Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Υποδοχή βασίλισσας στην Νιγηρία – Μοιράζει selfies και χαμόγελα


 Ως βασιλικό ζεύγος με όλον τον ενθουσιασμό και τις τιμές υποδέχθηκε η Νιγηρία την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι βρίσκεται από χθες σε ιδιωτική επίσκεψη στην Νιγηρία. Ωστόσο η επίσκεψη θυμίζει περισσότερο βασιλική περιοδεία με τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να ακολουθούν σε κάθε βήμα τους τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, που δείχνουν να απολαμβάνουν τον θαυμασμό που εισπράττουν.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρ
Πηγή: DailyMail

Σήμερα το ζευγάρι παρακολούθησε έναν αγώνα βόλεϊ και κατακλύστηκε από θαυμαστές. Μάλιστα ο πρίγκιπας Χάρι πήρε μέρος και στο παιχνίδι και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στη MailOnline: «Είναι τόσο χαρούμενοι που βρίσκονται στη Νιγηρία και περνούν υπέροχα. Όλοι ήταν τόσο φιλόξενοι απέναντί τους και νιώθουν πραγματικά τη ζεστασιά του κόσμου. Όσον αφορά τους ίδιους, ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Η Μέγκαν Μαρκλ έγινε δεκτή ως ροκ σταρ

Η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν εκείνη που προκάλεσε πραγματικά μεγάλη εντύπωση στην Νιγηρία και ήταν το επίκεντρο της προσοχής στον σημερινό αγώνα.

Η Μέγκαν Μαρκλ πόζαρε χαρούμενη για selfies. Κάποια στιγμή χάθηκε ανάμεσα στο πλήθος, ενώ ορισμένοι έβαλαν τα κλάματα από την συγκίνηση τους που τον γνώρισα.

Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ κάθεται δίπλα στον σύζυγο της, αφού έγινε δεκτή με τιμές βασίλισσας στην Νιγηρία. Πηγή: DailyMail

Ένα μικρό κορίτσι έδωσε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα στην δούκισσα του Σάσσεξ και εκείνη πήρε ένα και το πρόσφερε στο παιδί.


Άλλοι κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «43% Νιγηριανή», μία αναφορά στην πρόσφατη παραδοχή της Μέγκαν Μαρκλ ότι έχει δυτικοαφρικανική καταγωγή. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν στον πρίγκιπα Χάρι ότι τους χρωστάει «προίκα», όπως συμβαίνει στην Νιγηρία όταν κάποιος παντρεύεται Νιγηριανή.

Κατακλύστηκε από θαυμαστές

Όπως και στη συνάντηση του αρχηγείου άμυνας την Παρασκευή, κατά διαστήματα υπήρξαν χαοτικές σκηνές, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ κατακλύστηκε από ενθουσιασμένους θαυμαστές. Οι εικόνες θύμιζαν την αποθέωση ενός ροκ σταρ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε κάποιες στιγμές έδειχνε ανήσυχος και παρακολουθούσε την σύζυγό του, ενώ η ομάδα ασφαλείας του ζευγαριού προσπαθούσε να κρατήσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι
Πηγή: DailyMail

Την Κυριακή το ζευγάρι θα ταξιδέψει στο Λάγος, όπου θα παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ και θα παραστεί επίσης σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για το γήπεδο πόλο της πόλης. Την Δευτέρα θα επιστρέψουν στην Βρετανία και μετά θα ταξιδέψουν για την Καλιφόρνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πόζαραν για φωτογραφίες με τους παίκτες.
Η Μέγκαν Μαρκλ και
ο πρίγκιπας Χάρι πόζαραν για φωτογραφίες με τους παίκτες. Πηγή: DailyMail





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.