Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Tα zώδια σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου: Υδροχόοι, βεβαιωθείτε ότι πραγματικά θέλετε κάτι



 Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα που αφορά την χαρά για εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να πάτε σε μια θεατρική παράσταση ή να περάσετε χρόνο στη φύση.

Αν σας αρέσει να ασχολείστε με τέχνες και χειροτεχνίες, δημιουργήστε έναν πίνακα στο Pinterest με μερικές διασκεδαστικές ιδέες που θα ακολουθήσετε στο μέλλον. Αναζητήστε στην κοινότητά σας μαθήματα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε και αφορούν χορό, ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή τέχνες.

Ταύρος

Κρατήστε τα πράγματα απλά. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα του σπιτιού σας. Απολαύστε σήμερα το σπίτι σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται σαν μια συνηθισμένη μέρα, το να προετοιμάσετε την εβδομάδα σας για επιτυχία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Γεμίστε το ψυγείο με τρόφιμα που σας αρέσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα πράγματα που θέλετε να φορέσετε έτοιμα για την εβδομάδα. Αν έχετε αντικείμενα που πρέπει να αντικατασταθούν, όπως μια τσάντα, ένα πορτοφόλι ή παπούτσια χρειάζεται να παραγγείλετε καινούργια, ώστε να είστε εμφανίσιμοι όταν βγείτε για συναντήσεις ή ό,τι άλλο έχετε προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα.

Δίδυμοι

Να είσαι γενναίος και τολμηρός, Δίδυμε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να πείτε αυτό που πραγματικά σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Όταν διαπραγματεύεστε ένα συμβόλαιο, να είστε ειλικρινείς για τους όρους και τις επιθυμίες σας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε μια μέση λύση, αλλά η ειλικρίνεια μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Η τήρηση ημερολογίου είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για σήμερα.

Καρκίνος

Αν θέλετε κάτι, δείτε αν μπορείτε να το εντάξετε στον προϋπολογισμό σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα των χρημάτων σας. Αυτό σας μαθαίνει να εμπιστεύεστε την ικανότητα του σύμπαντος να σας συναντήσει εκεί που βρίσκεστε.

Μπορεί να βρίσκεστε σε μια θέση όπου πρέπει να ενεργήσετε με πίστη για να υποθέσετε ότι τα χρήματα θα βρεθούν για ένα αντικείμενο που χρειάζεστε. Σήμερα, μπορεί να δοκιμαστείτε για να δείτε αν το θάρρος σας μπορεί να σας ωθήσει να πιστέψετε στα όνειρά σας.

Λέων

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας γι’ αυτό που είστε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα της προσωπικής σας ταυτότητας. Η αυθεντικότητά σας μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από μια οθόνη.

Εμπνέετε την εμπιστοσύνη όταν δεν φοβάστε να παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας μπροστά στους άλλους. Σήμερα, αν και θα ήταν ευκολότερο να προσποιηθείτε ότι σας αρέσει κάτι ή ότι είστε εντάξει με το να ακολουθείτε το πλήθος, γίνεστε ο επαναστάτης αν αυτό είναι που απαιτείται.

Παρθένος

Επανασυνδεθείτε με την πνευματική σας φύση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα της πνευματικότητας. Αν θέλετε να επιστρέψετε στην εκκλησία ή σε ένα στούντιο διαλογισμού, γιατί όχι; Ξεπεράστε τις προκλήσεις που εμποδίζουν το χρόνο σας ή σας εμποδίζουν να εντάξετε αυτούς τους στόχους στο πρόγραμμά σας.

Βρείτε έναν συνεργάτη ή έναν φίλο που θέλει να κάνει το ίδιο, ώστε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε νηστεία ή να παραιτηθείτε από κάτι για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να έρθετε πιο κοντά στην ανώτερη δύναμή σας.

Ζυγός

Γνωρίστε ανθρώπους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα των επαγγελματικών σας δικτύων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση αν έχετε ένα τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο ή κάποια άλλη επαγγελματική ομάδα που συνεδριάζει τακτικά.

Φτιάξτε επαγγελματικές κάρτες για να τις μοιραστείτε με άλλους. Αρχίστε να δημιουργείτε ευκαιρίες για να γνωρίσετε άλλους στον κλάδο σας. Ο λογαριασμός που έχετε στο Χ; Ξεκινήστε να κάνετε πάλι αναρτήσεις. Κάντε ένα μικρό βήμα προς την ενεργοποίηση της ζωής σας επαγγελματικά και δείτε τι θα συμβεί.

Σκορπιός

Στάσου όρθιος. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Το να σέβεστε τον εαυτό σας είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δείξτε στους ανθρώπους πώς θέλετε να σας φέρονται.

Χρειάζεται να γνωρίζετε τις βασικές σας αξίες για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που ανήκουν στην ίδια σχολή σκέψης με εσάς. Θέλετε να ενισχύσετε την προβολή σας στον εργασιακό χώρο; Προσφερθείτε εθελοντικά για να κάνετε κάτι ή βοηθήστε έναν συνάδελφο. Γράψτε μερικές θετικές κριτικές στο LinkedIn για φίλους.

Τοξότης

Είναι πάντα υπέροχο να μαθαίνεις νέα πράγματα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσής σας, και τα βιβλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε νέες πληροφορίες χωρίς να ξοδέψετε πολλά.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα της βιβλιοθήκης σας για να κατεβάσετε ψηφιακά βιβλία στο τηλέφωνό σας και διαβάστε τα στο τρένο αντί να βλέπετε TikToks. Αν πάντα θέλατε να ξεκινήσετε το δικό σας εκπαιδευτικό blog ή λογαριασμό στο YouTube, ερευνήστε τον τρόπο και παραγγείλτε τις προμήθειες για να ξεκινήσετε.

Αιγόκερως

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι. Δεν θα το ξέρετε μέχρι να ρωτήσετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα των κοινών πόρων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε πράγματα που χρειάζεστε από άλλα μέρη, όπως τράπεζες, διαδικτυακά προσωπικά δάνεια και πιθανούς επενδυτές.

Αν χρειαστεί να δανειστείτε κάτι από την οικογένεια σας ζητήστε το. Να είστε πρόθυμοι να προσφέρετε κάτι σε αντάλλαγμα για τη βοήθειά τους.

Υδροχόος

Βεβαιωθείτε ότι πραγματικά θέλετε κάτι. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα των δεσμεύσεών σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Μη φοβάστε να μοιραστείτε αυτά που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, αν σκοπεύετε να κρατήσετε πλήρως τον λόγο σας.

Αν έχετε περιορισμούς και πρέπει να τερματίσετε μια συγκεκριμένη σχέση ή σύνδεση με ένα έργο, γράψτε την επιστολή παραίτησής σας. Να είστε ανοιχτοί στο να δουλέψετε τα πράγματα με τους άλλους για να λειτουργήσουν οι καταστάσεις, όταν αυτό είναι δυνατόν.

Ιχθύες

Έχετε πολλά στο πιάτο σας τον τελευταίο καιρό, αλλά πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν με το σωστό σχέδιο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον τομέα των καθημερινών ευθυνών σας. Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε αυτή την εβδομάδα.

Σκεφτείτε ένα εργαλείο οργάνωσης υψηλού επιπέδου για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Χαρτογραφήστε τα πράγματα έτσι ώστε να ρέουν και να βγάζουν νόημα. Θεωρήστε το απαραίτητο να βρείτε τους τομείς στους οποίους μπορείτε να δουλέψετε τις ικανότητες σας.

Ίσως μπορείτε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας οικονομική βοήθεια, αν είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε καλύτερα τη δουλειά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.