Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου: Παρθένοι, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο πρόβλημα


 Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ποιος πρέπει να ξέρει τι; Οι λεπτομέρειες της ζωής σας μπορεί να βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε αυτός που θα τα εκθέσει ή θα τα πει όλα. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή στα μυστικά σας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να μελετήσετε σε βάθος και να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας για επεμβατικά θέματα.   Στις σχέσεις σας, ίσως νιώθετε πιο παθιασμένοι και ρομαντικοί από ποτέ. Είναι μια καλή μέρα για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή να γνωρίσετε κάποιον νέο άνθρωπο.

Ταύρος

Όταν αποφασίζετε να κάνετε κάτι, το κάνετε με όλη σας την ψυχή. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στις συνεργασίες σας. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με ποιους θέλετε να συνεργαστείτε και με ποιον τρόπο. Εάν είστε εργοδότης που ψάχνετε για νέο προσωπικό, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να ξεκινήσετε να διαβάζετε αιτήσεις. Εάν είστε υποψήφιος που ελπίζει να βρει δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αποδεχτείτε μια συνέντευξη την τελευταία στιγμή ή να προγραμματίσετε μια για το εγγύς μέλλον.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στα μικρά σημάδια που σας στέλνει το σώμα σας, και όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και να σημειώσετε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ημερολόγιό σας για να θυμάστε να τις επαναλαμβάνετε. Εάν έχετε εξετάσεις αίματος που πρέπει να κάνετε, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τις προγραμματίσετε.

Καρκίνος

Είναι μια υπέροχη μέρα να εξερευνήσετε την πιο δημιουργική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, φέρνοντας στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σας, και αν σας αρέσουν οι ιστορίες με θέμα τη σκοτεινή τέχνη, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε binge-watching σε οποιαδήποτε σειρά φαντασίας έχετε στη λίστα σας. Από την άλλη πλευρά, φροντίστε να μην δίνετε πληροφορίες σε άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν τα ξέρετε καλά. Για παράδειγμα, ένα άγνωστο άτομο από μια εφαρμογή γνωριμιών μπορεί να σας ζητήσει κάποια προσωπική πληροφορία. Κρατήστε αυτά τα δεδομένα ασφαλή και μην τα μοιραστείτε για τις επόμενες ημέρες.

Λέων

“Η αγάπη καλύπτει πλήθος αμαρτιών,” και ίσως το μαύρο πρόβατο της οικογένειας χρειάζεται λίγη συγχώρεση σήμερα. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένειά σας, και αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή να δείξετε τη συγχωρητική σας φύση. Ίσως υπάρχει ρήγμα με κάποιον αγαπημένο σας άτομο και αποφασίσετε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Αντί να κρατάτε πίσω τη συγχώρεση από κάποιον που νοιάζεστε, αυτή θα μπορούσε να είναι μια μέρα συμφιλίωσης και ένα νέο κεφάλαιο για να έρθετε πιο κοντά στη σχέση σας.

Παρθένος

Υπάρχουν πράγματα καλύτερα να μείνουν ανείπωτα, αλλά μερικές φορές μια γκάφα μπορεί να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις και σκέψεις. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή στην επικοινωνία σας. Ίσως ακούσετε κάτι που θα σας εκπλήξει, κάτι απρόσμενο. Μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο πρόβλημα, ή ένα άτομο που κρατούσε κρυμμένα τα συναισθήματά του να αρχίσει να εκφράζεται. Αφιερώστε χρόνο σε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Αντί να αντιδράσετε παρορμητικά, φορέστε το “καπέλο του ντετέκτιβ” σας και κάντε πολλές ερωτήσεις.

Ζυγός

Είναι πάντα καλό να παρακολουθείτε πού πάνε τα χρήματά σας και πώς ξοδεύονται, και αν ανήκετε στον τύπο που πληρώνει λογαριασμούς χωρίς να ελέγχει τις λεπτομέρειες, ίσως βρείτε κάτι που μπορεί να βελτιώσει τα έξοδά σας αν τα εξετάσετε προσεκτικά. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Η ενέργεια του Σκορπιού είναι γνωστή για το ότι φέρνει τα πράγματα στην επιφάνεια. Ελέγξτε τους λογαριασμούς της πιστωτικής σας κάρτας και δείτε το ιστορικό των χρεώσεων της χρεωστικής σας. Αν χρησιμοποιείτε Apple Wallet, ελέγξτε τις χρεώσεις για να δείτε αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται διευκρίνιση.

Σκορπιός

Είναι πάντα καλό να κάνετε αυτο-αξιολόγηση, καθώς σας βοηθά να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε στον εαυτό σας. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται συγκεκριμένα να δουλέψετε; Σκεφτείτε τυχόν αρνητικά σχόλια που έχετε λάβει από άλλους και αναζητήστε δόσεις αλήθειας μέσα σε αυτά, για να τα διορθώσετε.

Τοξότης

Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, αλλά δεν χρειάζεται να γίνουν μέρος του μέλλοντός σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στο παρελθόν. Αυτή μπορεί να είναι μια κατάλληλη στιγμή για να θάψετε τα αρνητικά σας συναισθήματα για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Η συγχώρεση του εαυτού σας μπορεί να είναι ένα βασικό θέμα για εσάς αυτή την εβδομάδα, και μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας καθώς ξεκινά η περίοδος των Διδύμων.

Αιγόκερως

Ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι; Αν δεν το γνωρίζετε, η Σελήνη που μπαίνει στον Σκορπιό μπορεί να σας βοηθήσει. Ο Σκορπιός φέρνει την προσοχή στις λεπτομέρειες των φιλιών. Εάν ένας συγκεκριμένος φίλος έχει τοξικά χαρακτηριστικά, θα τον εντοπίσετε. Εάν κάποιο άτομο που θεωρούσατε ότι ήταν ύπουλο, αποδειχθεί τελικά αξιόπιστο, θα αναγνωρίσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια την ακεραιότητα και τη φροντίδα του χαρακτήρα του.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι καινούριο στη δουλειά σας; Ίσως μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα θέση για τον εαυτό σας, αν δώσετε προσοχή στα προβλήματα που υπάρχουν αλλά κανείς δεν τα έχει αντιμετωπίσει. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στην καριέρα σας. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή να σχεδιάσετε λύσεις που θα θέλατε να προωθήσετε και κάνετε το αφεντικό σας να δώσει προσοχή στις ιδέες σας.

Ιχθύες

Η πίστη είναι ένα τεράστιο θέμα και κάτι που το παίρνετε πολύ σοβαρά. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, φέρνοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε διαλογισμό. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα νέο μάθημα γιόγκα ή, αν προτιμάτε κάτι διαφορετικό, μελετήσετε την ιστορία και τη θρησκεία.  Βρείτε ένα μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε και πηγαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις