Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Σκέφτεται να χωρίσει την σύζυγό του ύστερα από 7 χρόνια γιατί είναι ερωτευμένος με συνάδελφό του – «Έχω δυνατά αισθήματα για εκείνη»


 Το δίλημμα του μοιράστηκε ένας 31χρονος άνδρας, που δήλωσε ότι θέλει να χωρίσει την σύζυγο του μετά από 7 χρόνια επειδή είναι ερωτευμένος με μία συνάδελφο του.

«Είμαι παντρεμένος [εδώ και] τέσσερα χρόνια, είμαι με τη γυναίκα μου συνολικά επτά χρόνια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Έχουμε πολύ παρόμοια ιδιοσυγκρασία και σπάνια διαφωνούμε, και είναι πολύ ελκυστική», έγραψε στο Reddit ο Σεμπάστιαν.

Όταν ο Σεμπάστιαν ξεκίνησε να εργάζεται σε μια νέα δουλειά άρχισε να συναντά περισσότερους ανθρώπους που σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο. Αυτή η αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον του ανέδειξε ένα χάσμα μεταξύ του Σεμπάστιαν και της συζύγου του.

«Άλλαξα γραφείο μέσα στην εταιρεία μου και κατέληξα να κάθομαι δίπλα σε μια νέα γυναίκα και να εργάζομαι μαζί της σε ένα έργο. Στην αρχή δεν την πρόσεξα και πολύ, αν και τη βρήκα χαριτωμένη», αποκάλυψε ο Σεμπάστιαν,

Και συνέχισε: «Αλλά γρήγορα έγινε σαφές ότι είχαμε χημεία. Προσπάθησα να σκεφτώ και να θυμηθώ αν είχα τέτοια χημεία με τη γυναίκα μου- πραγματικά δεν νομίζω ότι είχα».

Ο Σεμπάστιαν άρχισε να παρατηρεί ότι αυτός και η σύζυγός του δεν συνδέονται σε βαθύ επίπεδο ή δεν έχουν ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις, καθώς τα ενδιαφέροντά τους είναι διαφορετικά. «Πολλές φορές ο χρόνος που περνάμε μαζί περνάει σε ένα εστιατόριο χωρίς να έχουμε τίποτα να συζητήσουμε ή παρακολουθώντας μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα», ανέφερε ο Σεμπάστιαν.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε ποτέ κάτι διασκεδαστικό, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι συχνά μια δραστηριότητα που θα μπορούσα να διασκεδάσω εξίσου ή περισσότερο με κάποιον άλλο φίλο μου», εξήγησε ο άνδρας.

Αντίθετα με την συνάδελφο του περνάει ωραία. «Η συνάδελφός μου και εγώ συνδεόμαστε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, μοιραζόμαστε πολλά από τα ίδια πάθη και κάνουμε υπέροχες συζητήσεις και γελάμε μαζί. Έτσι, η συνάδελφός μου και εγώ αρχίσαμε να περνάμε μαζί τον ελεύθερο χρόνο μας στη δουλειά και αργότερα και εκτός δουλειάς», εξήγησε ο Σεμπάστιαν.

Το ζευγάρι άρχισε να πηγαίνει μαζί σε δείπνα και τώρα περνάει λίγο χρόνο με τους φίλους της. «Είναι πολύ παιχνιδιάρα. Συζητάμε επίσης αρκετά στο διαδίκτυο, τόσο στη δουλειά (παρόλο που καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο) όσο και εκτός δουλειάς», παραδέχτηκε ο Σεμπάστιαν.

Ωστόσο ανέφερε ότι αισθάνεται ενοχές για όλο αυτό το «κρυφτό», θέλει να επισημάνει ότι η συναισθηματική σχέση δεν έχει γίνει σωματική… ακόμα. «Πραγματικά δεν θέλω να περάσω αυτή τη γραμμή όσο είμαι ακόμα παντρεμένος. Αλλά αυτό που τείνω να κάνω είναι να πω στον συνάδελφό μου πώς αισθάνομαι πραγματικά…», αποκάλυψε ο άνδρας.

«Αλλά αν νιώθει το ίδιο, είμαι πρόθυμος να ανατρέψω τη ζωή μου και να δώσω μια ευκαιρία στα πράγματα», είπε ο άνδρας. Παρόλα αυτά προβληματίζεται εάν είναι μία σχέση που θα διαρκέσει. «Πρόκειται για μια περίπτωση που η νέα γυναίκα είναι καινούργια και συναρπαστική και μετά θα βαρεθώ πάλι;», αναρωτήθηκε ο Σεμπάστιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις