Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου: Παρθένοι, οι σχέσεις σας είναι έτοιμες για κρας τεστ

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Ήρθε η ώρα να εμβαθύνετε στον πνευματικό κόσμο σας και να χαμηλώσετε τις φωνές του εξωτερικού κόσμου. Για να λειτουργούμε υγιώς στον πολυάσχολο και χαοτικό κόσμο μας, χρειαζόμαστε τελετουργίες και πρακτικές που μας βοηθούν να εναρμονίσουμε και να εξισορροπήσουμε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο μας.

Σκεφτείτε αυτό: “Ποιες τελετουργίες ή πρακτικές σας βοηθούν να αισθάνεστε επικεντρωμένοι και συνδεδεμένοι με τον ψυχικό ή αυθεντικό εαυτό σας;” ή “Περιγράψτε τα συμπτώματα που αισθάνεστε όταν χρειάζεται να δώσετε προσοχή στην παρούσα στιγμή;”.


Ταύρος

Λένε ότι αυτοί με τους οποίους περιβάλλουμε τον εαυτό μας μπορούν να μας επηρεάσουν με συνειδητούς και ασυνείδητους τρόπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της κοσμικής περιόδου, μπορεί να παρατηρήσετε ποιες συνήθειες και συμπεριφορές έχετε απορροφήσει από τους ανθρώπους γύρω σας και πώς επηρεάζετε τους άλλους.

Όλοι μπορούμε να είμαστε ενεργειακά υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, γι’ αυτό αναρωτηθείτε: “Τι ενέργεια φέρνω στο δωμάτιο όταν μιλάω;” “Ποια σοφία αποτυπώνω στους άλλους;”


Δίδυμοι

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να καλλιεργήσετε μια φιλοσοφία καριέρας. Όταν βάζουμε στόχους χωρίς να εξετάζουμε τη διαδικασία επίτευξής τους, τα όριά μας και τους τύπους των ανθρώπων με τους οποίους θα θέλαμε να συνεργαστούμε, μπορούμε εύκολα να πάρουμε κοντόφθαλμες αποφάσεις που δεν συνυπολογίζουν το μακροπρόθεσμο όραμα. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνετε τους στόχους είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντικός για την επίτευξή τους.


Καρκίνος

Βρίσκεστε σε κατάσταση εκπαίδευσης. Μπορεί ένα αναπτύξετε έντονο ενδιαφέρον για την κατανόηση διαφορετικών φιλοσοφιών ή τύπων βιβλίων αυτοβοήθειας που κανονικά δεν θα σας ενδιέφεραν.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τον εαυτό σας ως σπουδαστή της ζωής; Αυτή είναι η εποχή για να κάνετε ακριβώς αυτό και να δείτε πώς η ζωή θα σας δείξει πράγματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να σας εκτοξεύσουν σε ένα νέο επίπεδο ψυχικής ανάπτυξης.


Τα 4 ζώδια που παίρνουν μηνύματα από το σύμπαν αυτόν τον Ιούλιο

Λέων

Ο Κρόνος θα διέρχεται από τον τομέα της μεταμόρφωσης και της ψυχικής σας ανάπτυξης, οπότε πιθανόν να νιώθετε ότι αλλάζετε εσωτερικά. Αντί να περιμένετε να αλλάξει κάτι εξωτερικό, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διεκδικήσετε περισσότερη από την εξουσία και τη δύναμή σας, ώστε να μην αισθάνεστε θύμα της ζωής, αλλά πραγματικά συνδημιουργός του κόσμου σας.

Βάλτε αυτές τις ερωτήσεις στο ημερολόγιό σας: “Αναλογιστείτε έναν τομέα της ζωής σας όπου νιώθετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή τη δύναμην σας. Ποιοι είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό; Ποια μικρά βήματα μπορείτε να κάνετε για να αρχίσετε να ανακτάτε την αίσθηση του ελέγχου σε αυτόν τον τομέα;”


Παρθένος

Οι σχέσεις σας είναι έτοιμες για κρας τεστ και φιλτράρισμα, ώστε να δείτε πραγματικά τους ανθρώπους χωρίς ροζ γυαλιά. Αυτό δεν είναι εγγενώς καλό ή κακό. Αφορά κυρίως την ενσυναίσθηση προς τον εαυτό σας και στους άλλους, ώστε να μπορέσετε να δείτε ποιοι είναι στην πραγματικότητα και να τους αποδεχτείτε γι’ αυτό που είναι. Επιπλέον, ήρθε η ώρα να δείτε αν οι αξίες της σχέσης σας ευθυγραμμίζονται πραγματικά με τις δικές σας και τι πρέπει να συζητήσετε για να καταλήξετε σε έναν νέο συμβιβασμό που θα ενισχύσει την ίδια τη σχέση.


Ζυγός

Μερικές φορές, η αναποφασιστικότητα τροφοδοτείται από την έλλειψη ρουτίνας, η οποία είναι για το δικό σας καλό. Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να δημιουργήσετε μια ρουτίνα που λειτουργεί για εσάς και δεν χρειάζεται να αισθάνεστε τιμωρημένοι.

Όταν αισθάνεστε ότι αργείτε να στρώσετε το κρεβάτι σας το πρωί ή να σηκωθείτε για εκείνη την πρωινή συνεδρία γιόγκα, θυμηθείτε ότι η πειθαρχία στη ρουτίνα σας είναι μια μορφή αυτοαγάπης. Είναι καλή ιδέα να επαναλαμβάνετε θετικές προτάσεις το πρωί στον καθρέφτη, όπως “Έχω τη δύναμη να τηρώ τις υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες μου”.


Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε το πινέλο σας; Η δημιουργικότητα είναι μια μορφή παιχνιδιού και ένας τρόπος να εξερευνήσετε την αίσθηση της αυτοέκφρασής σας, η οποία μπορεί να είναι τρομερά θεραπευτική. Αν τα καθημερινά σας καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας έχουν μπει εμπόδιο στη δημιουργική σας έκφραση, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και αφιερώστε χρόνο σε αυτήν. Αυτό δεν είναι αυταρέσκεια. Μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει τον εσωτερικό σας κόσμο πολύ πιο πλούσιο και πιο ικανοποιητικό από ό,τι φανταζόσασταν.


Τοξότης

Ίσως να επεξεργάζεστε καρμικές δυναμικές μέσα στην οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επούλωση πληγών που δημιουργήθηκαν από την οικογένεια ή να αποκτήσετε μια νέα προοπτική για τους γονείς σας που θα μπορούσε να εμβαθύνει την θεραπεία σας. Ίσως να αρχίσετε να προβληματίζεστε για την αληθινή συγχώρεση και για το τι εμπόδιζε την καρδιά σας να ανοίξει πραγματικά σε αυτή την δυνατότητα.

Σκεφτείτε ποιος είναι ο διαρκής αντίκτυπος του να κρατάτε μνησικακίες. Πώς έχουν επηρεάσει αυτά τα συναισθήματα το σώμα, το μυαλό, τις σχέσεις και την ευτυχία σας με την πάροδο του χρόνου; Τι διαφορές παρατηρείτε όταν απελευθερώνετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα μέσω της συγχώρεσης;


Αιγόκερως

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσετε τις έτοιμες κρίσεις και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δεχτεί τις εμπειρίες όπως είναι. Μερικές φορές, κλείνουμε τις πόρτες πρόωρα εξαιτίας εμπειριών του παρελθόντος. Κάθε εμπειρία είναι μια νέα πρόσκληση να την βιώσετε όπως ακριβώς είναι. Σκεφτείτε μια φορά που η πρώτη σας εντύπωση για μια νέα εμπειρία ήταν λανθασμένη ή ελλιπής. Πώς η αρχική σας κρίση άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο είδατε την εμπειρία; Τι αποκομίσατε από αυτό;


Υδροχόος

Να περιμένετε τα γούστα, τα πιστεύω και οι αξίες σας να αλλάξουν. Αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο τα φυσικά σας χαρίσματα, συμπεριλαμβανομένης της εξειδίκευσης, του ταλέντου και του στυλ σας. Μέχρι το τέλος της βασιλείας του ανάδρομου Κρόνου, αποφασίστε πώς θέλετε να μοιραστείτε αυτά τα χαρίσματα με τον κόσμο και για ποιο σκοπό. Αν αναγκαστείτε να μπείτε με το ζόρι σε μέρη και ομάδες που δεν ευθυγραμμίζονται με τις βασικές σας αξίες, ίσως βρεθείτε να βαδίζετε προς μια λάθος κατεύθυνση.


Ιχθύες

Με δεδομένο ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του σπιτιού σας από τον Μάρτιο του 2023, πιθανότατα έχετε καλλιεργήσει ένα νέο επίπεδο ωριμότητας. Ο ανάδρομος Κρόνος μας υπενθυμίζει ότι η φιλοτέχνηση ενός όμορφου γλυπτού απαιτεί χρόνο και κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Ποιο έργο έχετε θέσει ως στόχο να κατακτήσετε από πέρυσι; Αν η εστίασή σας έχει αυξηθεί και μειωθεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσετε την προσπάθεια σας. Είτε κατακτάτε την υγεία, τη ρουτίνα ή τα όριά σας, η μεταμόρφωση θα αξίζει και με το παραπάνω. Συνεχίστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις