Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ετοιμάζεται κάτι άλλο μετά την επίθεση στην Μόσχα; «Συναγερμός» στην Κεντρική Ασία


 Τι συνέβη μία βδομάδα πριν το μακελειό στο Κρόκους

Η τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, σύμφωνα με ΜΜΕ, δείχνει πως πλέον οι διεθνιστές της Δύσης και το καθεστώς του Κίεβου, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί!

Το Κίεβο δυσκολεύεται πλέον σοβαρά στα μέτωπα και χρειάζονται επειγόντως επιχειρήσεις αντιπερισπασμού και ει δυνατόν άνοιγμα περισσότερων μετώπων για την Ρωσία.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, θα τα περιμένουμε!

Σε αυτή την κατεύθυνση, γνωστοποιήθηκε πως μια εβδομάδα πριν από την τρομοκρατική επίθεση στο Κρόκους, ένα αεροπλάνο των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ επισκέφτηκε το Καζακστάν και το Τατζικιστάν! Ένα MJ-130 από την 9η Μοίρα Ειδικού Σκοπού πέταξε μεταξύ Τιφλίδας και Αλμάτι. Ένα S-17 εντοπίστηκε επίσης να επιστρέφει στο Τατζικιστάν.

Σύμφωνα με το κανάλι Militarist, δεν πρόκειται για συνηθισμένες πτήσεις. Όλα αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο που οι προειδοποιήσεις των ΗΠΑ εντάθηκαν, όπως και οι προσπάθειες επίθεσης σε ρωσικές παραμεθόριες πόλεις.

Ενδεχομένως, η MI6 και η GUR σχεδιάζουν κάτι στην ευαίσθητη περιοχή της Κεντρικής Ασίας για την Ρωσία, και ύποπτες, όπως χαρακτηρίζονται, πτήσεις πριν από την επίθεση αυξάνουν αυτή την υποψία!

Αναμένεται η όποια συνέχεια!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις