Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Κυψέλη: Βρέθηκε μαχαιρωμένη 34χρονη γυναίκα – Είναι έγκυος και το έκανε ο σύντροφός της


 Το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία συνέλαβε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια έναν 34χρονο άνδρα. Σύμφωνα με αναφορές του Open, ο άνδρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του.

Κατά την ανακοίνωση για το συμβάν στην Ομόνοια, ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε στην γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της. Αμέσως μετά το περιστατικό, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Τζάνειο Νοσοκομείο» Νίκαιας για ιατρική περίθαλψη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα του περιστατικού και τις ενέργειες που ακολούθησαν από τις αρχές. «Συνεχίζει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά, ο άνθρωπος αυτός κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα».

«Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έκανε τη σύλληψη στο συγκεκριμένο περιστατικό και πρόκειται για ακόμη ένα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά» διευκρίνισε η κα Δημογλίδου για τα όσα έγιναν στην Ομόνοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις