Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Τα Zώδια σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου: Ιχθύες, κάντε τα όνειρά σας πράξη

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Έχεις μόνο ένα σώμα, Κριέ. Μπορεί να είναι εύκολο να χαλαρώσεις τώρα, αλλά μπορείς να σκεφτείς τον μελλοντικό σου εαυτό και να του δώσεις προτεραιότητα.

Η γυμναστική δεν χρειάζεται να είναι εξαντλητική. Μπορείς να βρεις μια μορφή ή μια δραστηριότητα που να σου αρέσει. Μην επιμένετε σε αυτό που δεν σας αρέσει. Εξερευνήστε άλλες επιλογές.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να είστε «δημιουργικοί» για να κάνετε μια μικρή συνεδρία δημιουργικότητας. Μπορείτε να κάνετε πράγματα για καθαρή ευχαρίστηση. Μπορείτε να ασχοληθείτε για λίγο με την ζωγραφική ή την φωτογραφία. Μπορείς να ασχολείσαι χωρίς να κουβαλάς την πίεση του αποτελέσματος.

Δίδυμοι

Αν ένα μεγάλο έργο σας καταβάλλει, κάντε ό,τι μπορείτε για να το χωρίσετε σε μικρότερες εργασίες. Ίσως είναι η ανοιξιάτικη καθαριότητα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε μια ολόκληρη ημέρα ή ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ίσως μία ώρα κάθε μέρα είναι το μόνο που μπορείτε να αφιερώσετε. Κάποιες φορές το λίγο είναι καλύτερο από το τίποτα.

Καρκίνος

Ο αυθορμητισμός έχει τη θέση του, αλλά ένα σχέδιο μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης περιόδου. Σημειώστε όλες τις εκκρεμότητές σας και προγραμματίστε χρόνο για να τις διεκπεραιώσετε.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την εβδομάδα σας ή να οργανώσετε σημαντικές λίστες εργασιών.

Λέων

Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών, οπότε όταν έρθει η μέση του έτους, σκεφτείτε να έχετε ένα σχέδιο για το πώς θα κινηθείτε με τα οικονομικά σας. Ξεκινήστε να τακτοποιείτε τα οικονομικά σας, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε προϋπολογισμού ή εγγράφων που χρειάζεστε. Συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο. Εγγραφείτε σε ένα podcast για τα χρήματα που σας βοηθά να μάθετε πώς να αποταμιεύετε.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εποχής, η φροντίδα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αφιερώσετε μια ολόκληρη μέρα, ίσως αρκούν λίγα λεπτά το βράδυ. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την μόδα. Κάντε ό,τι σας ανακουφίζει και σας φτιάχνει την διάθεση.

Ζυγός

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά ή πολύ νωρίς για να επιστρέψετε σε κάποιο είδος πνευματικής πρακτικής. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα εμπνευσμένο απόσπασμα ή να την τελειώσετε ακούγοντας ψαλμωδίες που σας βοηθούν να επανασυνδεθείτε με το σύμπαν.

Σκορπιός

Γίνεσαι το άθροισμα των πέντε πιο κοντινών σου ανθρώπων, Σκορπιέ. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί με τους οποίους περιβάλλεις τον εαυτό σου έχουν σημασία. Αν σας έλεγαν ότι μοιάζετε με έναν φίλο σας, πώς θα το παίρνατε; Θα το δεχόσασταν ή θα το σκεφτόσασταν δύο φορές;

Τοξότης

Σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα να γίνονται σωστά και καλά, γι’ αυτό και η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο στη δουλειά σας. Έχετε πολλά πράγματα στα οποία μπορείτε να δώσετε την προσοχή σας. Κάντε μια λίστα. Όταν τα καταφέρετε και τελειώσετε μην φοβηθείτε να το επικοινωνήσετε στο αφεντικό σας. Αξίζετε να λαμβάνετε τα εύσημα για τα πράγματα που κάνετε.

Αιγόκερως

Σκέφτεστε να επιστρέψετε στο Πανεπιστήμιο ή να τελειώσετε το σχολείο για να πάρετε το απολυτήριο του λυκείου σας ή ένα ακόμη πτυχίο; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, ειδικά ζητήματα που αφορούν ακαδημαϊκά θέματα.

Κοιτάξτε τα διαδικτυακά προγράμματα. Σκεφτείτε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που είναι ακαδημαϊκό. Ίσως θέλετε να μάθετε να ζωγραφίζετε ή να αρχίσετε να μελετάτε μια νέα γλώσσα.

Υδροχόος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αναζητήσατε το όνομά σας στο διαδίκτυο; Είναι καλό να ελέγχετε για οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει στο διαδίκτυο σχετικά με τη ζωή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Σαββατοκύριακο για να ασχοληθείτε με την αφαίρεση οποιασδήποτε πληροφορίας δεν θέλετε να έχουν οι άλλοι, όπως η διεύθυνση ή το email σας.

Ιχθύες

Είναι πάντα ωραίο να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου και ίσως σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια παράλληλη δουλειά ή μια επιχείρηση. Ελέγξτε τα επιχειρηματικά σχέδια στο διαδίκτυο. Μιλήστε με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο για να αποκτήσετε εμπιστευτικές γνώσεις σχετικά με το πού και πώς να ξεκινήσετε. Δείτε αν το όνειρό σας είναι βιώσιμο. Δείτε τι απαιτείται και κάντε την έρευνά σας. Βγάλτε τα όνειρά σας από το μυαλό σας και κάντε τα πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις