Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

«Θα δούμε»! Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται με τον Πούτιν και τις ΗΠΑ (video) - Πώς σχολιάζουν οι Ρώσοι την επίσκεψη του Τάκερ και τι απάντησε στο αν θα πάρει συνέντευξη από τον «Τσάρ Βλαντ»


 Ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής Τάκερ Κάρλσον ήρθε στην Μόσχα στις 3 Φεβρουαρίου, εν μέσω εικασιών ότι στόχος της επίσκεψης είναι να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ενισχύοντας την δημοτικότητα του πρώην παρουσιαστή του Fox News στην χώρα.

Μάλιστα νωρίτερα είδατε στο ΕΛ βίντεο με την παρουσία του Τάκερ σε ξενοδοχείο στην Μόσχα!

Οι Ρώσοι ασχολούνται εκτενώς με το θέμα, καθώς ίσως ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή του Πούτιν στην Παλαιά Παραδοσιακή Τάξη Πραγμάτων των ΗΠΑ, τουτέστιν στον πατριωτικό αμερικανικό Νότο αλλά και Αμερικανούς από άλλες περιοχές των ΗΠΑ που συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις περί του έθνους σε αντίθεση με την Νέα Διεθνιστική Τάξη Πραγμάτων της Ουάσιγκτον, η οποία βρίσκεται σε σύγκρουση με τις παραδοσιακές αξίες τόσο των Αμερικάνων όσο και των Ρώσων!

Το ρωσικό Sputnik εξηγεί για την δημοτικότητα του Τάκερ στην Ρωσία:

Σε ένα βίντεο όπου ο Τάκερ Κάρλσον συναντά έναν από τους Ρώσους θαυμαστές του στη Μόσχα, ακούγεται μια αντρική φωνή που επαινεί τον 54χρονο συντηρητικό σχολιαστή ως τον «καλύτερο δημοσιογράφο των ΗΠΑ».

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News εμφανίζεται στη συνέχεια να ευχαριστεί τον άνδρα και να επαινεί την Μόσχα ως μια όμορφη πόλη που σχεδίαζε να επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. (σ.σ. Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν είπε θα δούμε).

(…)

Όταν πρόκειται για τη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα του Carlson στη Ρωσία, είναι ασφαλές να πούμε ότι πολλοί Ρώσοι τον αντιλαμβάνονται ως ένα παράθυρο προς την Αμερική, το οποίο τους επιτρέπει να μάθουν για τα εσωτερικά ζητήματα των ΗΠΑ από άλλες πηγές εκτός του νέο-φιλελεύθερου (σ.σ. διεθνιστικού) Τύπου. Επιπλέον, ο Carlson δεν διστάζει να πει τις δικές του σκέψεις για την Ρωσία! Στην τελευταία ομιλία που καταγράφηκε σε ένα βίντεο, ο Τάκερ είπε ότι η Ρωσία «τα πάει πολύ καλά», σε έναν από τους Ρώσους θαυμαστές του σε κάτι που έμοιαζε με ξενοδοχείο της Μόσχας.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News έχει καταστήσει σαφές ότι στηρίζει την Μόσχα στην διαμάχη με την Ουκρανία!

“Γιατί με νοιάζει… τι συμβαίνει στην σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας; Και μιλάω σοβαρά. Γιατί με νοιάζει; Γιατί να μην στηρίζω την Ρωσία;”, είχε επισημάνει ο Κάρλσον.

“Ναι, αυτή είναι μια τρελή ιδέα. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τον [Ρώσο Πρόεδρο] Βλαντιμίρ Πούτιν και υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να χάσουμε, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, πολλών χιλιάδων αμερικανικών ζωών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει Ο [πρόεδρος των ΗΠΑ] Τζο Μπάιντεν δεν θα το κάνει», είπε ο Κάρλσον.

Επέμεινε επίσης κάποτε ότι οι αντιρωσικές κυρώσεις που ο Μπάιντεν χαρακτήρισε ως «ηθική νίκη» κατά του Πούτιν βλάπτουν τις ΗΠΑ, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος «κερδίζει» την διμερή αντιπαράθεση.

“Σας λέει ότι ο χαμένος σε αυτήν την πολιτική, που ακολουθεί ο Μπάιντεν, δεν είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο νικητής. Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες”, υποστήριξε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής.

Σχετικά με την Ουκρανία, ο Carlson δεν μάσησε λόγια του, αποκαλώντας τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky «ιδρωμένο και σαν αρουραίο» και περιέγραψε την Ουκρανία ως «μια δημοκρατία» αλλά μάλλον ως «μια καθαρή πελατειακή πολιτεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο Tucker παραμένει ο πιο δημοφιλής Αμερικανός δημοσιογράφος στην Ρωσία για περισσότερους από ένα εκατομμύριο θεατές που νωρίτερα εγγράφηκαν στο ρωσόφωνο κανάλι YouTube CarlsonTV. Πολλοί χρήστες στην ενότητα σχολίων επαίνεσαν τον Τάκερ, χαρακτηρίζοντάς τον ως  «ευθύ άτομο που λέει όλη την αλήθεια». Εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρίσκονται περισσότερα «γενναία και τίμια άτομα σαν αυτόν» στις ΗΠΑ, μια χώρα που λένε ότι «πνίγεται στα ψέματα και προσπαθεί να υπαγορεύσει στους άλλους πώς πρέπει να ζουν».

Υπάρχουν περισσότεροι από 46.000 συνδρομητές στο κανάλι CarlsonTV στον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, VKontakte, όπου αρκετοί χρήστες επικρότησαν πρόσφατα την απόφαση του Tucker να επισκεφτεί την Μόσχα.

«Καλώς ήρθατε στην χώρα ενός ελεύθερου λαού», «Ευχαριστώ, σύντροφε Τάκερ», «Ουάου, αυτά είναι όντως δυνατά νέα!» αναφέρουν μερικά από τα σχόλια!

Τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια περιλαμβάνουν συχνά κλιπ από τις εκπομπές του Carlson στα προγράμματά τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί ειδικοί στην Ρωσία πιστεύουν ότι η εν μέρει φιλορωσική του στάση, ιδιαίτερα όσον αφορά την Ουκρανία και τον Μπάιντεν, προκαλεί, συνειδητά ή ανεπίγνωστα, συμπάθεια στους Ρώσους τηλεθεατές. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρώσων Δημοσιογράφων Βλαντιμίρ Σολοβίοφ ανακοίνωσε εν τω μεταξύ ότι ο Κάρλσον θα καλωσοριστεί στην οργάνωση.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις