Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Απειλεί να πετάξει τα πράγματα των πεθερικών της από το γκαράζ – «Σε 3 εβδομάδες γεννάω και χρειάζομαι τον χώρο»


 Η 24χρονη γυναίκα της ιστορίας και ο 31 ετών σύντροφός της ζουν σε σπίτι το οποίο αγόρασαν μαζί. Στις αρχές του 2023, τα πεθερικά της, πούλησαν το σπίτι τους και έμειναν σε μικρότερο, το οποίο είχε επίσης και μικρότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την προηγούμενη κατοικία.

Έτσι, τα πεθερικά της ζήτησαν να τους επιτρέψουν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο του γκαράζ για λίγους μήνες. Περισσότερο από έναν χρόνο μετά, τα πεθερικά της εξακολουθούν να έχουν τα πράγματά τους στο γκαράζ.

Η γυναίκα είναι 37 εβδομάδων έγκυος και έχει αρχίσει να ετοιμάζει το σπίτι και το γκαράζ. Έχει πάνω από επτά μήνες που έχει ζητήσει από τον σύντροφό της να πει στους γονείς του να πάρουν τα πράγματά τους από το γκαράζ. «Έχει περάσει το χρονικό διάστημα που έχουμε συμφωνήσει και υποθέτω ότι, όταν θα φτάσει το παιδί θα χρειαστούμε ελεύθερο χώρο».

«Τους έχω ζητήσει επανειλημμένως να τα μαζέψουν»

Από τότε, ο σύντροφός της λέει διαρκώς στους γονείς του να έρθουν και να μαζέψουν τα πράγματά τους και κάθε φορά τον διαβεβαιώνουν ότι θα συνεννοηθούν για να περάσουν, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ.

Πρόσφατα, η γυναίκα έφτασε στα όριά της και μάλωσε με τον άνδρα της, όταν της είπε ότι πρέπει να ηρεμήσει και να τον αφήσει και αυτόν ήσυχο. Της θύμισε ότι τα πράγματα είναι τον γονιών του, όχι δικά του και ότι δεν έφταιγε εκείνος που οι γονείς του δεν αποφασίζουν να μαζέψουν τα πράγματά τους. «Του είπα να σταματήσει να τους ρωτάει και να τους ξεκαθαρίσει ότι, αν δεν έρθουν να πάρουν όλα τα πράγματα, θα τα πετάξω έξω και όποιος περάσει, θα τα μαζέψει».

Μετά τον καβγά τους, ο σύντροφός τους κάλεσε τους γονείς του και μετέφερε τις απειλές της γυναίκας του. Οι γονείς του αγχώθηκαν και τον διαβεβαίωσαν ότι θα έρθουν να τα μαζέψουν όλα αμέσως.

Όταν όμως ήρθαν, πήραν όλα κι όλα έξι πράγματα και άφησαν όλα τα υπόλοιπα μέσα στο γκαράζ. Όταν έφευγαν, τους διαβεβαίωσαν ότι θα περάσουν να πάρουν και τα υπόλοιπα, όμως η γυναίκα δεν τους πιστεύει. Θέλει να τηρήσουν την προθεσμία που τους έθεσε πάση θυσία.

«Δεν πιστεύω ότι θα περάσουν ποτέ να τα πάρουν»

«Μήπως πιστεύουν ότι θα πάρω πίσω ό,τι είπα επειδή πήραν πέντε πραγματάκια μαζί τους; Ο σύντροφός μου λέει ότι είμαι τρελή και δεν έχω καθόλου σεβασμό. Μού λέει ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να πετάξω πράγματα που δεν είναι δικά μου», εξηγεί.


Κατά τη γνώμη της, τα πεθερικά της είχαν άπειρες ευκαιρίες να περάσουν, αλλά ήταν φανερό ότι, αν δεν τους απειλούσε ότι θα τα πετάξει στον δρόμο, δεν είχαν σκοπό να πάρουν τα πράγματα απ’ το γκαράζ ποτέ.

Από τότε που είπε στον σύντροφό της για την προθεσμία και, εκείνος το μετέφερε στους γονείς του, η γυναίκα ήξερε ότι πρέπει να την τηρήσει. Προσπάθησε να είναι ευγενική και να τους πάρει με το καλό, αλλά για περισσότερο από έναν χρόνο, οι γονείς του δεν λένε να μετακινήσουν τα πράγματα.

Επίσης, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, καθώς σε τρεις εβδομάδες γεννάει και, συμπτωματικά, τότε τα πεθερικά της θα λείπουν για διακοπές στο εξωτερικό. Όλα τους τα πράγματα επείγει να βγουν από το γκαράζ όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τι θα τη συμβουλεύατε να κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις