Κονγκό γυναίκα τελικά κατήγγειλε στην αστυνομία πως ξυλοκοπήθηκε από τον ομοεθνή 34χρονο πρώην σύντροφό της, κι όχι ότι μαχαιρώθηκε, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για την κηδεία: Δυστυχώς ο Ανδρέας είναι νεκρός μόλις στα 41 του χρόνια, αφήνει πίσω του την Δώρα και τον γιο του


 Κατέληξε δυστυχώς ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος μόλις στα 41 του χρόνια.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις