Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

H Εποχή της Όπισθεν, τι αληθώς συνέβη με τα Σόδομα στην Ι.Μ. Αγίου Αββακούμ;…..

 


Συνεργάστηκε ο Άγιος Αββακούμ μ’ έναν Μοναχόν και ξεκαθάρισε το τοπίον !

Εμείς οι Χριστιανοί δεν δηλώνουμε ότι όποιος δηλώνει Χριστιανός είναι Χριστιανός μόνον με την δήλωση ! Εμείς οι Χριστιανοί δηλώνουμε ότι η ζωή είναι συνεχής πάλη με την αμαρτία και ότι ει δυνατόν να σωθείς την έσχατην στιγμήν ή να χαθείς την έσχατην στιγμήν !

Εξού και εμείς οι Χριστιανοί λέμε ότι πρέπει συνεχώς να βελτιώνεσαι, Μετανοείς, Εξομολογείσαι, έως  το τέλος της ζωής σου και όχι μία φορά και φτάνει !

Ενώ άλλοι τι λένε και τι κάνουν ;

Πετάχτηκαν διάφορα αριστερά, δεξιά, παραριστερά, παραδεξιά και άλλα κουμμούνια και φωσάσκισαν ειρωνικώς «θαύμαν» «θαύμαν» και «ευλόγησον»…..

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών εξ’ όσων άκουσα κλέβει αγοράζει προϊόντα για την εργασία του στο δημόσιον τα οποία οικειοποιείται εν οίκω. Και έπρεπε να σιωπήσει !

Δεν μας λένε τα διάφορα κομμούνια πως και πότε θα εξεκαθαρίσουν τες κυβερνήσεις τους, τες βουλές τους, τα σκατζοσκ@τοκόμματα τους που κλέβουν χρήματα από παντού και πληρώνονται από τα αφεντικά εξ’ εξωτερικού !

Το κακόν εις την Ιερά Μονή Αγίου Αββακούμ άρχισε με την ροήν πολλού χρήματος. Το χρήμα ανά χείρας προσφέρει βεβαιότητα, αυτοπεποίθηση, εφησυχασμός, εγωισμόν, δύναμη και κατόπιν έρχονται όλα τα άλλα κακά, καθότι δεν έχει ανάγκη πλέον Τον Θεόν ο μεθυσμένος = με εθισμόν = μεθισμένος = μ+εθυσμένος !

Δεν βλέπουν τα διάφορα είδη κομμούνιων αρχαίων και σύγχρονων τα χάλια με την όπισθεν που μας παίρνουν και οπισθοδρομούν σε αρχαίες δαιμονικές συνταγές και υπερδιαστροφές και διατί άμα τα κάνουν αυτοί ήτοι άλλοι Αντίθετοι είναι δικαίωμα [συμπεριλαμβανομένης και της κλεψιάς] και ανθρώπινον αλλά άμα τα κάνουν Μοναχοί δεν είναι….

Κρίνουν και μάλιστα συγκεκριμένως εναντίον Της Εκκλησίας Του Χριστού, αλλά δεν κρίνουν τους όμοιους και παρόμοιους τους, ούτε αυτοκρίνουν !

Αφού κρίνουν κρίνονται και θα κριθούν !

Οι Μοναχοί που την έστησαν εις τους Ψευδομοναχούς, ήξευραν ότι θα γίνει σκάνδαλον με τα όσα θα αποκαλύψουν, αλλά έκαναν το σωστόν έναντι του Αγίου Αββακούμ !

Πόσα πωλειτικά σκάνδαλα γίνονται κάθε στιγμή, ναι κάθε στιγμή όχι καθημέρα !

Πόσοι τα ειρωνεύονται και δη τα κομματόσκυλλα που έτρεξαν να ειρωνευτούν !

Η υποκρισία είναι το έπαθλον του αυτοαψυχοποιημένου !


Παναγιώτης Δίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις