Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Λονδίνο: H στιγμή που παιχνίδι «εκτόξευσε» μητέρα - Έμεινε για βδομάδες σε κώμα - Σοβαρές παραλείψεις διαπιστώθηκαν στο λούνα παρκ μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε


 Σοκ προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν τη στιγμή που μια μητέρα εκτοξεύτηκε από ένα παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Λονδίνο.

Η 51χρονη Κάντρα Αλί  δεν ήταν σωστά δεμένη στο Xcelerator ride σε λούνα παρκ στο δυτικό Λονδίνο, όπως δήλωσαν οι Αρχές υγείας και ασφάλειας με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κρατηθεί από το παιχνίδι φωνάζοντας «Βοήθεια!».

Λίγο αργότερα εκσφενδονίστηκε στη μπάρα άλλου παιχνιδιού και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.


Σε κώμα η γυναίκα για βδομάδες

Το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο του 2018 και σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας. Η 51χρονη βρισκόταν σε κώμα και πέρασε τέσσερις μήνες αναρρώνοντας στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή κατόπιν ελέγχου που έγινε στο λούνα παρκ διαπιστώθηκε ότι τα συστήματα συγκράτησης της διαδρομής ήταν ελαττωματικά και υπήρχαν σοβαρές βλάβες στους μηχανισμούς. Μάλιστα τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης ενώ επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο στον επιθεωρητή οδήγησης για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.