Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και Bίαζε τη θετή κόρη του


 Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αίγινας -και όχι μόνο- η σύλληψη ενός 36χρονου με την κατηγορία της ασέλγειας και του βιασμού της κόρη της συντρόφου του, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, και μάλιστα μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί.

Όπως καταγγέλλεται, η νεαρή κοπέλα περνούσε μια ζωή - «κόλαση» στα χέρια του πατριού της. Η 25χρονη βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε στις Αρχές ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά επί αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, ο σύντροφος της μητέρας της από το 2013, όταν εκείνη ήταν 14 ετών, έως και την ενηλικίωση της προέβαινε σε βάρος της σε γενετήσιες πράξεις ενώ από τα 18 της χρόνια μέχρι και σήμερα τη βίαζε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κορίτσι, μετά την αποκάλυψη της ιστορίας, φέρεται να νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο της Νίκαιας, καθώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το Action 24, ο 36χρονος -αλβανικής υπηκοότητας- βιντεοσκοπούσε με το κινητό τις αρρωστημένες πράξεις του και απειλούσε τη θετή κόρη του πως αν έλεγε το παραμικρό, τότε αυτό το υλικό θα έβγαινε στα social media. Εκτός από τον 36χρονο συνελήφθη και η 50χρονη μητέρα της κοπέλας και τη Δευτέρα θα απολογηθεί μαζί με τον πατριό.

Η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο Star, έδειξε έκπληκτη με όσα κατηγορούν τον γιο της: «Δεν ξέρω... Η αστυνομία τον έχει πιάσει, θα τον φτιάξει η δικαιοσύνη. Δεν το πιστεύω να το έχει κάνει, δεν το πιστεύω. Πάρα πολύ τα αγαπούσε, τους μεγάλωσε και τους δυο. Εγώ σαν παιδί το μεγάλωσα τίμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις