Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Επιδημία σήψης σε νέους υγιείς ενήλικες εμβολιασμένους με COVID-19 mRNA


 γράφει οDr. William Makis, Καναδός ιατρός με εξειδίκευση στην ακτινολογία, την ογκολογία και την ανοσολογία. Μετάλλιο του Γενικού Κυβερνήτη, υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.

April 21, 2023 – Pearland, TX – Η Sherri και ο David Moody είναι και οι δύο εμβολιασμένοι με COVID-19 δάσκαλοι στο Τέξας. Η Sherri εισήχθη στο νοσοκομείο με αφυδάτωση η οποία μετατράπηκε σε μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που περιλάμβανε πνευμονία, σήψη και τελικά σηπτικό σοκ.

Από το GoFundme:

Η άποψή μου για τη Sherri Moody:

Μια υγιής καθηγήτρια από το Τέξας (εμβολιασμένη με εμβόλια κατά του COVID-19 όπως επεβλήθη) πηγαίνει στο νοσοκομείο για ήπια αφυδάτωση και καταλήγει να χάσει και τα δύο χέρια και τα πόδια της, επιστρέφοντας στο σπίτι της μόνο μετά από 108 ημέρες και πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Πώς μπορεί κάποιος να το δει αυτό και να μην ανησυχήσει; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Και αυτό δεν είναι καθόλου μοναδικό περιστατικό, υπάρχουν εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) τέτοια περιστατικά.

Ένας νέος υγιής άνθρωπος δεν παθαίνει σήψη – οι ανοσοκατασταλμένοι άνθρωποι παθαίνουν!

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γεμάτα από τέτοιες ιστορίες τον τελευταίο καιρό.

6 Φεβρουαρίου 2024 – Εκπαιδευτής μαθαίνει να περπατάει ξανά αφού έχασε πόδια και δάχτυλα

  • Ο 52χρονος James Mackay, σούπερ-φίτ προσωπικός γυμναστής
  • πραγματοποίησε ποδηλατικές βόλτες 72 μιλίων και καθημερινές τρίωρες συνεδρίες γιόγκα πριν εμφανίσει βήχα που δεν έλεγε να περάσει
  • μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπεσε σε κώμα, διαγνώστηκε με Strep A που προκάλεσε σήψη
  • η λοίμωξη «έτρωγε τους μύες του.
  • Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν στη συνέχεια να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια κάτω από το γόνατο και όλα τα δάχτυλά του.
  • ήταν σε κώμα για πάνω από 6 εβδομάδες, ενώ οι γιατροί έδιναν μάχη για να σώσουν τη ζωή του τα Χριστούγεννα του 2022.
  • Μια Δευτέρα πρωί του Σεπτεμβρίου, η Τζίνα ξύπνησε με αυτό που νόμιζε ότι ήταν γρίπη.
  • Είχε σφίξιμο στο στήθος, μυϊκό πόνο και υψηλή θερμοκρασία.
  • μέχρι την Πέμπτη τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν, επισκέφθηκε έναν γενικό ιατρό ο οποίος είπε ότι ήταν πιθανότατα απλά μια ίωση, της είπε να πάει σπίτι της και να πιει πολλά υγρά.
  • την Παρασκευή το πρωί δυσκολευόταν να αναπνεύσει, πήγε στο νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε μια εβδομάδα αργότερα.

24 Φεβρουαρίου 2024 – Nanaimo, BC, Καναδάς – Η 23χρονη Σοφία, εργαζόμενη σε καταφύγιο, διαγνώστηκε λανθασμένα με διάφορες ασθένειες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 24 Νοεμβρίου 2023 με σηψαιμία και πέθανε 3 ημέρες αργότερα στις 26 Νοεμβρίου.

28 Ιανουαρίου 2024 – Moncton, NB, Καναδάς – Ο 49χρονος Dan Wetmore ήταν άρρωστος για μια εβδομάδα. Μέχρι να πάει στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά και πέθανε από σηψαιμία Strep A.

14 Ιανουαρίου 2024 – Η 18χρονη Nat Manhertz είχε στρεπτοκοκκική φαρυγγίτιδα, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία με σηψαιμία και χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν όλα τα άκρα της.

9 Ιανουαρίου 2024 – Ηνωμένο Βασίλειο – Η 38χρονη Κίρστεν Μάρτιν, μέλλουσα νύφη, εμφάνισε παραλυτικούς πόνους στο στομάχι τα Χριστούγεννα και πέθανε 2 εβδομάδες αργότερα από SEPSIS στις 9 Ιανουαρίου 2024.

17 Δεκεμβρίου 2023 – CA – Ο προοδευτικός ευαγγελικός πάστορας Shawn Koester πέθανε στις 17 Δεκεμβρίου 2023 από πνευμονία και σήψη.

13 Οκτωβρίου 2023 – Τορόντο, ON – Ο 39χρονος Καναδός γιατρός (εμβολιασμένος με εμβόλια κατά του COVID-19) Dr.Adam Robert Rossi πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 2023. Είχε διαγνωστεί με HLH, είχε εγκεφαλικό επεισόδιο & σήψη (ενημερώθηκα από κάποιον που γνώριζε την υπόθεση).

30 Σεπτεμβρίου 2023 – Peabody, MA – Η Lisa Dunbar-Link πέθανε απροσδόκητα στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 από σηψαιμία μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

20 Σεπτεμβρίου 2023 – Νόρφολκ, Ηνωμένο Βασίλειο – Η 33χρονη Νακίτα Χάρντεν παραλίγο να πεθάνει αφού γρατζουνίστηκε σε μια μπάλα μπόουλινγκ. Ανέπτυξε σηψαιμία και παραλίγο να πεθάνει.

12 Σεπτεμβρίου 2023 – Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του NFL Μάικ Γουίλιαμς πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, αφού νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα σε οικοδομή, ενώ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος τον Αύγουστο. Αιτία θανάτου: σήψη με εγκεφαλικά αποστήματα και νεκρωτική λοβιακή πνευμονία.

Η άποψή μου…

Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι θάνατοι από σήψη στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 30%.

Δεν είναι μόνο οι αυξημένοι αριθμοί.

Νέοι, υγιείς ενήλικες πεθαίνουν από σήψη. Αυτό είναι πρωτοφανές.

Όσοι επιβιώνουν χάνουν δάχτυλα και άκρα (πολυοργανική ανεπάρκεια, θρόμβοι αίματος, καρδιακή ανακοπή κ.λπ.)

Αυτό είναι συνέπεια της βλάβης του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από το mRNA εμβόλιο κατά του COVID-19.

Κάποιοι το αποκαλούν αυτό «VAIDS» (Vaccine Induced AIDS – εμβόλιο που προκαλεί AIDS), ένας όρος που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.

Δεν γνωρίζουμε πόσο διαρκεί η βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος από το εμβόλιο COVID-19, αλλά φαίνεται να είναι μια κοινή μακροχρόνια παρενέργεια.

Όσο τρομακτικές και αν είναι, αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι καθόλου μυστήρια. Οι γιατροί απλώς αγνοούν την αιτία για να προστατεύσουν τα εμβόλια και να διατηρήσουν τις δουλειές τους.

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις