Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου: Ζυγοί, βάλτε στόχο τα αστέρια


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Οι συνεργασίες έχουν να κάνουν με το δούναι και λαβείν, και μερικές φορές μια μικρή προοπτική σας βοηθά να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα των σχέσεών σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να ενδυναμώσει το πώς βλέπετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα με τους άλλους.

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επεξεργαστείτε τις συγκρούσεις και να βρείτε λύσεις. Μπορείτε να προσφέρετε κλαδί ελιάς σε έναν φίλο που έχετε τεταμένη σχέση το τελευταίο διάστημα. Γράψτε σε ένα ημερολόγιο για να εξερευνήσετε τα συναισθήματα σας σχετικά με τις σχέσεις και τα πράγματα που θα θέλατε να αλλάξετε μέσα σας ή τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους.

Ταύρος

Είναι ωραίο να απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα στη ζωή, αλλά όχι όταν αυτό εμποδίζει την υγεία σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της υγείας και της ευεξίας σας,. Αυτό σας ανοίγει τα μάτια σε τομείς που έχετε ξεφύγει και έχετε επιτρέψει να εγκατασταθούν κακές συνήθειες.

Με τη Σελήνη σε ένα κοινωνικό ζώδιο, μπορεί να παρατηρήσετε πώς η πίεση των συνομηλίκων ή η επιθυμία να απολαύσετε τον χρόνο σας με τους άλλους δημιουργεί προβλήματα με τα προσωπικά όρια και την καλή υγεία.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε νέες συνήθειες. Κρατήστε σημειώσεις σχετικά με τα ερεθίσματα που σας προκαλούν και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε να επιστρέψετε σε παλιές συνήθειες. Θα δείτε βελτίωση.

Δίδυμοι

Γεμίστε τη ζωή σας με μια ποικιλία απολαύσεων, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα και να δημιουργείτε ξεχωριστές αναμνήσεις. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Ο Ζυγός κυβερνά την ομορφιά.

Γιατί να μην ακούσετε κλασική μουσική και να εξερευνήσετε αρχαίους πολιτισμούς; Δείτε τι εκθέσεις τέχνης ή πανηγύρια με ζωντανή μουσική και χορό γίνονται στην κοινότητά σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε έναν κήπο με βότανα ή να πάρετε ένα παχύφυτο φυτό για το γραφείο ή το κομοδίνο του σπιτιού σας. Η φροντίδα των μικρών πραγμάτων που κάνουν τη ζωή όμορφη μπορεί πραγματικά να φωτίσει τον κόσμο σας.

Καρκίνος

Η ζωή έχει γρήγορους ρυθμούς. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσηλωμένοι στο τι θα κάνετε με τους αγαπημένους σας το Σάββατο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Η αγαπησιάρικη ενέργειά της σας ενθαρρύνει να δώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια. Απολαύστε ποιοτικό χρόνο διαβάζοντας. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ή βγάλτε παλιά βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας και παρακολουθήστε τα στην τηλεόραση του σαλονιού σας. Φτιάξτε ποπ κορν και μιλήστε για τις επερχόμενες διακοπές ή για τα σχέδια που κάνετε για το καλοκαίρι.

Λέων

Οι διαφωνίες συμβαίνουν, αλλά αν γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σύγκρουσης, μπορείτε να προετοιμαστείτε διανοητικά εκ των προτέρων. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας σας. Ο Ζυγός έχει δύο όψεις. Είναι το ζώδιο που κυβερνά τον νόμο, αλλά κυβερνά και την ειρήνη.

Έτσι, αν θέλετε να γίνετε ειρηνοποιός, θα πρέπει να το επιλέξετε. Αν θέλετε να θέσετε όρια και να διαφωνήσετε για κάτι, μπορείτε επίσης να το κάνετε. Οι κανόνες της ζωής θα είναι με το μέρος σας, αλλά θυμηθείτε να είστε ευγενικοί και δίκαιοι. Όλα εξαρτώνται από την προοπτική και από το τι ελπίζετε να κερδίσετε από τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Προσεγγίστε τα χρήματα από μια μη συναισθηματική οπτική γωνία. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον οικονομικό σας τομέα. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι χρειάζεστε ή τι θέλετε όταν κάνετε οικονομικές επιλογές, οπότε η ενέργεια του Ζυγού είναι ιδανική για τις ημέρες που πρέπει να εργαστείτε με βάση τον προϋπολογισμό.

Μπορείτε να ακυρώσετε τυχόν συνδρομητικές υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε. Διαβάστε την ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας σας και δείτε τι δεν πάει καλά και τι πρέπει να διορθωθεί. Μιλήστε για τα χρήματα με όποιον μοιράζεται τα έξοδα μαζί σας για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα. Μπορείτε να είστε προνοητικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να νιώσετε ενδυναμωμένοι με αυτόν τον τρόπο.

Ζυγός

Αυτή είναι η ώρα σας να αναπτυχθείτε, να λάμψετε και να γίνετε το άτομο που θέλετε να είστε. Φυσικά, η αλλαγή ξεκινάει από τα μικρά. Ωστόσο αν έχετε πρόθεση, μπορείτε να δείτε τον αντίκτυπο των καθημερινών σας αποφάσεων να σας φέρνει τεράστια κέρδη. Αυτό που σας βοηθάει είναι η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας.

Ενεργοποιεί τον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Δημιουργήστε μια λίστα ανάγνωσης βιβλίων και αγοράστε ένα ή δύο. Αν σας αρέσει να ακούτε podcasts, εγγραφείτε σε πράγματα που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν την ηγεσία και τις βασικές αξίες. Βάλτε στόχο τα αστέρια, Ζυγοί!

Σκορπιός

Πάντα υπάρχει ένα πράγμα στη ζωή σας που σας κρατάει πίσω, και μπορεί να το γνωρίζετε, αλλά επιλέγετε να το αφήσετε στην άκρη. Αυτή η μέρα φέρνει μια ευκαιρία να επιτεθείτε σε αυτό που ξέρετε ότι είναι αρνητικό, και μπορείτε να το κάνετε με στρατηγική. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα των κρυφών εχθρών σας.

Δώστε προσοχή στα πράγματα που υπονομεύουν την παραγωγικότητά σας. Είναι τα άπλυτα ή η πρωινή σας ρουτίνα; Ξοδεύετε πολύ χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα το πρωί, ενώ θα έπρεπε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να ξεκινήσετε τη μέρα σας; Κρατήστε μία σημείωση. Δείτε τι μικρό πράγμα μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε αυτή τη δυναμική και δείτε τη ζωή σας να βελτιώνεται.

Τοξότης

Καλά νέα για σένα, Τοξότη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα των επαγγελματικών σας δικτύων. Αν και σας αρέσει να είστε ελεύθερο πνεύμα, σας αρέσει επίσης να μαθαίνετε από τους άλλους και να βλέπετε πού βρίσκεται η δράση. Αυτή είναι μια τέλεια αφορμή για να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα ή να βγείτε σε μία επαγγελματική συνάντηση και να αρχίσετε να συστήνεστε σε ανθρώπους που σας φαίνονται ενδιαφέροντες.

Αν προτιμάτε να βρίσκεστε πίσω από την οθόνη, διαβάστε τις ροές των influencers για θέματα που θέλετε να εξερευνήσετε. Παρακολουθήστε διασκεδαστικά πράγματα στο διαδίκτυο που αφορούν τάσεις στον κλάδο σας. Ό,τι κι αν κάνετε, μην αφήσετε αυτές τις δύο ημέρες να περάσουν χωρίς να προσεγγίσετε και να κάνετε έναν νέο φίλο!

Αιγόκερως

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Όταν πρόκειται για την εργασία και το επάγγελμά σας, έχετε έναν διακόπτη ενεργοποίησης και έναν διακόπτη απενεργοποίησης. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης, και μπορεί να αποκαλύψει ότι είστε εργασιομανής, δηλαδή κάποιος που δυσκολεύεται να αποστασιοποιηθεί από τη δουλειά του.

Οι επόμενες ημέρες είναι καλές για να θέσετε κάποια όρια. Πρέπει να ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της δουλειάς σας όταν δεν είστε σε ώρες γραφείου; Μήπως πρέπει πάντα να συνομιλείτε με ένα αφεντικό ή με άλλους που συνεργάζεστε; Εξισορροπήστε τη ζωή σας και γεμίστε την με διασκεδαστικά πράγματα. Απολαύστε τα ρεπό σας.

Υδροχόος

Είσαι σκεπτόμενος, Υδροχόε. Σας αρέσει να μελετάτε νέες πληροφορίες και να αναπτύσσετε το μυαλό σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της εκπαίδευσης και της προσωπικής σου φιλοσοφίας, και μπορεί να συναντήσεις ένα άτομο που ξέρει λίγο από όλα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνετε ειδήμονες. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό διάστημα να γίνετε συνεργάτες στο Wiki ή να δημιουργήσετε ένα Ειδικό Θέμα στο LinkedIn, στο Threads ή σε κάποια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που σας αρέσει να χρησιμοποιείτε.

Ιχθύες

Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις στους άλλους, ακόμη και αν δεν έχεις πάντα πολλά να προσφέρεις οικονομικά. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων σας, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για να είστε γενναιόδωροι με μικρούς τρόπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα για να συγκέντρωση δωρεών για έναν φίλο που αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα και χρειάζεται βοήθεια.

Μπορείτε να δωρίσετε ελαφρώς μεταχειρισμένα αντικείμενα σε ένα καταφύγιο ζώων, ιδίως κουβέρτες ή πετσέτες. Μπορεί να θέλετε να χαρίσετε σε έναν φίλο σας λίγα χρήματα για βενζίνη, απλά και μόνο επειδή μπορείτε. Είναι μια μέρα που το να δίνετε γεμίζει την καρδιά σας πολύ περισσότερο από το να παίρνετε. Καλή διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις