Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Εξοργίστηκε με τον άνδρα της που δεν έβαλε την Kόρη τους στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου -«Έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα να τον απειλώ ότι θα τον χωρίσω»


 Όταν έχετε ένα μικρό παιδί, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε -και πρέπει- να κάνετε για την ασφάλειά του. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι η χρήση του ειδικού καθίσματος για παιδιά στο αυτοκίνητο.

Πρόσφατα, μία γυναίκα έχασε την ψυχραιμία της και απείλησε με διαζύγιο τον σύζυγό της, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε το παιδικό κάθισμα για την μεταφορά του από το σχολείο.

Τι συνέβη με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Πρόσφατα, η γυναίκα ετοιμαζόταν να πάρει την κόρη της απ’ το σχολείο και να την πάει στο σπίτι. Είχε το αυτοκίνητό της στη δουλειά, το οποίο είχε μέσα και το παιδικό κάθισμα που συνήθως αποθηκεύει ο αρραβωνιαστικός της στο πορτμπαγκάζ του δικού του αυτοκινήτου.

Πριν προλάβει να ετοιμαστεί για να πάει να την παραλάβει, ο άνδρας της, της είχε στείλει κάποια μηνύματα, με τα οποία την ενημέρωνε ότι θα περνούσε να πάρει εκείνος το παιδί.  «Μετέφερε το παιδί χωρίς το κάθισμα ασφαλείας», εξηγεί η γυναίκα.

«Πόνεσε το στομάχι μου, όταν του έγραψα μήνυμα και τον ρώτησα ποιο κάθισμα χρησιμοποίησε. Δεν απάντησε ποτέ σε αυτή την ερώτηση».

Πήγε να πληρώσει στο σούπερ μάρκετ και η πιστωτική της κάρτα δεν έγινε δεκτή – «Ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου ξόδεψε κρυφά 40.000 ευρώ, θέλω διαζύγιο»

Έγινε έξαλλη με τον σύζυγό της

Αυτό την ενόχλησε έντονα, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας της έβαζε σε κίνδυνο την ασφάλεια της κόρης τους. Την πρώτη φορά που συνέβη, είπε ότι δεν χρησιμοποίησε το παιδικό κάθισμα επειδή έτρεχε και δεν θα προλάβανε τον παιδικό σταθμό. «Του έβαλα τις φωνές, έκλαιγα και του είπα ότι, αν το ξαναέκανε, θα τον χώριζα», θυμάται η γυναίκα.

«Είπα ότι, προκειμένου να μην χαλάσει τη βολή του, προτιμά να βάλει τη ζωή του παιδιού μας σε κίνδυνο, κάτι που κλόνισε την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του. Του μίλησα για θανάσιμα τραύματα και τα θανατηφόρα τροχαία, τα οποία ρισκάρει προκειμένου να γλιτώσει λίγα λεπτά απ’ τον χρόνο του. Φάνηκε να με καταλαβαίνει, και είπε ότι δεν θα το ξανάκανε. Του είπα ότι αν τυχόν και επαναλάμβανε την αμέλεια, θα τον εγκατέλειπα».

Η δικαιολογία που της είπε

Αυτή τη φορά, ο αρραβωνιαστικός της δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει ότι το κάθισμα έλειπε μέχρι να μπουν ήδη στο αυτοκίνητο εκείνος και η κόρη τους. Στη συνέχεια, είπε ότι το προσπέρασε επειδή δεν απάντησε εγκαίρως στα μηνύματά του και δεν ήθελε να κάνει την κόρη τους να περιμένει περισσότερο μετά το σχολείο για να πάρει το παιδικό κάθισμα από το δικό της αυτοκίνητο.

Τον απείλησε με χωρισμό

 «Έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα  να τον απειλώ ότι θα τον παρατήσω», είπε η γυναίκα.

«Του φώναξα ότι είναι προφανές ότι δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια της κόρης του και ότι βάζει πάνω απ’ αυτή, τη βολή και την ευκολία του. Εκείνος έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος να αντιδρώ έτσι για κάτι τόσο μικρό. Μου είπε ότι η μητέρα του οδηγούσε με αυτόν στην αγκαλιά της και την κόρη την άφηνε στο πίσω κάθισμα, συχνά χωρίς ζώνη», ανέφερε.

Θεωρείτε ότι η αντίδραση της γυναίκας ήταν υπερβολική; Είχε δίκιο να θυμώνει τόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις