Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision: «Ήμασταν χαμένοι από χέρι» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που είχε λάβει μέρος στη Eurovision, το 1991, με την Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη»


 Λίγες ημέρες μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2024, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και σχολίασε την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής. 

«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Εχω λαλήσει από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι αλλά είναι λάθος το κομμάτι.

Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα.

Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;

Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις