Κυριακή 12 Μαΐου 2024

H EKTETAMENH ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ

 


Φτάνοντας σε αυτό που από τη μια γνωρίζαμε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, από την άλλη έπρεπε να έχει την κατάλληλη χρονοκαθυστέρηση ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε δυνατότητα αναστροφής της κατάστασης μιλάμε δηλαδή για την επίσημη παραδοχή για πρώτη φορά της astrazeneca ότι οι ενέσεις της προκαλούν παρενέργειες και στη συνέχεια την απόσυρση τους, σαν τον παλιό καλό καιρό οι ήρωες μας της εποχής της ψευτοπανδημίας ξεπήδησαν και πάλι από τις οθόνες όλοι και μας ξύπνησαν μνήμες τις αναίδειας τους όντας αυτή τη φορά σε υπηρεσία να μας καθησυχάσουν ότι οι παρενέργειες είναι σπανιότατες, να επιμείνουν πως πολύ καλώς έκαναν και τα έδωσαν τότε για να μας προστατέψουν και να ξαναεπιβεβαιώσουν ότι όλα τα υπόλοιπα δηλητήρια είναι 100% ασφαλή, όπως εκείνο της pfizer που θα αποζημιώσει 10 χιλιάδες πολίτες για το καρκινογόνο zantac.

Έτσι πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί μας απειλούν ακόμα κι απ’το διάστημα, οι γονιδιακές θεραπείες όπως αυτές που έκαναν μωρά με προβλήματα ακοής να ακούσουν φαίνεται πως κάνουν την επανάσταση τους και γενικότερα τα θέματα της υγείας μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κλιματική αλλαγή δημιουργώντας μια πολύ βολική σύνδεση για την επιβολή κανονισμών και εκτάκτων μέτρων. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι όσο εμείς συνεχίζουμε να καίμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο και να μην μετράμε την κατανάλωση άνθρακα θα έχουμε πλημμύρες όπως αυτές στο Ντουμπάι και αφρικανική σκόνη που μεταφέρει από μόνη της βαρέα μέταλλα. Κι αυτά την ίδια στιγμή που όχι μόνο παραδέχονται ότι προκαλούν τεχνητή βροχή και προσπαθούν να κρύψουν τον ήλιο αλλά οι μακριές και παχιές ουρές των αεροπλάνων είναι φανερές στον ουρανό μέχρι και σε ό,τι έρπεται ενώ μας ενημερώνουν και ότι έχουν αυξηθεί οι καρκίνοι των πνευμόνων.

Κι έτσι στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι και κυρίως οι λευκοί φαίνεται ότι υπόκεινται σε μια αντικατάσταση 3 σκελών. Πρώτον από αυτούς που κινούνται μεταξύ των 1500 φύλων με την αυτοπεποίθηση πως έχουν βρει εκτος από τον εαυτό τους, από ό,τι βλέπουμε συχνά, και τον άρχοντα του κόσμου τούτου. Δεύτερον από ισλαμιστές των οποίων οι κυριαρχικές απαιτήσεις όλο και αυξάνονται εκτος από τον αριθμό τους. Και τρίτον από ανθρωποειδή ρομποτς όπως η σοφία η οποία περιτριγυρίζει την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες μην αφήνοντας και μεγάλο ενδεχόμενο να απέμεινε κανείς που δεν το έμαθε και φυσικά θαύμασε. 

Συνεπώς μιας και ό,τι πραγματοποιούν επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της παραγωγής χρήματος από αέρα κοπανιστό και της διοχέτευσης του στην παραγωγή του σίριαλ που παρακολουθούμε και εξυπηρετεί την μεγάλη ατζέντα, όπως αναφέρει η κεντρική τράπεζα όλων των μεγάλων κεντρικών τραπεζών παγκόσμια, η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το επόμενο βήμα είναι πρώτον η δημιουργία προγραμματισμένων ψηφιακών νομισμάτων κεντρικων τραπεζών (CBDCs) που είναι ήδη σε εφαρμογή και στη συνέχεια η ύπαρξη ενός ενοποιημένου “καταστίχου” το οποίο θα τα συνδέει δημιουργώντας στην ουσία έναν κεντροποιημένο έλεγχο των ψηφιακών νομισμάτων, δηλαδή ένα παγκόσμιο νόμισμα. Κι έτσι το αφεντικό προσπαθεί να μας εκπαιδεύσει σε μια μαύρη σε κάθε επίπεδο αισθητική που αυτή θα καθορίσει ποιός θα παγιδευτεί στους υλιστικούς του λαβυρίνθους και ποιός θα βαδίσει το δρόμο της Αλήθειας με θάρρος που οδηγεί στην πραγματική ελευθερία, αυτή της ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις