Τρίτη 14 Μαΐου 2024

«Είστε για λύπηση γεμάτοι βλακεία»! Ιστορικό ξέσπασμα Zαχάροβα – Δείτε κατά ποιων - «Δημιουργήσατε μέχρι και το Ισλαμικό Κράτος και μιλάτε για εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο;».


 Την δυτική υποκρισία καυτηριάζει σε ένα μεγάλο κείμενό της στο Telegram η επί πολλά χρόνια εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής έχει μάθει να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις, ξεσπώντας με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στον Πούτιν για «πυρηνική κλιμάκωση».

Η Ζαχάροβα φρόντισε να κάνει μία πολύ σύντομη ιστορική αναδρομή στη διεθνιστική Δύση.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

Ο βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak έκανε μια καταγγελτική ομιλία σε μια συνεδρίαση του Think Tank, Policy Exchange:

«Η απερισκεψία του Πούτιν μας έφερε πιο κοντά στην επικίνδυνη πυρηνική κλιμάκωση από οτιδήποτε άλλο, ακόμα και από την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας. Όταν ο Πούτιν διέκοψε τις προμήθειες φυσικού αερίου, είχε καταστροφικές επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων και απείλησε την ενεργειακή μας ασφάλεια. Και σε αυτόν τον κόσμο των ολοένα και πιο σοβαρών συγκρούσεων και του συνεχούς κινδύνου, εκατό εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους».

Τα ψέματα του Σουνάκ είναι τόσο απελπισμένα που είναι να τον λυπάται κανείς. Μήπως αυτό είναι απλώς βλακεία;

Για να το κάνουμε πιο σαφές για το Sunak, ας το αναλύσουμε σημείο προς σημείο.

ΠρώτονΣχετικά με την «επικίνδυνη πυρηνική κλιμάκωση». Είναι το καθεστώς του Κιέβου, και όχι κάποιος άλλος, που βομβαρδίζει τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης, τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, συμπεριλαμβανομένου του ΔΟΑΕ και, φυσικά, το γνωρίζει και η Ντάουνινγκ Στριτ.

ΔεύτερονΗ Ρωσία δεν σταμάτησε ούτε ένα δευτερόλεπτο τις προμήθειες φυσικού αερίου. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ήταν οι ΗΠΑ, με όλη αυτή την ομάδα οργανωμένου εγκλήματος σκορπισμένη στις γωνιές του ΝΑΤΟ, που απαγόρευσαν την εισαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία. Πρώτα οι ίδιοι, μετά μέσω της G7, άρχισαν να ασκούν πίεση στην ΕΕ να εγκαταλείψει την αγορά του ρωσικού φυσικού αερίου μέσω αγωγών και LNG. Αλλά ακόμα και μετά από όλα, η Ρωσία παραμένει ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής, εκπληρώνοντας τις συμβατικές της υποχρεώσεις 100%.

Αν κάποιος είχε «καταστροφικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων», ήταν αυτοί που έδωσαν εντολή να ανατιναχτούν οι αγωγοί φυσικού αερίου North Stream 1 και 2. Ποιές ήταν άραγε αυτές οι διαβολικές χώρες;;

ΤρίτονΣχετικά με τη μετανάστευση και τους «εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους». Μην είσαι γελοίος, Ρίσι, ή καλύτερα, μη γίνεσαι περίγελος.

Ιράκ. Λιβύη. Γέμενη. Αφγανιστάν. Αραβική άνοιξη. Επιδείνωση στη Μέση Ανατολή. Σουδανική κρίση. Όλα αυτά τα αποτελέσματα των δυτικών ενεργειών προκάλεσαν τη μετακίνηση εκατομμυρίων ανθρώπων όχι μόνο σε άλλες περιοχές, αλλά αμέσως στον επόμενο κόσμο. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα πρωτίστως αγγλοσαξονικών εγκλημάτων. Ρωτήστε τον υπουργό σας τον Κάμερον που ψήφισε υπέρ της εισβολής στο Ιράκ και αργότερα προσπάθησε να σταματήσει την έρευνα για τα εγκλήματα του βρετανικού στρατού.

Ξεχωριστά, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι χάρη στις προσπάθειες της Δύσης δημιουργήθηκε το «Ισλαμικό Κράτος». Έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές.

Και τέλος, περίπου σήμερα – ήταν οι Βρετανοί, μεταξύ άλλων, που ήταν πίσω από δύο αντισυνταγματικά πραξικοπήματα στην Ουκρανία, που οδήγησαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο, την ανάπτυξη του εθνικισμού και την υπονόμευση της ασφάλειας στην περιοχή. Το οποίο με τη σειρά του οδήγησε σε πολλά κύματα προσφύγων από την Ουκρανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις