Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για την κηδεία: Δυστυχώς ο Ανδρέας είναι νεκρός μόλις στα 41 του χρόνια, αφήνει πίσω του την Δώρα και τον γιο του


 Κατέληξε δυστυχώς ο Ανδρέας Δημητρουλόπουλος μόλις στα 41 του χρόνια.

Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος σε περιοχή της Αττικής, όταν οδηγώντας το μηχανάκι του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Μετά το ατύχημα, ο Ανδρέας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών όλο αυτό το διάστημα, ο 41χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε χθες.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρέστενας, σύμφωνα με το patrisnews.com.Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Μπατζάκα, κόρη του εκπαιδευτικού και προπονητή, Δημήτρη Μπατζάκα, σύμφωνα με το protinews.com.gr, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι, τον 2χρονο Δημήτρη.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που συμπαρίσταται στους δικούς του ανθρώπους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ολόκληρη η Κρέστενα θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις