Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Σύζυγος Tρόμαξε με την πλαστική Eπέμβαση της γυναίκας του – «Με ξενέρωσε»


 Ένας απογοητευμένος άνδρας διαπίστωσε ότι δεν ένιωθε πλέον ερωτική έλξη για την σύζυγο του μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της.

Ακόμη και όταν η σύζυγός του είχε θεραπευτεί πλήρως από τις επεμβάσεις της, δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται ότι έμοιαζε «παράξενη». Ο άνδρας με ανάρτηση του στον ιστότοπο Reddit μοιράστηκε τα προβλήματα του γάμου του.

Εξήγησε ότι η σύζυγός του είχε κάνει fillers στα χείλη, ανόρθωση λαιμού και αφαίρεση λίπους από το βουβωνικό τμήμα, αν και ο ίδιος ήταν αντίθετος. «Με φρικάρει. Έχει θεραπευτεί πλήρως τώρα. Θέλει να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό», έγραψε ο άνδρας.

Αν και προσπάθησε να εκπληρώσει την επιθυμία της και ξεκίνησαν το σεξ, παραδέχτηκε ότι όταν το κάνει, φροντίζει να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερο φως στο δωμάτιο. «Έχουν περάσει μερικοί μήνες και κάπως φοβάμαι να πρέπει να την κοιτάζω. Προφανώς, το έχει παρατηρήσει», συνέχισε.

«Με έχει πρήξει να της πω τι συμβαίνει. Προσπάθησα να της πω ότι είμαι απλώς κουρασμένος από τη δουλειά. Ή ότι είμαι εξαντλημένος. Πραγματικά οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια», τόνισε ο άνδρας.

Αφού η σύζυγός του παρατήρησε τις αλλαγές στη συμπεριφορά του, τον κατηγόρησε ότι έχει σχέση. «Ζήτησε να δει το τηλέφωνό μου. Της το ξεκλείδωσα και της το έδωσα. Δεν ανησυχούσα μήπως βρει κάτι, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να βρει» είπε ο άνδρας.

«Με ξενέρωσε»

Οι δυο τους τσακώθηκαν και της αποκάλυψε την αλήθεια. «Δεν ήμουν σκληρός ή βάναυσα ειλικρινής. Απλά της είπα ότι το νέο της πρόσωπο δεν ήταν κάτι που το έβρισκα ελκυστικό και ότι με ξενέρωσε. Με ρώτησε αν αυτός είναι ο λόγος που κλείνω όλα τα φώτα τώρα. Της είπα ναι», ανέφερε ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Άρχισε να κλαίει και είπε ότι χρειαζόταν χρόνο μόνη της. Πήγε να μείνει με την αδελφή της». Παρόλο που ο άνδρας έχει ακούσει όλες τις βρισιές από την οικογένεια και τους φίλους της συζύγου του, ο ίδιος δεν πιστεύει ότι έχει απαραίτητα άδικο.

«Προσπάθησα να μην πω τίποτα. Δεν μπορώ να αναγκάσω τον εαυτό μου να την βρει ελκυστική. Εξακολουθώ να την αγαπώ, αλλά το πρόσωπό της είναι απλά περίεργο τώρα. Μοιάζει με τον μπλε εξωγήινο από το Πέμπτο Στοιχείο», δήλωσε ο άνδρας.

Όταν η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της την είχε πείσει να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. «Την έπεισαν ότι είχε αρχίσει να δείχνει γερασμένη και ότι θα έβρισκα κάποια άλλη για να είμαι μαζί της αν δεν έκανε κάτι. Αυτός ήταν ο λόγος που η μητέρα της της έδωσε τα χρήματα για τις επεμβάσεις», είπε.

«Η μητέρα της και η αδελφή της μοιάζουν με τον Bruce Campbell στο Escape From LA. Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι στον πλανήτη που θα έπρεπε να λένε σε κάποιον να κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση», σημείωσε ο άνδρας.

Αν και η σύζυγός του προσφέρθηκε να αντιστρέψει τις επεμβάσεις εκείνος επέμεινε ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν λίγος χρόνος ακόμα. «Το τελευταίο πράγμα στον κόσμο που θέλω είναι να γα..ει το πρόσωπό της περισσότερο από ό,τι είναι ήδη. Την ρώτησα αν θα μπορούσε, παρακαλώ, να το αφήσει και να με αφήσει να το συνηθίσω», είπε.

Οι δυο τους αποφάσισαν να επισκεφθούν σύμβουλο γάμου και να εμποδίσουν προσωρινά την οικογένειά της να έχει τον έλεγχο των αποφάσεων της ζωής τους. Πάνω απ’ όλα, ο σύζυγος προσπάθησε διπλά για να κάνει τη γυναίκα του να νιώσει ότι την εκτιμά.

«Θα καταβάλλω προσπάθεια να της δείχνω καθημερινά πόσο επιθυμητή εξακολουθώ να τη βρίσκω και εκείνη θα καταβάλλει προσπάθεια να με πιστέψει όταν της λέω ότι την αγαπώ όπως είναι», είπε.

«Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή μου. Αλλά ξέρετε ποιος μου λέει ότι είμαι όμορφη, παρόλο που μοιάζω με γλυκοπατάτα; Η μαμά μου και οι αδελφές μου. Γ..μα την οικογένεια της γυναίκας σου που της το έκανε αυτό», είπε ένας χρήστης του διαδικτύου. «Χαίρομαι που τα πράγματα πάνε καλά για εσάς τους δύο. Είναι τυχερή που σε έχει», είπε ένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις