Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

«Χτυπούσε συνεχώς την θέση μου στο αεροπλάνο» – Πώς 38χρονος πήρε εκδίκηση από την συνεπιβάτιδα του

 


Τα ταξίδια για κάποιους είναι μία πολυτέλεια, διασκέδαση, ενώ για άλλους ανάγκη ή κομμάτι της επαγγελματικής τους ζωής. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν οι επιβάτες, όλοι έχουν ανάγκη μία ήρεμη και ξεκούραστη διαδρομή, ειδικά σε ένα πολύωρο αεροπορικό ταξίδι. Ορισμένες φορές ωστόσο, η έλλειψη βασικών τρόπων καλής συμπεριφοράς, μπορεί να μετατρέψει μία πτήση σε  εφιάλτη.

Η αναίσθητη επιβάτιδα χτυπούσε με δύναμη τη θέση του άνδρα που μοιράστηκε την ιστορία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκείνος, ελπίζει να της έδωσε ένα καλό μάθημα

Σε εφιάλτη μετέτρεψε την πτήση ενός 38χρονου άνδρα μία αναίσθητη επιβάτιδα. Η επιβάτιδα χτυπούσε την οθόνη της τηλεόρασής που είναι στο μπροστινό κάθισμα του αεροπλάνου, αδιαφορώντας τελείως για τον επιβάτη που καθόταν στη θέση αυτή.

Γράφοντας για το μαρτύριό του στο Reddit, ο άνδρας που ταξίδευε από την Μανίλα των Φιλιππίνων στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, είπε: «Της είχα ζητήσει να αγγίζει την οθόνη απαλά περίπου τέσσερις φορές. Εξακολουθούσε ν’ αδιαφορεί και να χτυπάει την οθόνη με περισσότερη δύναμη. Κάθε φορά που της ζητούσα να σταματήσει, με κοιτούσε με απάθεια. Μετά την τέταρτη φορά, μου απάντησε απότομα ‘πάρτο απόφαση και σκάσε’».

“Αποφάσισα να πάρω εκδίκηση για την αναιδή συμπεριφορά”

«Είχαμε διανύσει μόλις το ένα τρίτο μίας πτήσης δεκατριών ωρών» περιγράφει. Αφού έκανε λίγη υπομονή, ο άνδρας αποφάσισε να πάρει εκδίκηση από την ενοχλητική επιβάτιδα.

«Όταν πήγα στην τουαλέτα, πλησίασα τον διπλανό της και του έδειξα ένα μήνυμα που είχα γράψει στο τάμπλετ μου», εξηγεί ο άνδρας. Στο μήνυμα έγραφα: «Η κοπέλα δίπλα σου παίζει με τα νεύρα μου. Όταν προσγειωθούμε θα σου δώσω 50 ευρώ αν με βοηθήσεις να της σπάσουμε να νεύρα».

“Βρήκα καλό συνεργό”

«Ο νεαρός κούνησε το κεφάλι καταφατικά και γέλασε. Μετά από περίπου μία ώρα, άκουσα θόρυβο και φωνές που έλεγαν ‘σταμάτα’. Σε μία κορυφαία πράξη εκδίκησης, ο νέος… φίλος μου έκανε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος με τ’ ακουστικά και χτυπούσε επίτηδες το κάθισμά της κάθε φορά που κινούταν. Την αγνοούσε και τελικά όταν τον σκούντησε – αρκετά δυνατά, ο νεαρός έκανε ότι είχε μπερδευτεί, ζητούσε συγγνώμη, αλλά συνέχισε να την ενοχλεί για το υπόλοιπο της πτήσης», περιγράφει ο άνδρας.

Στην έξοδό τους, ο άνδρας περίμενε τον νεαρό που τον βοήθησε και του πρόσφερε την αμοιβή του. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου γέλασαν με την ιδέα της εκδίκησης και άλλοι αισθάνθηκαν άσχημα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Ενδεικτικά, ένας αναγνώστης παρατήρησε: «Νομίζω κάτι παρόμοιο έχω περάσει και εγώ, αλλά δεν ξέρω αν άξιζε το πενηντάευρο». Ακόμη ένας, είπε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν ζητούσα από κάποιον να μην χτυπάει δυνατά την οθόνη του. Τι αγένεια, μπράβο για την εκδίκηση, τέλεια». Ένας τρίτος, συμπλήρωσε: «Όσο πάμε και γινόμαστε πιο μικροπρεπείς», και μία ακόμη είπε «Όταν ήμουν αεροσυνοδός πάντα εφιστούσα την προσοχή στους επιβάτες, να μην χτυπούν με δύναμη την οθόνη που είναι στο κάθισμα μπροστά τους και να σέβονται τον συνεπιβάτη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις