Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου: Ταύροι, ανοίξτε τα χαρτιά σας – Ήρθε η ώρα να μιλήσετε


 Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Εντάξει, Κριέ, ήρθε η ώρα για διακοπές. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλα όσα κάνεις καθημερινά, και μια μικρή απόδραση θα ήταν η τέλεια λύση. Ευτυχώς, η Σελήνη είναι με το μέρος σου. Το τέταρτο της Σελήνης φτάνει στο ζώδιο του Τοξότη, τον ηλιακό οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας σου. Φτιάξε τη βαλίτσα σου ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να πας κάπου συγκεκριμένα. Ίσως περάσεις τη νύχτα σε σπίτι φίλων για διασκέδαση ή κάνε κράτηση σε ένα εστιατόριο κάπου μακριά από την περιοχή σου για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις.

Ταύρος

Οι δύσκολες συζητήσεις… μα γιατί, Ταύρε, είναι τόσο επίπονες για σένα; Είτε το θες, είτε όχι, πλησιάζει μια στιγμή αποκάλυψης και θα χρειαστεί να ομολογήσεις κάτι που σε απασχολεί. Το τέταρτο της Σελήνης φτάνει στο ζώδιο του Τοξότη, στον τομέα των μυστικών και της ειλικρίνειάς σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου, Ταύρε. Ήρθε η ώρα να μιλήσεις.

Δίδυμοι

Μια πρόταση γάμου; Ίσως όχι, αλλά αρχίζεις να οριοθετείς σε τι είσαι διατεθειμένος/η να δεσμευτείς και σε τι όχι.. Αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να καθίσεις ήρεμα και να γράψεις τους στόχους σου στις σχέσεις για φέτος. Και μιλάμε γενικά για τις σχέσεις: με συντρόφους, οικογένεια, επιχείρηση, ή ίσως κάποιο άλλο αγαπημένο/η σου πρόσωπο.


Καρκίνος

Καρκίνε, δώσε μία υπόσχεση στον εαυτό σου. Δεσμεύσου. Η βελτίωση της υγείας σου είναι κάτι που κάνεις για σένα τον ίδιο. Το μεγάλο “γιατί” σου μπορεί να περιλαμβάνει τα οφέλη της φυσικής σου κατάστασης για τα παιδιά ή την οικογένεια σου, αλλά τελικά όλα αφορούν εσένα. Ίσως έφτασε η ώρα να πας στο γυμναστήριο και να δοκιμάσεις ένα ομαδικό μάθημα ή να καλέσεις έναν φίλο/η να περπατήσετε μαζί το βράδυ. Διάλεξε μια συνήθεια που μπορείτε να υιοθετήσετε και να απολαύσετε μαζί. Είναι η αρχή που περίμενες.

Λέων

Βάλτε καλή μουσική και βάλτε επίσης το μυαλό σας να σκέφτεται θετικά. Η διασκέδασή σας βρίσκεται επίκεντρο. Χορέψτε ακόμη και στο… σαλόνι και ενημερώστε τη λίστα των τραγουδιών σας. Σχεδιάστε κάτι για το οποίο θα ανυπομονείτε στο τέλος της ημέρας, ακόμα κι αν αυτό είναι απλώς να φτιάξετε ένα παζλ ή να παίξετε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι που αγοράσατε. Μην προβληματίζεστε τόσο πολύ, κάνοντας συνεχώς αρνητικές σκέψεις. Γενικά χαλαρώστε, γιατί το αξίζετε!

Παρθένος

Νιώσε άνετα Παρθένε και αγάπησε ξανά το σπίτι σου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσεις τον σπιτόγατο που κρύβεις μέσα σου να κυριαρχήσει. Αν έχεις την ευκαιρία να μείνεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα, απόλαυσέ το. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να μείνεις όλη μέρα με τις πιτζάμες σου βλέποντας ταινίες; Αν αυτό σε ενδιαφέρει, κάνε το. Θες να κοιμάσαι όλη μέρα; Κι αυτό ωραίο είναι και μάλιστα μπορεί να το έχεις και ανάγκη.

Ζυγός

Ζυγέ, ως ένα από τα καλύτερα ζώδια στο να ακούει τους άλλους, σύμφωνα με την αστρολογία, σήμερα μπορεί να είσαι εκείνος ο ώμος για κάποιον φίλο/η ή συγγενή που χρειάζεται στήριξη. Σκέψου το καλά πριν στείλεις κάποιον στον… τηλεφωνητή. Αν πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις γιατί έχεις κάποια δουλειά, μην ξεχάσεις να τον καλέσεις πίσω αργότερα. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο τομέας των συζητήσεων και των δεσμεύσεων. Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να είναι σημαντικές και η συμβουλή σου να είναι ανεκτίμητη.

Σκορπιός

Αχ, Σκορπιέ, σήμερα μπορεί να είναι μια από εκείνες τις μέρες που ο καταναλωτισμός σου χτυπάει κόκκινο. Ο τομέας των χρημάτων σου βρίσκεται στο επίκεντρο, και αυτό μπορεί να σημαίνει έξοδα χωρίς να σε νοιάζει για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Αυτή είναι η στιγμή που το να έχεις μαζί σου μετρητά και να αφήσεις τις πιστωτικές κάρτες στο σπίτι είναι πιο χρήσιμο από ποτέ. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, βάλε ένα όριο στις αγορές  σου για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Τοξότης

Είσαι ένας πανέξυπνος και δραστήριος άνθρωπος, Τοξότη, οπότε όταν το τέταρτο της Σελήνης φτάσει στο ζώδιό σου, νιώθεις έτοιμος/η να κατακτήσεις τον κόσμο. Αυτό είναι καλό, γιατί το φεγγάρι ανοίγει την πόρτα στον τομέα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Αυτή είναι μια μέρα για να απενεργοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο και να αποσυνδεθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γράψε. Κράτησε ημερολόγιο. Άκουσε podcasts και σκέψου όσο θες. Αυτή είναι μια μέρα για σκέψη, και ίσως εκπλαγείς με το πόσο μπορεί να διεγερθεί το μυαλό σου.

Αιγόκερως

Λοιπόν, δεν είσαι τόσο ψυχρός/η, αλλά η ιδέα να κόψεις πράγματα που νιώθεις ότι δεν είναι υγιεινά μπορεί να σου περάσει από το μυαλό σήμερα. Αυτές τις μέρες η προσοχή σου στρέφεται στο παρελθόν σου και στα πράγματα που θέλεις να τελειώσουν. Αυτό μπορεί να είναι το σημείο καμπής για μια συνήθεια που πρέπει να αλλάξεις ή μια σχέση που δεν λειτουργεί, αλλά ελπίζεις να τη φτιάξεις. Αν τα επίπεδα ανοχής σου είναι χαμηλότερα από το συνηθισμένο σήμερα, ίσως καλό είναι να εξασκήσεις την υπομονή σου για να κάνεις πράγματα έπειτα από σκέψη και όχι ως αντίδραση.

Υδροχόος

Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζεις, τόσο πιο χαρούμενος/η νιώθεις. Σήμερα, το κουμπί της κοινωνικότητας σου πατιέται δυνατά. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο τομέας των φιλιών σου, και είσαι έτοιμος/η να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις. Είναι μια υπέροχη μέρα για να δεχτείς μια πρόσκληση σε πάρτι ή μια έξοδο με φίλους. Αν το τηλέφωνό σου δεν χτυπάει και δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον, μην μείνεις σπίτι. Βγες έξω και πήγαινε μία βόλτα ή τηλεφώνησε σε ένα μέλος της οικογένειας σου και δείτε μαζί μια ταινία.

Ιχθύες

Μια ήσυχη Κυριακή είναι η τέλεια δικαιολογία για να ανανεώσεις το βιογραφικό σου. Αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτές τις μέρες δίνεις μεγάλη προσοχή στην καριέρα σου και στη δουλειά που απολαμβάνεις να κάνεις. Ρίξε μια ματιά στο LinkedIn. Δώσε μια θετική αξιολόγηση σε μερικούς συναδέλφους και ζήτησε κι εσύ μία. Ενημέρωσε τα στοιχεία σου και κάνε τα πάντα να φαίνονται υπέροχα για τους πιθανούς εργοδότες. Μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις