Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Πώς να Kαθαρίσετε τα παπούτσια σας σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο από την Kουζίνα σας


 Ένας ειδικός στα life hacks αποκάλυψε τις έξυπνες συμβουλές του για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας χρησιμοποιώντας μόνο ένα αντικείμενο από την κουζίνα σας. Οι χρήστες του διαδικτύου εντυπωσιάστηκαν με τις συμβουλές του, καθώς τους δείχνει πώς να κάνουν τα παπούτσια τους να μοιάζουν καινούρια με πράγματα που έχουν στο σπίτι τους.

Ο δημιουργός περιεχομένου, γνωστός ως @creative_explained στο TikTok, μοιράζεται συχνά χρήσιμες συμβουλές και έξυπνα κόλπα στον λογαριασμό του, ο οποίος μετράει πάνω από 6,3 εκατομμύρια followers.

Μεταξύ άλλων, ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα βίντεο για να δώσει στους followers του συμβουλές σχετικά με το πώς να καθαρίσουν τα παπούτσια τους χρησιμοποιώντας πράγματα που ήδη διαθέτουν. Στο viral βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 προβολές, ο δημιουργός περιεχομένου από τις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι μια πατάτα, μια φλούδα μπανάνας και φακελάκια τσαγιού μπορούν να μεταμορφώσουν τα παπούτσια σας.

Το κόλπο για πεντακάθαρα παπούτσια με ένα υλικό από την κουζίνα

«Πώς να καθαρίσετε τα παπούτσια σας με φυσικό τρόπο», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. «Ξέρατε ότι αν πάρετε μια πατάτα και κόψετε ένα μικρό κομμάτι, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τους λεκέδες από τα λευκά σας sneakers;» είπε. Στη συνέχεια, έδειξε στους followers του τον τρόπο με τον οποίο η πατάτα μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους λεκέδες από τα λευκά sneakers.

Χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσετε τα παπούτσια σας σε άριστη κατάσταση

Ο δημιουργός περιεχομένου, σημείωσε ότι αν τα παπούτσια σας βραχούν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα βάλετε στο στεγνωτήριο με τα κορδόνια να προεξέχουν για πέντε λεπτά και θα είστε έτοιμοι. Επίσης, έδειξε στους followers του πώς να ξεφορτωθούν την άσχημη μυρωδιά από τα παπούτσια τους. «Απλά πάρτε δύο φακελάκια τσαγιού και βάλτε τα μέσα στα παπούτσια σας όλο το βράδυ. Αντίο δυσάρεστες οσμές!» είπε. Τέλος, είπε ότι μπορείτε να κάνετε τα παπούτσια σας να γυαλίζουν τρίβοντας τα με μια φλούδα μπανάνας.

Οι χρήστες του διαδικτύου πλημμύρισαν την ενότητα με τα σχόλια και τον επαίνεσαν για τις συμβουλές του. «Σούπερ, ευχαριστώ!», έγραψε ένας χρήστης. «Αγαπώ αυτά τα βίντεο», είπε ένας άλλος χρήστης. «Όλα τα κόλπα σου είναι τόσο ωραία», είπε κάποιος άλλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις