Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου: Ιχθύες, έχετε «αγκαλιάσει» το θάρρος

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Βάλτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και ασχοληθείτε με κάτι ουσιαστικό. Σήμερα, βάλτε στόχο να κάνετε ένα πράγμα που θα προσγειώσει το μυαλό και την καρδιά σας σε ένα έργο. Να είστε αποφασισμένοι.

Γράψτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο και, στη συνέχεια, δεσμευτείτε, βάζοντας ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε και πώς θα κινηθείτε.

Ταύρος

Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις αναμνήσεις σας τώρα που πέρασε ο καιρός. Οι σκέψεις για το παρελθόν μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που δεν θυμόσασταν για πολλά χρόνια.

Τώρα που καταλαβαίνετε τη δυναμική και βλέπετε τα πράγματα υπό νέο πρίσμα σκεφτείτε να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώσατε την αφήγηση αυτού του μέρους της ζωής σας.

Δίδυμοι

Κοινωνικοποιηθείτε και γνωρίστε νέους ανθρώπους. Ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια θετική φήμη είναι να κάνετε πράγματα με ανθρώπους έξω από τη δουλειά και έξω από το σπίτι σας.

Θέλετε να κάνετε πολλές και καλές συζητήσεις και να ανοίξετε την πόρτα σε νέες αλληλεπιδράσεις. Προς το παρόν, διατηρήστε τη θετική στάση.

Καρκίνος

Ποτέ δεν είναι αργά για να πετύχετε τους στόχους των ονείρων σας στη ζωή. Ίσως χρειαστεί να περάσετε από μερικά επιπλέον παραθυράκια για να πετύχετε αυτό που πιστεύατε ότι θα θέλατε να κάνετε νωρίτερα στη ζωή σας.

Το καλό είναι ότι φέρνετε το στοιχείο της εμπειρίας και της πυγμής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Σελήνης στο ζώδιό σας για μία ακόμη ημέρα, θυμηθείτε την αυτοεκτίμησή σας και το τι μπορείτε να γίνετε.

Λέων

Είναι τελειωμένη μία συμφωνία; Θα μπορούσατε σήμερα να βγάλετε πρόωρα συμπεράσματα, θεωρώντας ότι ένα έργο, μια απάντηση ή μια απόφαση έχει κλείσει. Ίσως εκπλαγείτε ανακαλύπτοντας ότι ένα εμπόδιο μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, χάρη στη σχέση του Κρόνου με τη Σελήνη.

Κάντε υπομονή και παραμείνετε αισιόδοξοι. Μια νέα εκτροπή στην ημέρα σας θα μπορούσε να προκύψει, φέρνοντάς σας αυτό που θέλετε.

Παρθένος

Να είστε υπομονετικοί σε δύσκολες συνθήκες. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια σταθερή νοοτροπία. Μπορεί να συναντήσετε ένα πεισματάρικο άτομο που δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει.

Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση, αλλά κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο. Εσείς είστε ο ώριμος. Μέσω του παραδείγματος σας θα μπορούσατε να αναγκάσετε ένα άτομο να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ζυγός

Ξεκουραστείτε. Κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο, αφιερώστε επιπλέον χρόνο για να φροντίσετε τη συναισθηματική και σωματική σας ευεξία. Αν είναι δυνατόν, απομακρύνετε τους περιττούς περισπασμούς.

Προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε με περισσότερα από αυτά που μπορείτε να προσφέρετε. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός φίλου ή κάποιου που ξέρει πώς να χειριστεί ένα θέμα καλύτερα από εσάς, ζητήστε τη βοήθειά του.

Καταπιείτε την υπερηφάνειά σας κα αυτό μπορεί να είναι υπέροχο. Ίσως ανακαλύψετε ότι εκτιμάτε την βοήθεια μόλις το κάνετε.

Σκορπιός

Αν είστε στο κολέγιο ή αν ταξιδεύετε μακριά από το σπίτι σας, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε μια ρομαντική σχέση. Μπορεί να υπάρξει σπίθα και η συνάντηση να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τη μοίρα και το πεπρωμένο.

Παρόλο που μπορεί να μη μείνετε σε επαφή ή να συνεχίσετε να μιλάτε μεταξύ σας, παίρνετε ένα πολύτιμο μάθημα για τον ρομαντισμό, την αγάπη και το κισμέτ. Κρατήστε σημειώσεις και γράψτε ημερολόγιο για την εμπειρία σας αργότερα.

Τοξότης

Το να μοιράζεστε ένα σπίτι με άλλους σας μαθαίνει πώς να είστε ευέλικτοι, ευγενικοί και ανθεκτικοί. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ο προσωπικός σας χώρος παραβιάζεται ή απειλείται αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ηρεμίας.

Αντί να υποθέτετε ότι οι άλλοι γνωρίζουν τι θέλετε μπορείτε απλά να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Να είστε συγκεκριμένοι και να δίνετε παραμέτρους για το τι επιθυμείτε και τι προσπαθείτε να αποφύγετε, ώστε όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Ίσως να θέλετε να βγάλετε κάποια παλιά «άπλυτα» που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Μπορεί να δυσκολευτείτε να ξεκινήσετε, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε εργαλεία που σας βοηθούν να οργανώσετε τις ιδέες σας. Γράψτε μια λίστα.

Κρατήστε μια μικρή λίστα με κουτάκια και γράψτε τι θέλετε να συζητήσετε, ποιο είναι το πρόβλημα και πώς πιστεύετε ότι τα πράγματα μπορούν να επιλυθούν. Αυτό το βήμα μπορεί να κάνει τη συζήτησή σας πιο παραγωγική και εστιασμένη.

Υδροχόος

Έχετε έναν τρόπο σκέψης που στοχεύει στην αφθονία. Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει ότι τα χρήματα μπορεί να μην διαρκούν για πάντα. Αυτό που διαρκεί είναι η επένδυση που κάνετε στις σχέσεις σας.

Ίσως διαπιστώσετε ότι η καταγραφή των συνεργασιών σας και των ανθρώπων που έχουν σημασία στη ζωή σας σας βοηθά να διατηρήσετε μια μακροπρόθεσμη θετική προοπτική.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για περισσότερα. Είστε έτοιμοι να βιώσετε το μεγαλείο που μπορεί να σας προσφέρει η ζωή. Ίσως χρειαστεί να πιέσετε τα πράγματα να βγουν στην επιφάνεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στην προσωπική σας ζωή.

Ωστόσο, αυτά τα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια για εσάς τώρα, επειδή έχετε ξεπεράσει το φόβο και έχετε «αγκαλιάσει» το θάρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.