Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

H Τεχνητή ΑΝοημοσύνη Πέμπτης Μαλακισμένης Διαστάσεως…..


 Ανέγνωσα έναν άρθρο ότι υπάρχει η δυνατότητα με την τεχνητή λογισμική αλγόριθμη ανοημοσύνη ένας νεαρός χάκκερ ή περίπου τέτοιος να φτειάξει έναν δίκτυο τόσον μεγάλο όσον χρειάζονται εκατοντάδες ανθρώποι να το φτειάξουν. Ασπούμε να φτειάξει έναν δίκτυο ανάλογο της Καγκεμπέ, της Σία, της Μοσσάτ και βάλε…. Κάτι που θα εκτοπίσει σταδιακά πολλά επαγγέλματα, όπως ηθοποιούς, σκηνοθέτες, φωτιστές και άλλους για μία ταινεία μεγάλου κόστους και βεληνεκούς του Χόλλυγουντ ή άλλη εταιρεία που να διανέμει πληροφορία ή να πωλεί εμπορεύματα, ώστε να χρειάζονται ελάχιστοι χειριστές και όσοι θα είναι ασπούμε οι «αχθοφόροι» αποστολής των εμπορευμάτων, ώσπου βεβαίως να αναλάβουν δράση αργότερα τα ρομπότια. Μα τούτο θυμίζει τον όφι που τρώγει τον εαυτόν του ! Ένεκα της βλακείας του, της υπερηφάνειας του, της αρρώστειας του, της αδυναμίας του, της ακολουθίας του στην μόδα και τους συρμούς της εξέλιξης και της αναλγησίας του !

Η λέξη αλγόριθμος είναι ύπουλη, σας την έγραψα και αλγόρυθμος που ουσιαστικά σημαίνει Πονετικός Ρυυθμός καθότι άλγος σημαίνει πόνος, ψυχικός πόνος, συναισθηματικός πόνος, έλλειψη και αφαίρεση πάσας δυνάμεως.

Οι άνθρωποι βάλθηκαν με το εσιέκκειπειν [ζόρι] να αυτοκαταντήσουν εξελιγκτικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ και τούτο επήλθε και αυξάνεται επειδή πρωτίστως κατάντησαν ΑΧΡΙΣΤΟΙ !

Με τον τρόπον που σας εξαπατούν & σας διαφημίζουν λέξεις & έννοιες που ναι μεν δεν τις βάζετε υπόψιν κατ’ αρχάς, αλλά ο υποσυναίσθητος & υποσυνείδητος Κόσμος τις κρατάει Μανιέρα, η 5η Διάσταση είναι η Ηλεκτρονική Εικονική Πραγματικότητα, που ένεκα της ανιαρής αδιαφορίας & αναλγησιακής αδαότητας, ακόμη και στους ούτω καλούμενους ειδικούς [όπως και τους ειδικούς για τα εμφόλια & τους κόρωνους που διαφωνούσαν με υπέρ & κατά!], μπορούσα να σας εξεγελάσω ή συνεξεγελάσω και να σας ειπώ ναι υπάρχει αλλά, δεν υπάρχει, αυτή είναι η καθαρή αλήθεια !

Θα το έθετα ως εξής: «οι τρεις διαστάσεις είναι ο περιβάλλοντας χώρος, η τέταρτη η καμπύλωση του χρόνου και η Πέμπτη και Φαρμακερή η Τεχνητή Ηλεκτρονική Νοημοσύνη που θαί να μπούνε μέσα όλοι όσοι θα  φτάσουν και συνφτάσουν τα πράγματα Χάραγμα ή δεν Λειτουργεί Τίποτε». Έτσι θα το φέρουν Χάραγμα για Ελεύθερη Διακίνηση στην 5Η και Φαρμακερή , είτε Εκτός παιγνίου !

Η 5η Διάσταση πρόκειται για έναν παίγνιον που πρωτίστως θα σε κάνει Θεοεμπαίκτη 100% & Αθεόφοβον 100% χωρίς συνστολές και περιστολές περισπωμένων τόνων συναισθημάτων ! ! !

Πάντοτε λέγαμε μπες στο παιχνίδι, συνδέθου, στα ηλεκτρονικά, και για παρακολούθηση ασπούμε την αναμέτρησης των αιωνίων αντιπάλων. Αλλά τούτο το μπάσμα ήταν εικονικό και συ απέξω. Δεν έμπαινες στο γήπεδον ούτε στο βιντεοπαίγνιο Φυσικά. Τώρα όμως με τη 5η διάσταση προεκτάσεων ηλεκτρονικών αναπαραστάσεων και παραστάσεων διαφόρων αμέτρητων υποστάσεων των Τριών Διαστάσεων [που ψευδώς σου την βαπτίζουν 5η διάσταση] θα μπεις Φυσικά μέσα στο παιχνίδι & θα απαγορεύεται εκ της Πράσινης Αστυνομίας να είσαι Εκτός & δεν θα κηρύσσεσαι λαθρομετανάστης αλλά Λαθροκάτοικος και Λαθροδιακινούμενος στον Πλανήτη Γη & εχθρός του Λαού & της Σύσσωμης Πεμπτοδιαστάσεως !

Πέμπτη σημαίνει & πεμπάμενη ήτοι αποσταλμένη και όντως ζούμε την εποχή που τα Σήματα διοικούν ακόμη και τας ψυχάς ! δεν είναι τυχαίον λοιπόν που η Πέμπτη Διάσταση είναι το παρατσούκλι της Εποχής των Σημάτων & των ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ που σημαίνει το ίδιον αλλά εσύ δεν συμπαθούσε τη Προφυτεία & τη Θρησκεία που σου τα έλεγε να σε προλάβει. Όσοι προλαβαίνουν πλέον !

Τώρα οι μυστικές υπηρεσίες των γνωστών άγνωστων που αναφέρω ανωτέρω και είναι τέκτονες της σκλαβιάς, αμολάνε την δυνατότητα σε πιτσιρίκες να φτειάξουν τεράστια δίκτυα που θα καταστρέψουν μεγάλες εταιρείες όντως ή φαινομενικώς, αφού θ’ αλλάξει τα ρούχα το Μανωλιός, θα τα φορέσει αλλιώς και θα πει ότι πτώχευσαν ή κλάπηκαν ή πάλειωσαν ή πετάχθηκαν τα προηγούμενα [ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ που τα λένε τεχνητή ανοημοσύνη, εξελίσσονται οι λέξεις για να σου πάρουν τα μυαλά με χιλιάδες συνώνυμα και παρασυνώνυμα]. Και ο πόλεμος που θα ακολουθήσει από αυτές τις αναδυώμενες εταιρείες μέσω τεχνητής ανοημοσύνης, θα φέρει τα επάνω κάτω και τα κάτω επάνω με καινούργιους δισεκατομμυριούχους που , θα ελέγχονται αφού το χρήμα είναι ηλεκτρονικό , από τη μάνα βασίλισσα μέλισσα πηγή τεχνητής ανοημοσύνης μυστικών υπηρεσιών & θα τους πουν βάλτε και σεις και στους υποτακτικούς σας Χαράγματα , ή δε μη κατακλείνουμε το δίκτυο και δεν λειτουργεί η 5η διάσταση σε εσάς αλλά σ’ εμάς με όπλα ναι !

Και ποιήσει ούτως λέγει στην Αποκάλυψη ώστε θα εξαναγκάσει μικρούς και μεγάλους, γέρους και νέους, ελεύθερους και σκλάβους να βάλουν το χάραγμα.

Αποκ. 13,7 κα δόθη ατ πόλεμον ποισαι μετ τν γίων κα νικσαι ατούς, κα δόθη ατ ξουσία π πσαν φυλν κα λαν κα γλσσαν κα θνος.

Υπόψιν όσα είπαμε για τον αριθμόν 137……

Αποκ. 13,13  κα ποιε σημεα μεγάλα, κα πρ να κ το ορανο καταβαίν ες τν γν νώπιον τν νθρώπων.

Ακόμη εσείς έχετε τον νου σας σε πυραύλους; Από τον ουρανό θα αποστέλλεται πυρ όπου θέλουν….

Αποκ. 13,16 κα ποιε πάντας, τος μικρος κα τος μεγάλους, κα τος πλουσίους κα τος πτωχούς, κα τος λευθέρους κα τος δούλους, να δώσωσιν ατος χάραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις  π τν μετώπων ατν,

Αποκ. 13,17 κα να μή τις δύνηται γοράσαι  πωλσαι ε μ  χων τ χάραγμα, τ νομα το θηρίου  τν ριθμν το νόματος ατο.

Μέσα ξανά το 137……

Αποκ. 13,18 δε  σοφία στίν·  χων νον ψηφισάτω τν ριθμν το θηρίου· ριθμς γρ νθρώπου στί· κα  ριθμς ατο χξς.

Ιδού που καταλήγει το παίγνιον 5ης Διαστάσως………

Αποκ. 13,15 κα δόθη ατ πνεμα δοναι τ εκόνι το θηρίου, να κα λαλήσ  εκν το θηρίου κα ποιήσσοι ἐὰν μ προσκυνήσωσι τ εκόνι το θηρίου, να ποκτανθσι.

τ εκόνι το θηρίου είναι η τεχνητή ανοημοσύνη, ο θηριώδες ηλεκτρονικός υπολογιστής που φώναζαν οι παλλαβοί τη δεκαετία του 1980 μ.Χ…. Και αυτή η εικόνα που είναι εικονική πραγματικότητα, κυβερνοχώρος, διαδίκτυο, σήματα, σήματα, σήματα, επιταχυντές, επιταχυντές, επιταχυντές, είναι έναν με τον διάβολον και τον ψευδοπροφύτην και τον αντίχριστον, και όσοι μπουν μέσα, μόνον με χάραγμα και προσκύνημα , θα είναι συνενωμένοι σε μία ποίμνη ,δηλαδή Πεμπτοδιαστατικοί [ή Πεμπτοδιαστήτες] που είναι μιάς και έχουμε σήμερα του Βαάλ τα Κάρνα, ανήμερα που δύο άνθρωποι εξεγελάστηκαν και έφυγαν εκ Παραδείσου [Αδάμαντος & Εύα] εξού και χορεύουν τσιφτετέλια λατινοαμερικάνικα & άλλα οι διαβόλοι και διαβολακόλουθοι εν γνώσει ή εν αγνοία τους ή έστω για το χάζι και τη χαρούλα…..

οι Πεμπτοδιαστατικοί είναι λοιπόν οι Μανώληδες που άλλαξαν τη φορεσιά τους και τη φόρεσαν αλλιώς ήτοι Πεμπτοφαλαγγίτες και Αυτοπεμποφαλαγγίτες & είναι πεμπάμενοι και αιχμάλωτοι εις την Πέμψη που δεν θα τους φέρει Πέψη !

Ας διαβάζουμε τον όρον Εκτός Πέμπτης Διάστασης με αριθμούς , Εκτός = 6 αφού εκτός σημαίνει έξω που καλείται εξ αρχαία και συνάμα σημαίνει έξοδος και έξη άρα 6 , Πέμπτης = 5 που είναι ο έκτος [όπως λέμε και εκτός, οι τόνοι είναι τεχνητή φυσική νοημοσύνη λεπτομερούς αλλαγής αλλά όχι μακρυά από τη ρίζα νοήματος & ουσίας] αριθμός , Διάσταση = 2 καθότι διαρεί [όπως και το διαίρεση & όπως το Δίας σημαίνει διαίρεση και ένωση 2 εξού και καλείται και Ζεύς ήτοι ζεύξη] ώστε να έχουμε τον αριθμόν 652 = 13 και αναγραμματιστί 31 = 44 = 8 = ουροβόρος όφις και το σήμα του μετά [ύστερα, κατόπιν και θάνατος εβραϊστί ήτοι μετά ο θάνατος ή και μεταθάνατος ήτοι μεταφυσικός θάνατος] του φέυς μπούκινγκ ντοκ καμ !

Ξέρεις ότι γνώριζα το αποτέλεσμα χωρίς να το λογαριάσω  από πριν ;

Οι έξη αναγραμματισμοί του 652 = 256+265+526+562+625+652 = 2886 = 24 = κύβος , κυβερνοχώρος , κυβέρνηση διαβόλου, ανθρώπου, Θεού, αναλόγως, καθότι επίσης πάντοτε σε αυτούς τους εξαναγραμματισμούς, συνήθως οι δύο μεσαίοι όμοιοι όπως εδώ τώρα 88 και το συνάθροισμα των δύο ακρυνών όμοιος αριθμός με τους δύο μεσαίους, ώστε 2+6 = 8 και 88 = 888 = ΙΗΣΟΥΣ δεν έχετε άλλη Διέξοδον Επιλογής !

Σε παραπέμπω ξανά στο:  Αποκ. 13,13  κα ποιε σημεα μεγάλα, κα πρ να κ το ορανο καταβαίν ες τν γν νώπιον τν νθρώπων. Που μας κάνει 8 και επανέρχεται ξανά στο 652….

Επειδή ο πρώτος αριθμός εστί ο μηδέν, τότε το Εκτός είναι ο Έβδομος, το Πέντε είναι ο Έκτος και ο Δύο είναι ο Τρίτος = 763 που οι έξη αναγραμματισμοί του μας κάνουν 3552 , όπως βλέπετε επαναλαμβάνεται το φαινόμενο και έχουμε τον αριθμόν 555 = 5η 5η 5η και τρισδιάστατη 5η Διάσταση που συναθροιστικά = 15 = 6 ήτοι ο 7ος αριθμός 6+7=13 που πάλαι με όσα πριν αναλύσαμε καταλήγει στο 8, μετά και ούτω καθεξούδια !

Το 5η 5η 5η σημαίνει Τρισδιάστατη «Πέμπτη» «Διάσταση» και εάν δεν το κατανοείς τούτο μη μου πεις ότι σκέφτεσαι Πεμπτοδιαστατικά, ενώ δεν ξεχωρίζεις την ανώτερη Λογική από εκείνη της «υπομονοδιάστατης ή υπομονοδιάστατης, έναν αναγραμματισμόν του μο με το νο έκαμα, μην περεξηγείς»……

Όντως η 5η διάσταση εκδηλώνεται μέσα από την Γη και τα καλούδια της, μέταλλα, πράγματα, σήματα, ενέργειες, άρα λοιπόν είναι Τρισδιάστατη και αναπτύσσεται τρισδιάστατα και δεν είναι ξέχωρη και άλλη , ιδού η αποκάλυψη της απάτης [έχουμε κι’ άλλα όμως !] …..

5η 5η 5η σημαίνει ως σειρά αριθμόν μηδέν και εντεύθεν 6η 6η 6η ! κατανόησες τώρα την εμμονη των ΒαβυΕβραίων με το 5 , είτε το γνωρίζουν είτε όχι , διότι ούτοι εισίν παπαγαλάκια του Σάταν της Καμπάλλας, αλλά δεν ξέρουν πως θα κάνει την εμφώτειση , απλά ακολουθούν οδηγίες

Και τη είπαμε ότι είναι το 666 ως κυβέρνηση και κύβος ; ήτοι 6Χ6Χ6 = 216 , 90ο Χ 24 γωνίες ο κύβος = 2160ο &      60Χ60Χ6 = 2160 = 216,,,,,,,,,,,,,,,,, Και προχωρώντας ο 6 είναι ο 7ος αριθμός άρα τε 777 = κυβέρνηση που ο 7 είναι ο 8ος και διακινείται στο άπειρον χάος = 888 και αυτός ο έννατος = εν νέα = εν νέον = ανανέωση = 999 !

Τώρα , ο 216 ως αριθμός σειράς είναι 327 που είναι 237 με το ισχυρόν 37 και αναγραμματιστί 73 και προσαύξηση σε 2 του πρώτου αριθμού [1] του 137…..

Έξη αναγραμματισμοί του 237 = 2664 = 666 = 777 σε σειρά ,

Έξη αναγραμματισμοί του 216 = 1998 = 999 ανανέωση κυβέρνησης

Ξάν δες το:

Έξη αναγραμματισμοί του 763 =  3552 = 555

Έξη αναγραμματισμοί του 237 = 2664 = 666

Έξη αναγραμματισμοί του 652 [Εκτός Πέμπτης Διάστασης] = 2886 = 888

Έξη αναγραμματισμοί του 216 [κυβέρνηση είναι Ο Θεός] = 1998 = 999 [άναρχη ανανέωση σε άπειρον στιγμή διηνεκώς] ,

Τι δεν κατανόησες; Όταν τους αναγραμματισμούς των 652 τους κάναμε = 888, όταν προσαυξήσαμε σε κάθε ψηφίον συν 1 επειδή είπαμε ο μηδέν είναι ο πρώτος, ο 1 είναι ο δεύτερος κ.ο.κ. αριθμός , δηλαδή 763 = 555 το αποτέλεσμα είναι  888-555 δηλαδή διαφορά 333 !

Με το 216 [του κύβου και 666] το αποτέλεσμα είναι 999 και όταν προσαυξήσαμε συν 1 σε κάθε ψηφίον ήτοι στο 326 [κάθε άλλο αναγραμματισμό, ανωτέρω στη στήλη για το 237] το αποτέλεσμα είναι 666, ήτοι 999-666 = 333 !

Επειδή το άρθρον είναι για τη 5η Διάσταση και τον αριθμόν τρισδιάστατης ψευδοεικονικπέμπτης διαστάσεως , ήτοι 555 , οι έξη αναγραμματισμοί του είναι 3330 = 333 ! ! ! Η Παντοτινή Διαφορά, για εσάς τώρα το 333 το πολύ να σημαίνει 9 και κάτι παραπάνω , αλλά για εμένα που το έχω φυλαγμένο για βιβλίο , είναι ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη , βεβαίως αυτή είναι η Αριθμολογία μου για να κατοχυρώνομαι το λέγω, αλλά δεν είναι δική μου [χαχαχα] την ανακάλυψα να Υφίσταται , Του Θεού είναι όπως όλα !

Οι έξη αναγραμματισμοί του 333 = 1998 = 999 ξανά, πήγαινε πιο πάνω ξανά να ιδείς τι σηματοδοτεί , επαναλαμβάνω , αυτά δεν είναι τίποτε , σε σχέση με τα όσα άλλα με Βεβαιότητα είδα, και δη με Βεβαιότητα με απτά Τεκμήρια !

Ου γίνου της Πέμπτης [Πεμπτής] Φάλαγξ ! . ! . ! . ! Fall Axe , έτσι θα Φύγουν Για Να Ζήσουν ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ….

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ : Σκέψου με ΤΗΝ Πεμπτήν Πέμπτην Διάσταση Του Πέμπτου Ουρανού , 2 Ουρανοί Πιο Κάτω Από Τον Εύ+Δομόν ! Δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά η τεχνητή ανοημοσύνη, είναι νεκρή !

Τρεις νεκροί , και νεκρός ενίκα[ν] Κίμων ο Μιλτιάδους , και νεκρός έκανε πραξικόπημαν είπαν [Γεώργιος Γρίβας ΔιΓενής] & τώρα και νεκρή διοικεί και σκέπτεται [Τεχνητή Ανοήμονων sin/συν εί]……………

https://www.oparlapipas.gr/2024/03/k_33.html

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις