Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ TA ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ


 Καθώς η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας είναι προ των πυλών ήδη αναζητούνται λύσεις για τις κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα τα στεγάσουν.

Επειδή η κατασκευή τους αναμένεται να είναι χρονοβόρα, ενώ η ενοικίαση τους κοστοβόρα, οι αλλοδαποί σύμβουλοι των διαχειριστών της ελληνικής επικράτειας έδωσαν εντολές ώστε αυτά να στεγαστούν σε υφιστάμενες δημόσιες υποδομές.

Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των κοριών μου στο διαχειριστικό συμβούλιο η απόφαση του αρχιδιαχειριστή της χώρας είναι (μετά τα ιδιωτικά απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία, που θεσμοθετήθηκαν πολύ πρόσφατα) να χρησιμοποιηθούν αμφιθέατρα, αίθουσες, εργαστήρια κλπ των δημόσιων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων ώστε να στεγαστούν τις απογευματινές ώρες, που παραμένουν κενά τα ιδιωτικά.

Αυτό θα γίνει για μία ακόμα φορά με τη μεθόδευση τις προσωρινής φιλοξενίας στη χώρα της φιλοξενίας (και του ουδέν μονιμότερον του προσωρινού).

Σύντομα οι ώρες των απογευματινών μαθημάτων θα επεκταθούν προς τις μεσημεριανές και δεν θα αργήσουν να καταλάβουν και τις πρωινές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχέδιο η προσέγγιση αυτή προβλέπεται να γενικευτεί στις υποδομές όλου του δημόσιου τομέα (που δεν έχει ακόμα ιδιωτικοποιηθεί) κι έπονται οι αίθουσες των σχολείων (που τα απογεύματα θα διατίθενται δια φροντιστηριακά μαθήματα), οι εφορίες, η αστυνομία, ο στρατός…

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις