Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου: Κριοί, βάλτε προτεραιότητες και μην ξεχνάτε τον εαυτό σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Ακόμα κι αν η λίστα των πραγμάτων που έχετε να κάνετε σήμερα είναι γεμάτη, είναι μια καλή στιγμή να θέσετε σε προτεραιότητα τα ουσιώδη. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε 100 διαφορετικά πράγματα για να νιώσετε χρήσιμοι. Καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, καλείστε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

Ταύρος

Αν εργάζεστε σε οποιαδήποτε δημιουργικά projects, αυτή είναι μια καλή στιγμή να τα βελτιώσετε και να τα πάτε ένα βήμα παρακάτω, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο ενθαρρύνει την αναλυτική σας πλευρά. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια ειδική σύσκεψη ολόκληρης της ομάδας για την αξιολόγηση της ατομικής προόδου, τη διασφάλιση ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια γραμμή και την πραγματοποίηση προσαρμογών εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο.


Δίδυμοι

Η γαλήνη σας εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι σας. Νιώθετε πολύ πιο συγκεντρωμένοι όταν ξέρετε ότι όλα είναι άψογα. Εκμεταλλευόμενοι την οργανωτική επιρροή της Σελήνης στην Παρθένο, αφοσιωθείτε σε εργασίες συντήρησης, όπως το κρέμασμα των νέων κουρτινών ή μία επισκευή μίας ζημιάς που σας ταλαιπωρεί. Η ολοκλήρωση αυτών των εκκρεμών υποχρεώσεων θα σας χαρίσει ηρεμία και εστίαση.


Καρκίνος

Σήμερα, μίλησε με καλοσύνη στον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν η εσωτερική σου φωνή ασκεί πολύ έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα. Το σώμα σου ακούει τα πάντα – ό,τι λες στον εαυτό σου, τα αποθηκεύει και τα αρχειοθετεί μέσα σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα σε καλύτερες συνήθειες, συμπεριλαμβανομένου και του εσωτερικού διαλόγου. Δοκίμασε να επαναλάβεις μερικές θετικές δηλώσεις για να θυμίσεις στον εαυτό σου πόσο υπέροχος είσαι πραγματικά.


Λέων

Η Σελήνη στην αναλυτική Παρθένο σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο πρακτικά με τον προϋπολογισμό σας. Όσο βαρετός κι αν φαίνεται ο οικονομικός προγραμματισμός, σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα γνωρίζοντας ότι δεν θα βρείτε κανέναν δυσάρεστο λογαριασμό να σας περιμένει στο τέλος του μήνα.


Παρθένος

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για όλη την σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον ευνοϊκό Δία, τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσετε και να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την επίτευξη των στόχων σας. Ξέρουμε ότι η χαλάρωση μπορεί να μην είναι στη φύση σας, αλλά όλοι αξίζουμε μια μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης πού και πού!


Ζυγός

Ζυγέ, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σου. Μερικές φορές, ο υπερβολικός μας τρόπος σκέψης μπορεί να σιγήσει τη φωνή της διαίσθησής μας, αλλά τα όνειρα είναι ένας υπέροχος χώρος όπου η εξωαισθητηριακή μας αντίληψη μπορεί να γίνει ορατή. Σκέψου το ενδεχόμενο να κρατήσεις ημερολόγιο με τα όνειρά για να σε βοηθήσει να αποκωδικοποιήσεις και να δώσεις πρακτικό νόημα σε αυτά που προσπαθούν να σου πουν.


Σκορπιός

Σκορπιέ, αν το χρειάζεσαι, σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτα μια χάρη από έναν φίλο. Ακόμα καλύτερα, τρέξτε μαζί κάποιες εκκρεμότητες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε κανονικά τα νέα σας, χωρίς όλο το άγχος να κανονίσετε κάτι επείγον και υπερβολικό; Θυμήσου, με τους καλούς φίλους, ακόμα και οι πιο βαρετές δουλειές μπορούν να γίνουν διασκεδαστικές.


Τοξότης

Τοξότη, είσαι ένα από τα πιο οραματιστικά ζώδια, αλλά μερικές φορές μπορεί να σε κατακλύσει το μεγάλο σχέδιο, χωρίς να σκέφτεσαι τα μικρότερα βήματα που χρειάζονται για να φτάσεις εκεί. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή παραγωγική ενέργεια της Σελήνης στον Παρθένο, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα σταθερό πλάνο. Πριν κοιτάξεις προς την κορυφή του βουνού, κοίταξε στα πόδια σου.


Αιγόκερως

Μόνο επειδή πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου θα έπρεπε να γνωρίζει πόσο σημαντικός/ή είναι για σένα και πόσο τον/την αγαπάς, δεν σημαίνει ότι το ξέρει. Αντί να κάνεις υποθέσεις ή να πιστεύεις ότι επειδή εκφράστηκες πριν από ένα μήνα, θα έπρεπε να το ξέρει ο σύντροφός σου, προσπάθησε να είσαι συνεχώς παρών/παρούσα με τους τρόπους που εκφράζει ο/η σύντροφός σου την αγάπη του/της. Δεν χρειάζεται πολλά ο/η σύντροφός σου, αλλά απλά να ξέρει πως ό,τι κι αν συμβεί, θα είσαι πάντα η Νο1 προτεραιότητά του/της.


Υδροχόος

Μερικές φορές χάνεσαι σε πολύ αυτο-ψυχανάλυση για να καταλάβεις γιατί κάνεις αυτά που κάνεις, αλλά θυμήσου να μην εξετάζεις τον εαυτό σου τόσο πολύ που να χάσεις την επαφή σου με την ανθρωπιά σου. Δεν είσαι απλά ένα ρομπότ – έχεις και μια μεγάλη καρδιά! Πέρασε λίγο χρόνο με στενούς φίλους που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκολλήσει το μυαλό σου.


Ιχθύες

Ίσως νιώθετε λίγο αποκομμένοι από τις σχέσεις σας. Σκεφτείτε πώς οι σχέσεις σας εξυπηρετούν την ανάπτυξή σας και επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων για τη δική σας ζωή. Ποιες φωνές πρέπει να ρίξεις για να ακούσεις αληθινά τις δικές σου; Μην φοβάστε να απευθυνθείτε σε άλλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις σκέψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις