Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου: Ταύροι, να μετράτε προσεκτικά τα λόγια σας


 Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κριέ, έχεις ακόμα αρκετό χρόνο να σχεδιάσεις την επόμενη σου περιπέτεια! Η πανσέληνος ενέτεινε την επιθυμία σου να μάθεις μέσα από διασκεδαστικές και ευχάριστες εμπειρίες. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή να πάρεις στα σοβαρά τις επιθυμίες σου και να σχεδιάσεις κάτι απρόβλεπτο. Φτιάξε μια λίστα, ίσως και τη λίστα των ονείρων σου, και βάλε στην κορυφή το πρώτο πράγμα που θες να καταφέρεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ταύρος

Ζεις χωρίς φόβο, οπότε μπορεί να ξεπερνάς τα όρια και να μοιράζεσαι υπερβολικά τις σκέψεις σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό σου φαίνεται σωστό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή. Η ειλικρίνεια χωρίς περιστροφές μπορεί να είναι αποδεκτή σε ορισμένες περιπτώσεις. Έτσι, η καλύτερη συμβουλή κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Τοξότη είναι να μετράς προσεκτικά τα λόγια σου. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική, αλλά ισχύει το ίδιο και για την υπομονή.

Δίδυμοι

Δεν είναι πάντα ευχάριστο, αλλά είναι σίγουρα ωραίο να έχεις κάτι να συμβαίνει στην ερωτική σου ζωή, σωστά; Η Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποκαλύψει μια κατάσταση που πρόκειται να βελτιωθεί, αλλά μόνο όταν συμβεί μια αλλαγή νοοτροπίας μέσα σου. Έχεις κρατήσει κακία; Νιώθετε ότι πρέπει να λύσετε ένα πρόβλημα ή να χειριστείτε μερικά προσωπικά ζητήματα πριν ανοιχτείτε στην αγάπη; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Η Σελήνη και το σύμπαν είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος

Η φροντίδα της υγείας σου απαιτεί να αφιερώσεις χρόνο. Η ζωή μπορεί να σε τραβάει προς διάφορες κατευθύνσεις, και νιώθεις ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Η Σελήνη στον Τοξότη συνεχίζει να σε προσκαλεί να θέσεις την υγεία και την ευεξία σου ως προτεραιότητα. Ποια εμπόδια μπορείς να απομακρύνεις από τις καθημερινές σου δραστηριότητες που εμποδίζουν την πιθανότητα να πας στο γυμναστήριο ή να περπατήσεις; Σύγκρινε την αξία τους με την ποιότητα ζωής σου και στη συνέχεια ξεκίνα να τα απομακρύνεις.

Λέων

Η αγάπη είναι πάντα η σωστή απάντηση, αλλά υπάρχουν πολλά είδη αγάπης στα οποία μπορείς να εστιάσεις. Ποιο σε ενδιαφέρει περισσότερο; Ίσως θες να ξεκινήσεις ένα project που σε γεμίζει ή να αρχίσεις να εκφράζεσαι δημιουργικά και να ασχοληθείς με την τέχνη. Από σήμερα, κάνε σχέδια να αφιερώσεις χρόνο το Σαββατοκύριακο σε κάτι δημιουργικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Δες τι μπορείς να ολοκληρώσεις από εκκρεμότητες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου, πχ κάτι στο σπίτι σου, όπως να βάψεις έναν τοίχο σε ένα χρώμα που σου αρέσει πολύ. Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά. Ανάλαβε δράση και κάνε αυτό που θες να κάνεις, θα διασκεδάσεις!

Παρθένος

Ίσως να μην σου αρέσει να αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία για κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά μπορεί να σου ζητηθεί να ηγηθείς μιας ομάδας στη δουλειά ή να αναπληρώσεις κάποιον συνάδελφο που λείπει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον τομέα της εξουσίας σου, και αυτό μπορεί να σε τοποθετήσει ως τον «άνθρωπο για όλες τις δουλειές» στο γραφείο. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή για περισσότερες ευθύνες και να οδηγήσει την καριέρα σου σε μια νέα, συναρπαστική κατεύθυνση.

Ζυγός

Αν σου αρέσει να κοινωνικοποιείσαι, βγες με φίλους και ανταλλάξτε νέα και κουτσομπολιά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο με τις κολλητές/τους κολλητούς σου. Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει τις καλύτερες συζητήσεις μεταξύ καλών φίλων. Αν έχει περάσει καιρός και χρειάζεται να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των σχέσεων σας, δείτε ποιος είναι διαθέσιμος για brunch ή βραδινό φαγητό και κουβεντιάστε ατελείωτες ώρες.

Σκορπιός

Έχεις μια φήμη ότι είσαι κτητικός, αλλά στην πραγματικότητα μοιράζεσαι αυτά που έχεις με τους άλλους και δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά όταν τα δανείζεις. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βάλει να κάνεις απογραφή των πραγμάτων που έχεις και πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις ένα βαθύ καθάρισμα αυτό το Σαββατοκύριακο, σκέψου πού μπορείς να δωρίσεις αντικείμενα και τι θα κρατήσεις αν προσπαθείς να μειώσεις τα πράγματα που έχεις στο σπίτι σου.

Τοξότης

Η αλλαγή είναι πάντα θετική, ακόμα και στις στιγμές που αναρωτιέσαι αν κάνεις το σωστό. Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια ευκαιρία να μάθεις και να αναπτυχθείς μέσα από εμπειρίες. Αυτή είναι μια ευκαιρία για σένα να ανανεωθείς και να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Κλείσε μερικά ραντεβού ομορφιάς, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό χτένισμα. Σκέψου να δοκιμάσεις μια εφαρμογή που σου δίνει νέες ιδέες για ένα νέο στυλ ντυσίματος, αν ενδιαφέρεσαι να αλλάξεις την συνολική σου εμφάνιση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, φέρνοντας την προσοχή στον πνευματικό σου τομέα, και αν υπάρχουν πράγματα που θα ήθελες να κάνεις για να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στην ανώτερη δύναμή σου, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να τα επιδιώξεις. Μπορείς να ξεκινήσεις με προσευχή και αφιερώνοντας χρόνο στη ανάγνωση βιβλίων. Σκέψου να επισκεφτείς μια εκκλησία, ναό ή χώρο λατρείας και να νιώσεις την ενέργεια σε αυτόν τον ιερό χώρο. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο ηρεμίας για να κάνεις ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Είναι υπέροχο να συνδέεσαι ξανά με παλιούς φίλους, αλλά μπορεί να είναι και λίγο δύσκολο να σηκώσεις το τηλέφωνο και να καλέσεις όταν έχει περάσει πολύς καιρός. Νιώθεις λίγο πιο θαρραλέος από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Τοξότη. Ίσως βρεις το θάρρος που χρειάζεσαι για να απλώσεις το χέρι σου και να σπάσεις τον πάγο, να δεις πώς τα πάνε οι άλλοι, να τους καλέσεις να βρεθείτε και να διατηρήσετε την ορμή της επανασύνδεσης.

Ιχθύες

Είναι καλύτερο να είσαι ανοιχτός, ειλικρινής και διαφανής στη δουλειά σου, ακόμη και σε στιγμές που ίσως να διστάζεις λίγο να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Εάν έχετε κάτι που πρέπει να συζητήσετε, σκεφτείτε να μιλήσετε στον διευθυντή σας ή τον υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού. Εάν πρόκειται για πιο προσωπικό ζήτημα, σκεφτείτε να μιλήσετε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο που εμπιστεύεστε, για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας, πριν ανοιχτείτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.