Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Εάν ένας άνδρας θεωρεί μία γυναίκα όμορφη αλλά το κρύβει, θα εμφανίσει αυτές τις 8 ξεχωριστές συμπεριφορές

 


Κλειδί για την αποκωδικοποίηση των αληθινών συναισθημάτων ενός άνδρα, είναι η αναγνώριση ορισμένων βασικών, αλλά ανεπαίσθητων συμπεριφορών που μαρτυρούν την έλξη του για εσάς.

Έχουν παρατηρηθεί 8 συγκεκριμένες συμπεριφορές που επιδεικνύουν οι άνδρες όταν βρίσκουν μια γυναίκα όμορφη

  • Σταθερή προσοχή
  • Προστατευτικά ένστικτα
  • Στοιχεία της γλώσσας του σώματος
  • Σας ακούει προσεκτικά
  • Σέβεται τα όριά σας
  • Εκτιμάει τη γνώμη σας
  • Προσπαθεί
  • Το ομολογεί με τα μάτια του

Πώς εκφράζονται οι χαρακτηριστικές συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άνδρας σας θεωρεί όμορφη:

Σταθερή προσοχή

Στον λαβύρινθο των ανθρώπινων σχέσεων, η αποκρυπτογράφηση των συναισθημάτων ενός άνδρα δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Περισσότερο μοιάζει με κρυφτό, όπου τα συναισθήματά του κρύβονται επιδέξια κάτω από μυστήριες κινήσεις.

Ένας άνδρας που γοητεύεται από την ομορφιά σας, δεν θα σας «βομβαρδίσει» με κινήσεις εντυπωσιακές, ούτε με ρεβεράντζες, αλλά θα εκφραστεί μέσα από μικρές και συνεπείς εκδηλώσεις.

Ίσως να σας ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σας, ή απλώς θα θέλει να είναι κοντά σας.  Η έλξη δημιουργεί την ανάγκη για σύνδεση με το αντικείμενο του πόθου και την κατανόηση του άλλου ανθρώπου.

Ένας άνδρας που σας βρίσκει όμορφη, θα θέλγεται από την αύρα σας και θα δείχνει τη διάθεση να σας γνωρίσει καλύτερα. Μην ξεχνάτε βέβαια, ότι σημασία για τη σωστή ανάγνωση των σημείων, παίζει και η περίσταση, καθώς και η συνδρομή και άλλων ενδείξεων. Η έλξη είναι ένα περίπλοκο συναίσθημα που εκδηλώνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Προστατευτικά ένστικτα

Ανάμεσα στους άνδρες που αισθάνονται έλξη για μια γυναίκα, παρατηρείται ένα κοινό χαρακτηριστικό: Οι άνδρες που γοητεύονται από κάποια γυναίκα, γίνονται προστατευτικοί μαζί της, θέλουν να νιώθει άνετα και ασφαλής. Αν η συμπεριφορά αυτή παρατηρείται επίμονα σε διαφορετικές περιστάσεις, τότε αποτελεί ένδειξη της έλξης του για εσάς. Τα προστατευτικά ένστικτα ενός άνδρα μαρτυρούν ότι δεν σας συμπαθεί απλώς αλλά νιώθει έλξη και θαυμασμό για την  ομορφιά σας.

Στοιχεία της γλώσσας του σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα εξαιρετικά δυνατό μέσο επικοινωνίας, το οποίο στέλνει πολλά περισσότερα μηνύματα απ’ όσα μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Όταν ένας άνδρας έλκεται από την ομορφιά σας, η γλώσσα του σώματός του θα προσαρμοστεί με τρόπο που θα σας το αποκαλύψει.

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες στην μη λεκτική επικοινωνία, οι άνθρωποι στρέφουν το σώμα τους προς εκείνους που συμπαθούν. Αυτό το σημάδι που ονομάζεται «κατεύθυνση του σώματος»,  μπορεί να είναι διακριτικό, με την ελαφρά στροφή του κορμού ή των ποδιών, ή πιο προφανής.

Εξίσου σημαντικό είναι και ένα άλλο σημάδι, ο «καθρεπτισμός». Πρόκειται για μία ακόμη ασυνείδητη συμπεριφορά, όπου το άτομο αντιγράφει τις ενέργειες, τις κινήσεις, ακόμη και τα μοτίβα της ομιλίας του ανθρώπου που συμπαθούν.

Δημιουργείται από την ανάγκη της δημιουργίας σύνδεσης και την καλλιέργεια σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους. Δώστε προσοχή στα σημάδια της γλώσσας του σώματος την επόμενη φορά που θα υποψιαστείτε ότι ένας άνδρας σας βρίσκει γοητευτική.

Σας ακούει προσεκτικά

Είναι πολύ σπάνιο να βρεις κάποιον που να σε ακούει με ειλικρινές ενδιαφέρον. Ένας άνδρας που έχει γοητευτεί από μια γυναίκα, θέλει να την ακούει με προσοχή.

Για τον λόγο αυτό, θα αφουγκράζεται τις ιστορίες που του λέτε, θα δείχνει ενδιαφέρον να μάθει τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις εμπειρίες σας. Θα σας κάνει σχετικές ερωτήσεις, θα θυμάται λεπτομέρειες που έχετε μοιραστεί μαζί του. Αυτό συμβαίνει επειδή τα λόγια σας έχουν για εκείνον σημασία και επειδή θέλει να σας καταλάβει.

Για τον άνδρα που έχετε γοητεύσει, η φωνή σας είναι μαγευτική και οι σκέψεις σας συναρπαστικές. Μην ξεχνάτε να συνδυάσετε την ένδειξη αυτή με την ύπαρξη και άλλων στοιχείων. Μπορεί άλλωστε κάποιος να είναι καλός ακροατής από τη φύση του!

Σέβεται τα όριά σας

Ο θαυμασμός, πέρα από την εκτίμηση της εξωτερικής ομορφιάς, εμπεριέχει και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο. Όταν ένας άνδρας γοητεύεται από μια γυναίκα, θα σέβεται και τα όριά της, θα καταλαβαίνει τις αντοχές της και η άνεσή της θα είναι για εκείνον προτεραιότητα. Έτσι, δεν πρόκειται να επιχειρήσει να επιβληθεί να ξεπεράσει τα όριά της.

Με άλλα λόγια, θα σας δίνει χώρο, θα καταλαβαίνει και θα σέβεται τις επιλογές σας, θα υποστηρίζει τις αποφάσεις σας. Αυτός θα είναι ο τρόπος του να σας πει ότι σας εκτιμά ως άνθρωπο, όχι ως απλό αντικείμενο θαυμασμού.

Αυτού του είδους η εκτίμηση υπερβαίνει την επιφάνεια της εξωτερικής ομορφιάς και αγγίζει ουσιαστικά την καρδιά της γυναίκας.

Εκτιμάει τη γνώμη σας

Όταν ένας άνδρας νιώθει έλξη για μια γυναίκα, εκφράζει το ενδιαφέρον του συνολικά. Συζητά μαζί της και την ακούει προσεκτικά. Ανοίγει τα αυτιά του στους προβληματισμούς και τα διλήμματα και θέλει να σας βοηθήσει.

Ακούει τις ανησυχίες σας με υπομονή, χωρίς να προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του.

Εκφράζει γνήσιο ενδιαφέρον και σέβεται την κρίση της γυναίκας που τον ενδιαφέρει.

Προσπαθεί

Ένας άνδρας που γοητεύεται από μια γυναίκα, κάνει πάντα «το κάτι παραπάνω».

Προσπαθεί να είναι μέρος της ζωής της, δείχνοντας το ενδιαφέρον του μέσα από μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή του όταν είναι να σας συναντήσει, να παίρνει πρωτοβουλία, να κάνει σχέδια μαζί σας, να σας στηρίζει.

Ασφαλώς, αυτό συμβαίνει επειδή, όταν μια γυναίκα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ενός άνδρα, εκείνος θέλει να την εντυπωσιάσει και να της αποδείξει ότι η παρουσία του θα αποτελεί μια θετική αλλαγή στη ζωή της.

Το ομολογεί με τα μάτια του

Τέλος, η έλξη ενός άνδρα δεν κρύβεται εύκολα επειδή, όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα, τον προδίδουν τα μάτια του.  Θα τον πιάνετε να σας ρίχνει κλεφτές ματιές, ή να σας κοιτάει περισσότερο από το κανονικό.

Αν αρέσετε σε κάποιον άνδρα, μαγνητίζετε το βλέμμα του και εκείνος είναι ανήμπορος να αντισταθεί.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και αποκαλύπτουν όσα η καρδιά προσπαθεί να κρύψει. Οι επίμονες και παρατεταμένες ματιές ενός γοητευμένου άνδρα, αποτελούν σιωπηρές εκδηλώσεις θαυμασμού.

Tip: Η απάντηση κρύβεται στις λεπτομέρειες

Η ανάλυση του περίπλοκου ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων, ξεκινά από τις πιο διακριτικές και ανεπαίσθητες συμπεριφορές.  Έτσι, ένας άνδρας που αισθάνεται έλξη για μια γυναίκα, δεν το εκφράζει πάντα με εντυπωσιασμούς και εμφανείς εκφράσεις θαυμασμού, αλλά αντίθετα, με μικρά σημάδια.

Το γεγονός ότι σέβεται τα όριά σας, εκτιμά τη γνώμη σας, ότι σας ακούει με προσοχή, ή ο τρόπος με τον οποίον το βλέμμα του φωτίζεται κάθε φορά που σας βλέπει, αποκαλύπτουν τα συναισθήματά του.

Όπως ακριβώς το διατύπωσε η διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέας, Maya Angelou «οι άνθρωποι ξεχνούν το τι είπες ή τι έκανες, όμως δεν ξεχνούν ποτέ πώς τους έκανες να νιώσουν».

Αν κάποιος άνδρας σας θεωρεί όμορφη, θα σας το δείξει μέσα από τις συμπεριφορές του και από το γεγονός ότι θα σας κάνει να νιώθετε ότι είστε ξεχωριστή και ότι αξίζετε. Δώστε προσοχή αφού, τα σημάδια αυτά είναι η σιωπηρή γλώσσα της έλξης και του θαυμασμού της ομορφιάς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.