Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή παραμένει 4 μήνες μετά, η τρύπα στο Μπιτ Παζάρ που είχε «Kαταπιεί» δύο 19χρονους – «Έχουν αδρανήσει οι ιδιοκτήτες»


 Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως, η μεγάλη τρύπα που «κατάπιε» δύο νέα παιδιά, τα οποία βρέθηκαν στο κενό από ύψος περίπου 3 μέτρων, και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, στη στοά της οδού Τοσίτσα, στο Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη, παραμένει ανοιχτή, αν και έχουν περάσει 4 μήνες από το πρωτοφανές περιστατικό.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Ήταν 02:00 το βράδυ της Παρασκευής στις 27 Ιανουαρίου, όταν μία 19χρονη με έναν συνομήλικό της, διασκέδαζαν σε ένα μαγαζί στο Μπιτ Παζάρ, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της συμπρωτεύουσας. Την στιγμή που αποφάσισαν να σηκωθούν για να πάνε στο περίπτερο, κάνοντας μερικά βήματα μέσα στη στοά, ξαφνικά υποχώρησε το έδαφος και έπεσαν από ύψος περίπου 3 μέτρων.

Είχε επικρατήσει ο απόλυτος πανικός. Η 19χρονη έκλαιγε, ενώ για λίγα λεπτά είχε χάσει τις αισθήσεις της από το σοκ. «Μπαμπά νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί κάτω» ήταν κάποια από τα πρώτα λόγια της, όταν τηλεφώνησε -τότε- στον πατέρα της, όπως είχε γράψει το enikos.gr.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που παρουσιάζει το enikos.gr, το μόνο που έχει αλλάξει, 4 μήνες αργότερα, είναι πως η καγκελόπορτα, που αποτελούσε πριν το ατύχημα είσοδο για το Μπιτ Παζάρ, πλέον είναι κλειδωμένη, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα χαρτί στο οποίο δίνονται οδηγίες για την πρόσβαση στα καταστήματα εστίασης, από την κεντρική στοά. Παράλληλα, έχουν μπει προστατευτικά κάγκελα εσωτερικά προς αποφυγή κάποιου παρόμοιου περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις