Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Τα 5 ζώδια που πάντα αφήνουν τον έρωτα να τους να ξεφύγει


 Ορισμένα ζώδια δεν ντρέπονται να πλησιάσουν κάποιον και να του ζητήσουν να βγουν ραντεβού. Αλλά άλλα ζώδια θα κρατήσουν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν την απόρριψη εκφράζοντας τα συναισθήματά τους στον κόσμο.

Θα το παίξουν εκ του ασφαλούς και θα αποφύγουν να ζητήσουν από τον έρωτά τους να βγουν έξω, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα προκύψει ποτέ σχέση.

Tα 5 ζώδια που αφήνουν πάντα τους έρωτές τους να ξεφύγουν

Ταύρος

Καρκίνος

Σκορπιός

Τοξότης

Υδροχόος

Ταύρος

Πάντα αφήνετε τους έρωτές σας να σας ξεφύγουν, επειδή παίρνετε το χρόνο σας όταν πρόκειται για σχέσεις. Δεν θέλεις να ζητήσεις από κάποιον να βγείτε αμέσως γιατί προτιμάς να τον γνωρίσεις πρώτα. Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι μπερδεύουν την υπομονή σας με την αδιαφορία. Υποθέτουν ότι δεν κάνετε κίνηση επειδή δεν τους θέλετε καθόλου. Παρόλο που θα πρέπει να νιώθετε ελεύθεροι να κινηθείτε με το ρυθμό που σας ταιριάζει, μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε ακόμα να τους αφήσετε να καταλάβουν πού βρίσκεται το μυαλό σας, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση.

Καρκίνος

Πάντα αφήνετε τους έρωτές σας να σας ξεγλιστρήσουν γιατί υποθέτετε ότι δεν νιώθουν το ίδιο με εσάς ακόμα κι αν σας δίνουν ένα σωρό σημάδια ότι το κάνουν. Επειδή υποτιμάς πόσοι άνθρωποι σε συμπαθούν, δεν βγάζεις τον εαυτό σου αρκετά προς τα έξω. Δεν αφήνεις κανέναν να γνωρίσει τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν μπορεί να έχεις πιθανότητες με κάποιους από τους έρωτές σου, δεν έχεις ποτέ την ευκαιρία να το ανακαλύψεις αυτό, επειδή καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Δεν αφήνετε ποτέ κανέναν να σας πει τι (ή ποιον) θέλετε πραγματικά.

Σκορπιός

Είστε απαισιόδοξοι όταν πρόκειται για την αγάπη, γι’ αυτό δεν βιάζεστε να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Υποκρίνεσαι ότι νοιάζεσαι για τους έρωτές σου λιγότερο από ό,τι πραγματικά νοιάζεσαι, γιατί φοβάσαι μην πληγωθείς. Δεν θέλεις να τους δώσεις τη δύναμη να σε απορρίψουν, γι’ αυτό κάνεις σαν να μη θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί τους. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν καταλήγεις να μάθεις αν νιώθουν τα ίδια συναισθήματά επειδή τους δίνεις λάθος εντύπωση. Τους κάνεις να πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι, οπότε είναι λιγότερο πρόθυμοι να παραδεχτούν τα δικά τους συναισθήματα.

Τοξότης

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν αν είστε φιλικοί ή φλερτάρετε. Αφού είναι τόσο δύσκολο να σας «διαβάσουν», δεν θέλουν ποτέ να κάνουν την πρώτη κίνηση. Δυστυχώς, ούτε εσείς ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Πάντα αφήνετε τους έρωτές σας να ξεφύγουν χωρίς να τους πείτε πώς αισθάνεστε πραγματικά, επειδή ελπίζετε ότι θα καταλάβουν τα διακριτικά υπονοούμενα που αφήνετε. Ελπίζεις ότι δεν θα χρειαστεί να τους το διευκρινίσεις. Ωστόσο τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι χρειάζονται εξαιρετικά προφανή μηνύματα. Χρειάζονται να βγείτε έξω και να πείτε τι αισθάνεστε.

Υδροχόος

Πάντα αφήνετε τους έρωτές σας να σας ξεφεύγουν γιατί δεν είστε σίγουροι πώς να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας. Ποτέ δεν αισθάνεστε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια τόσο σοβαρή συζήτηση μαζί τους, οπότε καταλήγετε να το αναβάλλετε όλο και περισσότερο, μέχρι που τελικά το άλλο άτομο καταλήγει να βγαίνει με κάποιον άλλο ή να φεύγει εντελώς από τη ζωή σας. Μπορεί να είχες μια ευκαιρία μαζί του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί αναβάλλεις να μιλήσεις για τα αισθήματά σου. Γι’ αυτό πρέπει να αρχίσετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμό. Πρέπει να γίνεις πιο άνετη στο να κάνεις αυτό το άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις