Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, 7 Απριλίου: Καρκίνοι, μπορεί να προκύψει μια απρόσμενη ευκαιρία

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου, Κριέ; Με τόση έμφαση στο ζώδιό σου όλο το μήνα, ήρθε η ώρα να σκεφτείς το μέλλον και πώς θέλεις να το βελτιώσεις. Προς το όφελος σου, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της προσωπικής σου ταυτότητας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείς πραγματικά το παρελθόν. Τι λειτούργησε για σένα; Τι δεν αποδίδει πλέον; Ποια όνειρα σου απομένουν να πραγματοποιηθούν; Γράψε τα όλα αυτά και σχεδίασε να θέσεις έναν στόχο κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης αύριο.

Ταύρος

Άδραξε την πνευματική ενέργεια της ημέρας, Ταύρε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο των κρυφών πραγμάτων. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσεις το βαθύτερο νόημα πίσω από τις μη τυχαίες στιγμές. Δώσε προσοχή σε επαναλαμβανόμενους αριθμούς, στα σημεία που τους βλέπεις και τι κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ίσως βρεις στοιχεία για τον σκοπό της ζωής σου ή την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει το ταξίδι της ζωής σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δίδυμοι

Ενώ μπορεί να μην ισχύει απόλυτα το «δεν είναι τι ξέρεις, αλλά ποιον ξέρεις», οι διασυνδέσεις σίγουρα δεν θα σε βλάψουν. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο των επαγγελματικών σου φιλιών. Οι φιλίες σου καταδεικνύουν τις ηγετικές σου ικανότητες ή ακόμα και πόσο ευχάριστος και συνεργάσιμος είσαι στη δουλειά σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναναστραφείς, να επιδείξεις τη λαμπερή σου προσωπικότητα και να περάσεις χρόνο με άλλους ανθρώπους που θα προσδώσουν αξιοπιστία στον χαρακτήρα σου “διαφημίζοντας” τις θετικές εμπειρίες που έχουν ζήσει μαζί σου.

Καρκίνος

Mπορεί να νιώθεις ότι είναι αδύνατο να μπεις σε μια νέα δουλειά χωρίς εμπειρία, αλλά αυτή την εβδομάδα ίσως σου χαμογελάσει η τύχη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της καριέρας σου και φέρνοντάς σου λίγη τύχη. Μην διστάσεις να υποβάλεις αίτηση για μια θέση που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν απαιτείται εμπειρία. Εάν επιθυμείς να εισέλθεις σε νέο κλάδο, εξέτασε όλες τις επιλογές σου, καθώς μπορεί να προκύψει μια απρόσμενη ευκαιρία.

Λέων

Έχεις την ώθηση να κάνεις κάτι σπουδαίο που θα επηρεάσει τη ζωή σου και τη ζωή των άλλων. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της εκπαίδευσης σου. Είναι μια τυχερή περίοδος για να υποβάλεις αίτηση για κάποιο μεταπτυχιακό ή άλλο πρόγραμμα σπουδών που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μπορείς να προγραμματίσεις τις επερχόμενες εξετάσεις εισαγωγής, να συναντηθείς με συμβούλους σπουδών ή να κάνεις μια ξενάγηση με συναδέλφους και να νιώσεις καλά για την απόφασή σου. Είσαι έτοιμος να χαράξεις ένα μονοπάτι που δεν έχει ακολουθήσει κανένας στην οικογένειά σου.

Παρθένος

Είσαι γενναιόδωρος Παρθένε, και όταν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που έχει ανάγκη, είσαι πρόθυμος να το κάνεις ακόμα κι αν δεν μπορεί να σου ανταποδώσει τη χάρη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο των κοινών πόρων σου, καθιστώντας αυτή μια υπέροχη στιγμή για να κάνεις δωρεές για έναν καλό σκοπό. Αν σου αρέσει να συμμετέχεις σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή να πηγαίνεις σε εκδηλώσεις για τη βοήθεια σε άστεγους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ερευνήσεις επερχόμενες ευκαιρίες όπου μπορείς να δείξεις την υποστήριξή σου.

Ζυγός

Ψάχνεις κάποιον στη ζωή σου που καταλαβαίνει την πραγματική έννοια του δούναι και λαβείν. Επιθυμείς μια ισότιμη και δίκαιη σχέση, και το να βρεις αυτό το άτομο δεν ήταν εύκολη διαδρομή. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο των δεσμεύσεων σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα μονοπάτι όπου θα βρεις αυτό το ξεχωριστό άτομο. Είναι μια καλή μέρα να πας σε κοινωνικές εκδηλώσεις για να γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο. Ίσως σου συστήσουν κάποιον ξεχωριστό.

Σκορπιός

Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις μια νέα, υγιεινή συνήθεια. Αν έχεις γίνει πιο προσηλωμένος στην υγεία σου, τότε σήμερα είναι μια τυχερή μέρα για σένα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της καθημερινής σου ρουτίνας. Σκέψου τον τελικό σου στόχο. Πώς θα τον πετύχεις; Πάρε τις προμήθειες που χρειάζεσαι για να κρατήσεις τα πράγματα απλά. Χρειάζεσαι λουκέτο για το ντουλάπι του γυμναστηρίου ή μερικά άνετα ρούχα γυμναστικής; Συγκέντρωσε τα απαραίτητα για να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις – χωρίς δικαιολογίες.

Τοξότης

Άσε τον εαυτό σου να είναι λίγο παρορμητικός σήμερα. Ίσως σου έρθει μια ιδιοφυής σκέψη και να θες να την κυνηγήσεις. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητάς σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ασχοληθείς με την τέχνη, τη ζωγραφική, το σχέδιο ή τη συγγραφή ποιημάτων ή σύντομων ιστοριών που εμπνέονται αυθόρμητα. Μπορείς να πεταχτείς σε ένα κατάστημα ειδών χειροτεχνίας και να πάρεις μερικά πράγματα για να κάνεις μια κατασκευή που είδες στο Instagram, το TikTok ή το YouTube.

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις οικογένεια; Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο του σπιτιού σου, και αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα αποφασίσεις να γίνεις γονέας, ανάδοχος παιδιού, ή να υιοθετήσεις ένα τετράποδο φίλο από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Είναι μια καλή μέρα για να φέρεις νέα ενέργεια στον χώρο όπου διαμένεις και να νιώθεις αναγεννημένος.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιο εύκολο να συγκρατείς τις σκέψεις σου και να μένεις σιωπηλός παρά να πάρεις πίσω λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα. Σήμερα, τα συναισθήματα φουντώνουν καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο της επικοινωνίας σου. Τα συναισθήματα μπορεί να ενταθούν, και αυτό θα μπορούσε να βγάλει στην επιφάνεια την πιο ειλικρινή και άμεση εκδοχή σου. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική, αλλά προσπάθησε να μην πληγώσεις κάποιον. Διατήρησε την επίγνωση των πραγμάτων γύρω σου.

Ιχθύες

Αντισταθείτε στις παρορμητικές αγορές. Μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε μόλις η Σελήνη εισέλθει στον Κριό. Η Σελήνη σε ζώδιο της φωτιάς θα ενεργοποιήσει τον ηλιακό οίκο των προσωπικών σας οικονομικών, και μπορεί να νιώσετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Μην αναλαμβάνετε περιττά ρίσκα και μην αγοράζετε κάποιο αντικείμενο που ξεπερνάει τον τρέχοντα προϋπολογισμό σας επειδή περιμένετε μία επιταγή, ένα μπόνους ή μία αύξηση. Αντιθέτως, να είστε συντηρητικοί και να μην υποκύπτετε εύκολα στους πειρασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις