Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου: Δίδυμοι, μην επιτρέψετε σε τοξικά άτομα να μπουν ξανά στη ζωή σας


 Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Με τον Ερμή στον Ταύρο, η διανοητική διαύγεια γύρω από τις προσωπικές αξίες γίνεται πιο δυνατή. Σκεφτείτε τις πιο σημαντικές σας στιγμές και πώς αυτές σας έχουν διαμορφώσει. Τι ήταν αυτό που διαμόρφωσε μια ξεκάθαρη πορεία στη ζωή σας ή σας έκανε να παρεκκλίνετε από τον σκοπό της ζωής σας; Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι η αρχή για την επιστροφή σας εκεί που ανήκετε. Γράψτε το τι πιστεύετε ότι είναι. Ανακαλύψτε το.

Ταύρος

Με τον Ερμή στον Ταύρο, έχεις την ευκαιρία να βάλεις τις προτεραιότητές σου σε σειρά και να συγκεντρώσεις τους πόρους που χρειάζεσαι για να φέρεις τα πράγματα εις πέρας με τον σωστό τρόπο. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ την καταγραφή σκέψεων σε ημερολόγιο (journaling), ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις. Επίλεξε ένα θετικό απόφθεγμα για να το κρατήσεις στο μυαλό σου όλη την εβδομάδα.

Δίδυμοι

Η μνήμη μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά μπορεί επίσης να γυρίσει μπούμερανγκ όταν εστιάζετε υπερβολικά στο παρελθόν. Τώρα που ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, μπορείτε να δείτε παλιές, αρνητικές μνήμες να ξεθωριάζουν και να αντικαθίστανται από θετικές. Αν κάποιες από αυτές είναι σημαντικές για εσάς, γράψτε τις κάπου ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. Επίσης, ίσως σκεφτείτε να ηχογραφήσετε τις σκέψεις σας για να κρατήσετε μια σημείωση για το πόσο μακριά έχετε φτάσει στη ζωή σας. Αυτή την περίοδο, ενδέχεται να αλλάξετε γνώμη για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Προσέξτε να μην επιτρέψετε σε τοξικά άτομα να μπουν ξανά στη ζωή σας, ακόμα κι αν επικοινωνήσουν μαζί σας.

Καρκίνος

Είναι υπέροχο να διατηρείτε επαφή με τους παλιούς σας φίλους. Μπορείτε να στείλετε σε κάποιον ένα γράμμα με το ταχυδρομείο ή μια κάρτα σε έναν φίλο που μένει σε άλλη χώρα. Αν προτιμάτε τα μηνύματα, στείλτε κάτι χαλαρό και διασκεδαστικό. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι με ανθρώπους που κάποτε ήταν κομμάτι της ζωής σας.

Λέων

Με τον Ερμή στον Ταύρο, ίσως αναρωτιέστε για τα διάφορα οφέλη που προσφέρει η εταιρεία στους εργαζομένους της. Αν πρόκειται να υπογράψετε κάτι καινούριο για τη δουλειά, κάντε ερωτήσεις. Ο Ερμής σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε απαντήσεις και να συγκεντρώσετε πληροφορίες. Αυτή είναι μια καλή μέρα να υποβάλετε αιτήματα για άδεια ή να προτείνετε βελτιώσεις για τον τομέα σας. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα μια επιχείρηση και χρειάζεται να κάνετε κάποιες σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι επόμενες εβδομάδες θα υποστηρίξουν έντονα την επαγγελματική σας παραγωγικότητα για την δημιουργία φυλλαδίων, κειμένων ιστοσελίδων και email.

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Ταύρο, έχετε την άδεια να εξερευνήσετε τον κόσμο και να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις από τις εμπειρίες σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να σχεδιάσετε ένα διεθνές ταξίδι ή μια περιπέτεια για να ανακαλύψετε την περιοχή σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε μουσεία αυτόν τον μήνα, όπου ίσως να υπάρχει κάποια ειδική ξενάγηση σε κειμήλια και αρχαία αντικείμενα. Αν προτιμάτε να περάσετε χρόνο στο σπίτι, δείτε μια νέα βιογραφική ταινία ή δείτε με “μιας” μια σειρά που πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε, η οποία είναι ταυτόχρονα διανοητικά και συναισθηματικά διεγερτική.

Ζυγός

Μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό. Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να απαιτήσουν ευρηματικές λύσεις. Δεν θέλετε να κολλήσετε, πιστεύοντας ότι τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν ποτέ, γιατί θα βελτιωθούν. Ίσως υπάρχει μια οπτική γωνία που δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα. Μπορείτε να καλέσετε τις εταιρείες πιστωτικών καρτών σας για να δείτε αν έχουν προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή αν μπορείτε να λάβετε βοήθεια από έναν οικονομικό σύμβουλο ή σύμβουλο από μια τράπεζα. Μιλήστε σε φίλους και μην σταματήσετε να προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Υπάρχουν μερικές μέρες που το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χρόνο με έναν φίλο. Αυτή είναι μια από αυτές τις μέρες. Ίσως ανακαλύψετε ότι η κοινωνική σας πλευρά θα βγει έντονα προς τα έξω. Είναι η ιδανική μέρα να επικοινωνήσετε με φίλους και να τους καλέσετε για φαγητό στο σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εντυπωσιακό, παραγγείλτε πίτσα και είναι μία τέλεια επιλογή!  Αν προτιμάτε να βγείτε έξω, ψάξτε για μαγαζιά με ζωντανή μουσική. Δείτε τι καινούργιο υπάρχει στην περιοχή σας.

Τοξότης

Η μουσική είναι βάλσαμο για την ψυχή, και μερικά καλά τραγούδια μπορούν να σας ανεβάσουν το ηθικό αν περνάτε μια πιο δύσκολη από την συνηθισμένη μέρα. Ο Ερμής είναι το καύσιμο που καθοδηγεί την ημέρα σας, οπότε αναζητήστε μουσική που σας εμπνέει, σας δίνει κίνητρο και σας βοηθά να αποκτήσετε διαύγεια για τον εαυτό σας, τη ζωή και ακόμα και τον έρωτα. Αν σας αρέσει να πηγαίνετε σε συναυλίες, δείτε αν το αγαπημένο σας συγκρότημα ή καλλιτέχνης θα έρθει σύντομα στην πόλη. Ίσως είστε τυχεροί και να καταφέρετε να βρείτε εισιτήρια για μια παράσταση. Είστε μουσικός; Παίξτε μερικά τραγούδια για να θυμηθείτε πόσο αγαπάτε να παίζετε.

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητα είναι ένα υπέροχο πράγμα που διαθέτεις, και καθώς ο Ερμής εγκαθίσταται στον Ταύρο, ίσως ανακαλύψεις πως σε ενδιαφέρουν πράγματα που συνήθως δεν θα επέλεγες, όπως η ποίηση, η τέχνη ή ακόμα και απλά ο μελωδικός ήχος της φωνής του συντρόφου σου. Αυτή είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσεις ένα νέο project που να σχετίζεται με βίντεο ή podcasting, ενώ είναι καλή στιγμή για να αναζητήσεις πράγματα που έχουν να κάνουν με μαγειρική ή οργάνωση σπιτιού.

Υδροχόος

Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου, και αν υπήρχε ποτέ δικαιολογία για να περάσεις μια βόλτα από το παλιό σου σπίτι ή να κάνεις ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, ο Ερμής στον Ταύρο θα ήταν αυτή η αφορμή. Ο Ερμής μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την πιο γλυκιά σου πλευρά και να σε κάνει να εύχεσαι να μπορούσες να επιστρέψεις στο παρελθόν για να ξανακάνεις μερικά πράγματα. Προσπάθησε να κρατήσεις τα καλά του παρελθόντος και να τα χρησιμοποιήσεις για το μέλλον. Μάθε από τα πράγματα που δεν πήγαν όπως τα είχες σχεδιάσει και στη συνέχεια άφησέ τα πίσω σου, αφού δεν μπορείς να τα πάρεις μαζί σου παρακάτω.

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Ταύρο, ασκείται πίεση πάνω σας για να γίνετε ένας εξαιρετικά επικοινωνιακός άνθρωπος. Εξασκηθείτε στην ενεργή ακρόαση και μάθετε να μελετάτε την τέχνη της γλώσσας και της σημασίας της. Μπορείτε να ξεκινήσετε μέσω της διαδικασίας της παρατήρησης. Μην φοβάστε να ζητήσετε feedack από τους άλλους, ειδικά από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Ίσως σας φανεί χρήσιμο να κρατάτε σημειώσεις στο τέλος της ημέρας για το τι λειτούργησε και τι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις