Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου: Τοξότες, είναι εξαιρετική περίοδος για να θέσετε νέους στόχους

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, στον ηλιακό σας οίκο της περιπέτειας. Διαβάστε για έναν πολιτισμό που σας κεντρίζει την περιέργεια.  Επιλέξτε μια γλώσσα για να μάθετε, επισκεφθείτε ένα μουσείο της περιοχής σας και σχεδιάστε να παρακολουθήσετε τις εκθέσεις που θα γίνουν. Προσπαθήστε να φτιάξετε το αγαπημένο σας φαγητό στο σπίτι. Διασκεδάστε το!

Ταύρος

Είναι καλό να ανοίγεστε και να μοιράζεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο όπου μοιράζονται μυστικά. Είναι ωραίο όταν μπορείτε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με το παρελθόν σας. Έχετε ζήσει μια ενδιαφέρουσα ζωή. Οι άνθρωποι, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας μπορούν να μάθουν πολλά από τις επαγγελματικές και προσωπικές σας εμπειρίες. Στους ανθρώπους αρέσει να σας γνωρίζουν, καθώς αυτό δημιουργεί οικειότητα και εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι

Αυξήστε τον κύκλο των φίλων σας μέσα από ουσιαστικές εμπειρίες. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της δέσμευσης και των συνεργασιών. Υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα; Μπορείτε να χτίσετε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο γύρω από ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε. Θα λατρέψετε να συζητάτε για τα αγαπημένα σας θέματα.

Καρκίνος

Η φύση σας περιμένει! Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της ρουτίνας και της υγείας. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που τα σημάδια της Άνοιξης αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σε ένα πάρκο για έναν υπέροχο περίπατο. Μπορείτε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες για να μοιραστείτε τα συναρπαστικά πράγματα που βρίσκετε ενδιαφέροντα. Επιδιώξτε έναν ολιστικό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει καθαρό αέρα, καλό φαγητό και ποιοτικό ύπνο.

Λέων

Εκφραστείτε μέσα από την τέχνη! Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας και της διασκέδασης. Οργανώστε μια βραδιά ζωγραφικής ή καλέστε τους φίλους σας για ένα βράδυ χειροτεχνίας και μαγειρικής. Μπορείτε να καλέσετε σπίτι σας φίλους και να φτιάξετε όμορφα πράγματα μαζί.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να ξανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανανεώσετε τη σχέση σας με πράγματα που σχετίζονται με την οικογένεια, όπως να ενημερώσετε το άλμπουμ φωτογραφιών σας ή να επικοινωνήσετε με τους γονείς σας για να πείτε ένα γεια. Καλέστε τα αδέλφια σας για να διατηρήσετε την επαφή. Επικοινωνήστε με άλλους συγγενείς σας για να τους δείξετε ότι νοιάζεστε.

Ζυγός

Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς. Η Σελήνη εισέρχεται στην Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να γράψετε ένα άρθρο γνώμης ή μία ανάρτηση στα social media που θα προκαλέσει αίσθηση, ειδικά αν έχετε ισχυρές απόψεις που θέλετε να εκφράσετε. Κάντε τηλεφωνήματα. Αμφισβητήστε το status quo. Μην φοβάστε να μιλήσετε για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Σκορπιός

Ξοδέψτε, αλλά μην ξεχνάτε να είστε φειδωλοί. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε βιβλία που μπορείτε να δανειστείτε δωρεάν από τη δημοτική βιβλιοθήκη, είτε δια ζώσης είτε μέσω της εφαρμογής της βιβλιοθήκης. Ίσως να θέλετε να τρώτε έξω όλη την εβδομάδα, ενώ μπορείτε να μαγειρέψετε μερικά πράγματα στο σπίτι το βράδυ. Φροντίστε το σπίτι και τον σύντροφό σας. Θα κάνει καλό στη σχέση σας, καθώς αποκαλύπτει μία πλευρά σας που συχνά δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι.

Τοξότης

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να θέσετε νέους στόχους. Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας και θέστε ρεαλιστικούς στόχους για να τα καταφέρετε. Έχετε ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία που σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι για νέες εμπειρίες και να σκέφτεστε πιο δημιουργικά.

Αιγόκερως

Ανακαλύψτε νέα πράγματα για τον εαυτό σας ανανεώνοντας τη σύνδεσή σας με μια ανώτερη δύναμη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, στον ηλιακό σας οίκο της πνευματικότητας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για νηστεία, προσευχή και ανάγνωση βιβλίων. Ίσως να θέλετε να στοχαστείτε για τη ζωή και όλα όσα έχουν σημασία για εσάς. Κάντε την εσωτερική σας έρευνα και μην διστάσετε να θέσετε στον εαυτό σας πολλά ερωτήματα.

Υδροχόος

Συνδεθείτε με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο των φιλιών. Οργανώστε μια συνάντηση. Στοχεύστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Αν υπάρχει κάποια εκδήλωση στην περιοχή σας, βγείτε έξω και απολαύστε το θέαμα. Επιδιώξτε να είστε κοινωνικοί.

Ιχθύες

Καταβάλλετε λίγη περισσότερη προσπάθεια και δείτε πώς ρέει η μαγική ενέργεια. Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας. Ανανεώστε το προφίλ σας στο LinkedIn. Αναθεωρήστε και διαμορφώστε τυχόν παλιά βιογραφικά σημειώματα και συνοδευτικές επιστολές. Δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον τομέα σας που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερες απολαβές. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας και τις φιλοδοξίες σας. Μην αφήνετε τον φόβο ή την ανασφάλεια  να σας κρατούν πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις