Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Nεκρός Bρέθηκε σύζυγος Ιταλίδας ευρωβουλευτή που έχει επικρίνει τον πόλεμο με την Ρωσία και τα εμβόλια - Τι μεταδίδεται...


Η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Francesca Donato αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο σύζυγός της, Angelo Onorato , βρέθηκε νεκρός στο όχημά του με κάτι σφιχτά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του!

Σύμφωνα με το Euronews , η Donato και η κόρη της βρήκαν το σώμα του Angelo στο αυτοκίνητό του με τις δύο γυναίκες να ισχυρίζονται ότι σκοτώθηκε.

Το N ova.news αναφέρει, «Ο Onorato είχε κάτι σφιχτά δεμένο στο λαιμό του».

Η κόρη, Καρολίνα, έγραψε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Κανείς δεν τολμά να πει ή καν να σκεφτεί ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε. Τον σκότωσαν».

«Δεν ήταν άτομο που θα άφηνε ποτέ την οικογένειά του, μπορώ να σας πω ότι δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δολοφονία», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, βίντεο της Donato που περιγράφει γιατί αντιτίθεται στην χρηματοδότηση του πολέμου της Ουκρανίας με την Ρωσία από την ΕΕ γίνεται viral στο διαδίκτυο:

Η Donato είπε ότι δεν υποστηρίζει την αποστολή ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αγορά όπλων για τον πόλεμο της Ουκρανίας με την Ρωσία και δεν υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας καθώς είναι «άχρηστες».

Η Ιταλίδα ευρωβουλευτής μίλησε επίσης για παρενέργειες από ενέσεις Covid κατά την διάρκεια της τελευταίας Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για τον Covid.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις