Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Σπουδή Αναλογιστής [Υπερλογιστής]. Tο μονοδιάστατο που σου Kρύβει το τρισδιάστατο, τώρα που πέρασε η «πανδημία» αυτό που δεν πρόσεξες…


 Ο Αναλογιστής είναι μία σπουδή αφού γίνεις Λογιστής και έπειτα. Π.χ. η Κύπρος διαθέτει μόνον τρεις, είναι μία σπάνια σπουδή και δεν επιτρέπεται μία χώρα να έχει πολλούς από την SuperCia, διότι μπορεί να βλάψουν σοβαρά τα συμφέροντα της !

Ο Αναλογιστής είναι ειδικός εις την Υπερακρίβειαν, συνήθως τους συναντάτε εις τα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών, αλλά σε ισχυρές χώρες εισίν παντού ! Ασπούμε όταν προσπαθείς να μην αφήσεις τον Φόρον Εισοδήματος να κλέψει το βιός σου, αντιλαμβάνεσαι ότι όποιον δρόμον και αν ακολουθήσεις να παρουσιάσεις τα στοιχεία, η οκκά είναι 800 γραμμάρια πάντοτε, ταδ’ έφη Μυστικιστικός Αναλογισμός που έχει προέκταση αυτόματης εφαρμογής στην Βούληση Θεού, Πεπρωμένον, Τύχη, Κακοτυχία κ.ο.κ.

Στην Αριθμολογία που έχω ανακαλύψει και που ψήγματα της έχω παρουσιάσει και πολλοί αναγνώστες γνωρίζουν, υφίσταται ένας απίστευτος Αναλογισμός [Άκτιστος Προαυτόματος Προαναλογισμός] που για να παρουσιάσω σε Πλήρη Κατάσταση Λογαριασμού πρέπει να γράψω έναν βιβλίον 1000 σελίδων.

Δεν ξέρω για τους Ρώσσους επειδή κρύβουν τα χαρτιά τους, και δεν ξέρω εάν είναι πιο προχωρημένοι εξ’ όσων εκτιμούμεν ή πιο μη αναπτυγμένοι, αλλά οι Σιωνοαμερικάνοι είναι πολύ μα πολύ Αναπτυγμένοι εις τον Αναλογισμόν. Π.χ. διαρκώς προκαλούν την Ρωσσία, με ασκήσεις πλησίον της. Εάν κάποια στιγμή ατονίσει & εφησυχάσει αυτή ότι τάχατες είναι θορύβοι εκφοβισμού του ΝΑΤΟ, αυτόν θα κτυπήσει την Ρωσσία. Όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, δεν πέρασε τον ποταμόν, ήρθε από πριν, κανόνισε να διαρρεύσει το νέον ώστε από μακρυά να έρθουν Ινδοί για να τον αντιμετωπίσουν. Ο Ποταμός ήταν το οχυρόν του Αλέξανδρου, αλλά οι Ινδοί δεν το κατανόησαν, μέσα στην βίαν τους και τον πανικόν του άγχους. Στρατοπέδευσαν απέναντι και ήταν αποκαμωμένοι από το ταξείδι. Τότε την νύχτα με εσκεμμένον θύρυβον έβαλε τους στρατιώτες τους να ετοιμαστούν με τες πανοπλίες. Οι Ινδοί ξύπνησαν και ετοιμάστηκαν. Μετά ο Αλέξανδρος διέταξε τους ιδικούς του να πάνε για ύπνον, το ίδιον έκαναν & οι Ινδοί. Ξανά ο Αλέξανδρος διέταξε ετοιμότητα, ξανά το ίδιον σκηνικόν, ώσπου εξουθένωσε τους άϋπνους Ινδούς και την τελευταίαν στιγμήν διέταξε να ετοιμαστούν με πλήρη αθορυβία. Πέρασαν τον ποταμόν από τις δύο πλευρές του στρατοπέδου των Ινδών, αλλά από τα άκρα. Αιφνιδίασε, και καταπονεμένοι ελέφαντες ξιππάστηκαν και στο γύρισμα τους αριστερά και δεξιά για να αντιμετωπίσουν την πλαγιοκόπηση, τούμπαραν, έριξαν τους στρατιώτες κάτω, έγινε πανικόν, ποδοπατήθηκαν και οι ελέφαντες έφυγαν. Ο Αλέξανδρος τους κατέσφαξε. Κάτι τέτοιον προσπαθούν οι Νατοϊκοί να κάνουν στην Ρωσσία. Πρόκειται για τον Στρατιωτικόν Αναλογισμόν και ο Αναλογισμός γεννήθηκε από στρατιωτικούς, άλλωστε τα αρχαιότερα βασίλεια και σύγχρονα είναι εμφανώς ή κρυφίως στρατηγικοκεντρικά, ακόμη και σε θέματα Οικονομίας, μαζικών δολοφονιών με πτωχοποιησείς, εμφόλια, διεστραμμένη παιδεία από τηλεοράσεως και πάσαν ηλεκτρονική συνσκευκή, σχολεία, βιβλία, διαφημίσεις, μουσικές, αιρέσεις, εσκεμμένες ίντρικες εντός Εκκλησίας από μαζόνους κ.ο.κ….

Αναλογιστείτε ότι ο Αναλογισμός είναι ο δημιουργός των Πωλειτισμών & της Καταστροφής. Η Κυβέρνηση είναι Αναλογιστική Τυραννία όποιον πωλείτευμαν και εάν λέγει ότι έχει & δεν το γνωρίζει ούτε καν ο καθένας που συμμετάσχει σε αυτήν επειδή κολακεύεται από τους παχουλούς μισθούς, δόξα, κύρος, βόλευμα και αποβλάκωση ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος διακυβέρνησης. Εάν το κατανοούσε θα αντιδρούσε, δεν το κατανοεί. Αυτόν είναι το μυστικόν των μυστικών της διεθνούς βαβυλώνιας σιωνιστικής σατανικής συναγωγής.

Ο Αναλογισμός παρότι βλέπει τα πράγματα τρισδιάστατα, τα παρουσιάζει ως μονοδιάστατα [ή γραμμικά] σε βαθμόν που οι πλείστοι άνθρωποι, ακόμη και συμμετέχοντες στον Εγκληματικόν Αναλογισμόν, δεν το γνωρίζουν & είναι συνεπαρμένοι με τον στείρον αδιάστατον πανδημικόν καρκίνον του Αναλογισμού. Βεβαίως, υπάρχει και μπορεί να υπάρχει Αγαθός Αναλογισμός αλλά δεν είναι του Θέματος, η Καινή Διαθήκη είναι τίγκα τα χάη [high] με Αγαθόν Αναλογισμόν. Η Κλίμακα του Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος είναι Αναλογισμός. Ο Εφησυχασμός, οι Στυλίτες, οι Ερημίτες, οι Ασκητές, οι Διαρκώς Προσευχόμενοι, οι Διαρκώς Εξομολογούμενοι & Μεταλαμβάνοντες και άλλων ταγματικών αποσπασμάτων Χριστιανοί [μπορεί κάποιος να τα εφαρμόζει όλα ή μέρος] είναι Αναλογιστές και οι πλείστοι το γνωρίζουν αλλά δεν γνωρίζουν ότι είναι Αναλογιστές Αγιότητος !

Η Αντινόηση είναι Αναλογισμός Χειραγώγησης και Νοοχειραγώγησης. Ουσιαστικώς η κορωνίδα κάθε επιστήμης, πράξης, ευχής, ιδέας, σκοπιμότητας που ασκεί ή θα ασκεί άμεσα ή έμμεσα εξουσία και προσδιορισμόν κατεύθυνσης είναι Αναλογισμός α] αγαθός β] κακός γ] ουδέτερος δ] ανάμεικτος, βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητος. Π.χ. αυτόν που κάνω τώρα εδώ είναι Αναλογισμός. Εσείς αποφασίζετε ποίον θα ακολουθήσετε και η ακολουθία σας ή η ανεξαρτησία σας ή η προσκόλληση σας είναι μέχρι τινός μεγάλου βαθμού Αναλογισμός. Άρα τε, ο κόσμος ανήκει εις τους υπομονετικούς, τους αδιάντροπους, τους τυχερούς, τους ευνοημένους από την ειμαρμένη και τους Αναλογιστές. Ο νονός είναι Αναλογιστής. Ο Θεμιστοκλής, ο Σωκράτης και Θουκιδίδης ήταν τεράστιοι Αναλογιστές με διάφορες μεθόδους που έχουν και κοινά στοιχεία. Ο Μωάμεθ ήταν όργανον των σιωνιστικών Αναλογιστικών μεθοδεύσεων. Μία πρόταση που μπορεί να ειπωθεί πριν από χιλιάδες έτη μπορεί να βλαστήσει και να πράξει τα έργα της και τους καρπούς της μετά από χιλιάδες έτη και συνάμα να παραλλακτεί ή μεταλλακτεί, όπως εις την περίπτωση των αιρέσεων. Ο Ηρόδοτος μας προειδοποίησε ότι κάπου το 1500 και κάτι π.Χ. ήρθαν οι Φοίνικες, σήμερα σας ξανά προειδοποιώ ότι ξανά ήρθαν. Αν και καλύτεροι Αναλογιστές ή μάλλον πάγια Αναλογιστές με εμπόρια, επενδύσεις, κλοπές νόμιμες και άνομες, μαφίες και οργανώσεις, είμαστε πολύ καλύτεροι σε στρατιωτική παράταξη, εφόσον διαθέτουμε μη ελεγχόμενα [όπως τα ηλεκτρονικά και από εργοστάσια μας] όπλα και οργάνωση αλά Μεγά Αλέξανδρο, αφού η πτώχεια όπως και τότε εξανάγκασε τον Φίλιππον τον Μέγα Αναλογιστή να εφαρμόσει άρτιον σχέδιον, που έλαβε συμμετοχή & ο Αριστοτέλης που οι Φοίνικες θεωρούν απεσταλμένον μηνυτήν Του Θεού. Ό,τι ήταν ο Σολομώντας διά τον Δαυΐδ ήταν ο Αλέξανδρος διά τον Φίλιππον και μόνον οι υπερνοήμονες του Αναλογιστικού Μυαλού θα το κατανοήσουν εις τον επιθυμητόν βαθμόν διά το τι ουσιαστικώς σας λέγω. Ο Δανιήλ μας ωμιλεί διά τους Φίλιππον & Αλέξανδρον ότι είναι εις το σχέδιον του Αναλογισμού της Ειμαρμένης εκ Θεού!

Ο Αναλογισμός μπορεί να κάνει το μειονέκτημα πλεονέκτημα και το πλεονέκτημα μειονέκτημα, αλλά το καθένα να βλαστήσει όχι οπωσδήποτε αμέσως, αλλά μετά από 5 έτη ή 10 ή 50 ή 500 ή 10000 κ.ο.κ. Το έχουμε επιτύχει πολλές φορές αλλά μας το έχουν επιτύχει και πολλές φορές και τώρα ευρισκώμεθα εις την κόψην του ξυραφιού που έλεγε και ο στρατιώτης εις την Τρωικόν Πόλεμον. Ο Αναλογισμός είναι αυτός που δύναται να εκμεταλλευτεί τους ανέμους, να στρέψει αντίθετα την φόρα τους, να τους κοπάσει, να τους ελέγξει εντός ασκών Αιόλου και άλλων ειδικοτήτων. Ο λόγος που δεν κατανοείτε τι συμβαίνει πέριξ ημών και διατί συμβαίνει είναι επειδή δεν κατανοείτε τον Πολυσχιδήν εκ διαφόρων κατευθύνσεων σύνθετων και μονόθετων Αναλογισμών και ούτε καν αυτοί που τον κάνουν δεν το γνωρίζουν αλλά τον γνωρίζουν και εφαρμόζουν έμφυτα και φανατικά άλλες φορές ένεκα οποιασδήποτε μορφής, παράταξης και πίστης Αναλογισμού.

Ο Αναλογισμός γνωρίζει ότι εάν σπείρει στον άνεμον θα θερίσει παντού, περισσότερον απ’ όσον εάν σπείρει εις τον υετόν [βροχήν].

Ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να συνειδητοποιήσουν & συναισθανθούν τον Αναλογισμόν Τρισδιάστατα και όντως μπορούν να αποβούν πολύ επικύνδινοι διά α] αγαθά πράγματα β] κακά πράγματα γ] ουδέτερα πραγματα και δ] ανάμεικτα πράγματα, αναλόγως, βάσει του Νόμου της Τετραπιθανότητας. Χρειάζονται όμως τύχην εάν δεν έχουν ισχυρήν οργάνωσιν μαζύν τους ή ως στελέχη τέτοιας οργανώσεως. Πολλές φορές Ο Θεός εκ διαφόρων λόγων αντιστέκεται σε διάφορους Αναλογισμούς, ενώ σε άλλους όχι, και ύστερα ευνοεί άλλους Αναλογισμούς. Αυτόν σ’ εμένα είναι ολοφάνερον με ΤΕΚΜΗΡΙΑ !!!!

Για να κατανοείς την σκοπιμότητα & το αποτέλεσμα, πρέπει να ψάχνεις τι τους βλάπτει σε εκείνον που σπέρνουν.

Όταν έσπειραν την «πανδημία» τους, εάν δεν ήταν προχαλιναγωγημένη, υπήρχε η πιθανότητα να βλάψει & τους ίδιους.

Μήπως θα άφηναν να βλάψει τους στρατιώτες τους με χακί, γραμάβατες, μαγιώ, πορνοστάρ διαστροφής που είναι του συρμού [μόδας] και άλλα;

Όχι διότι είναι ωσάν να σκότωναν τον στρατόν που στρατολόγησαν για να σου αλλάξει τα μυαλά ή να σε σκοτώσει πριν ή μετά που θα σου αλλάξει τα μυαλά, την καρδιά και την ψυχήν !

Συνεπώς η φολοδημία ήταν ελεγχόμενη !

Και αφού ήταν ελεγχόμενη πάμε στην δεύτερη λογική διερώτηση, πως ήταν ελεγχόμενη ;

Λογική γενική απάντηση: «με κάποιους τρόπους». Και κατά συνέπεια, μετά, ποίους τρόπους ;

Αφού φτάσαμε έως εδώ και κατάλαβες, προχωρούμε…..

Τρίτη ερώτηση, πως ελέγχεις εξ’ αποστάσεως ;

Τα φάρμακα [εμφόλια] ήταν & είναι σημαδευμένα, όπως τες τράμπουλες του Αλέκου Αλεξανδράκη, που πήγαινε η κλίκα & αγόραζε όλες τες τράμπουλες από τα κοντινά περίπτερα του αριστοκρατικού οίκου & ύστερα πήγαιναν και πωλούσαν στα περίπτερα άλλες στην ήμισυ τιμή.

Τα φάρμακα δεν ήταν μόνον σημαδευμένα αλλά με διάφορα φάρμακα & δοσολογίες μέσα με διάφορες παρενέργειες γενικώς αλλά και ανά σωματότυπους.

Τα φάρμακα ενεργοποιούνται εξ’ αποστάσεως δηλαδή με δύο τρόπους γίνεται αυτόν, με σήμα ή με μαγεία που είναι το ίδιον πράγμα με δύο βασικούς [διαδρομές] τρόπους ενεργοποίησης υψηλών μαθηματικών. Μαγεία και σήματα είναι οι δύο ταυτόσημες όψεις της λέξεως Συχνότητες σε Αποστολήν !

Ούτως, ενεργοποιούσαν & ενεργοποιούν σε όποιον θέλουν που εμφολιάστηκε με φάρμακον με σωστή δοσολογία για να σκοτώνει, διότι υπήρχαν και πιο ήπια και πλασέμπω και θυμάστε ήμουν ο πρώτος που το είπε, πολύ πριν το ειπούν στο εξωτερικόν….

Λογική προέκταση, είναι αφού γνώριζαν & γνωρίζουν ποίος εμφολιάστηκε και με τι φάρμακο και ποία δοσολογία από το μηδέν έως το ύψιστον, να παρακολουθούν και τι λέγει στο φατσοβιβλίο, τικ τοκ και αλλού !

Κατά συνέπεια, τον στοχοποιούσαν και μπαμ και κάτω !

Συνάμα, μπορούσαν & μπορούν με σήματα να αρρωστήσουν κάποιον που δεν εμφολιάστηκε ή έστω κάποιους ναι και κάποιους όχι, αναλόγως σωματότυπους, δύναμης σώματος, διατροφής κ.α…. Ώστε, να σκοτώνουν και κάποιους μη εμφολιασμένους αλλά περισσότερους εμφολιασμένους !

Παραδόξως μεγάλοι και μικροί παίχτες τους, δεν έπαθαν τίποτε, διότι τους προσέχουν ως κόρην οφθαλμού, όπως και τους Πεζοναύτες τους και άλλους στρατιώτες τους που δεν εμφολιάστηκαν σε στρατόπεδα και σε τόπους που υπήρχαν άκακα ή σχεδόν άκακα όπως το θέλουν εμφόλια!

Δεν αποκλείεται να έγιναν και μαγικές τελετές προστασίας σε πολλούς εξ’ αυτών, εις γνώσιν ή εις άγνοιαν των !

Ασπούμε ότι υπάρχει έναν παράξενον δρόμος, διαβαίνουν πολλοί, αλλά μόνον ένας βλέπει την παραξενιά ή κάτι άλλον ασυνήθειστον ή εύμορφον ή άσχημον , έτσι δεν είναι; Και μπορεί αυτός ο ένας ή δύο ή πόσοι τέλος πάντων να το κατανοήσουν από την πρώτη διαβήν ή μετά από περισσότερες διαβάσεις εξ’ ιδίου δρόμου !

Τώρα γνωρίζεις ότι μία επόμενη εμφολοπανδημία από αυτές για καιρούς «ειρήνης» & απ’ αυτές εν καιρώ πολέμου είναι ολίγον ή πολύ, αναλόγως τι θέλουν να επιτύχουν ελεγχόμενες !

Παναγιώτης Δίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις