Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Πιστεύεις στη Tύχη και η Τύχη σου Μόλις Τελείωσε


 Την 1η Μαρτίου 1950,στο Μπεατρίς της Νεμπράσκας η πρόβα μιας χορωδίας που είχε προγραμματιστεί για εκείνο το βράδυ στη μικρή εκκλησία του χωριού,έπρεπε να αρχίσει στις 7:20μ.μ. Κατά σύμπτωση όμως,κανένα από τα 15 μέλη της χορωδίας δεν παρουσιάστηκε εκεί ως τις 7:25μ.μ.    Ο ιερέας και διευθυντής της χορωδίας δεν ήταν εκεί,γιατί περίμενε τη γυναίκα του ώσπου να τελειώσει το σιδέρωμα του φορέματος της μεγαλύτερης κόρης τους.Κι αυτό το κορίτσι τραγουδούσε στη χορωδία. Δύο γυναίκες δεν μπόρεσαν να βάλουν μπροστά τα αυτοκίνητά τους,χωριστά η μία από την άλλη. Μία κοπέλα δεν είχε τελειώσει την κατ' οίκο εργασία του σχολείου της. Δύο άλλες κοπέλες βρήκαν ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα τόσο συναρπαστικό,ώστε ξέχασαν την ώρα. Μία μητέρα αναγκάστηκε να φωνάξει τη κόρη της δύο φορές για να την ξυπνήσει. 'Ολα αυτά τα συμβάντα είναι απλοί λόγοι,για να εξηγήσουμε,γιατί κανένας απ' αυτούς δεν πήγε στην εκκλησία την ώρα που έπρεπε.

Αλλ' αυτούς τους απλούς λόγους μπορεί να Δει κανείς ξαφνικά με διαφορετικό.....Μάτι, όταν στις 7:25μμ , δηλαδή πέντε λεπτά από τότε που θ'άρχιζε η πρόβα της χορωδίας,μία έκρηξη φωταερίου ανατίναξε την εκκλησία του Μπεατρίς και την κατέστρεψε εντελώς.

Μήπως και οι δεκαπέντε αυτοί άνθρωποι αργοπόρησαν ταυτόχρονα για πάνω από πέντε λεπτά από σύμπτωση; Η πιθανότητα να αργοπορήσουν ΚΑΙ οι 15 ταυτόχρονα είναι πάνω από μία στο εκατομμύριο εάν υπολογίσουμε ότι η πιθανότητα αργοπόρησης για τον καθένα ξεχωριστά ήταν 1:4...H πιθανότητα να αργοπορήσουν και οι 15 για διάστημα άνω των 5 λεπτών είναι άνω της μίας στο δισεκατομμύριο....Και η πιθανότητα να συμβεί η 'Εκρηξη φωταερίου η οπόια έκρηξη φωταερίου (προσοχή κατέστρεψε ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ την εκκλησία) ....να συμβεί αυτή η έκρηξη ακριβώς μέσα στο διάστημα από 7:20 μέχρι 7:25 που δεν.....εμφανίστηκε ΚΑΝΕΙΣ ,απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η πιθανότητα.

'Αρα θα ρωτούσε κάποιος δύσπιστος ,"γιατί γίνονται εμφανή με όλες τις λεπτομέρειές τους τα άνωθεν γεγονότα στους ανθρώπους;"  H απάντηση είναι απλή:  Γίνονται εμφανή για να πείσουν και τους πλέον ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ αλλά ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ......

Βεβαίως αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη τέτοια ΑΠΙΘΑΝΩΝ συμπτώσεων γεγονότα για να ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ στη Θεία Πρόνοια.... (προς πληροφορία σας υπάρχουν ΑΜΕΤΡΗΤΑ παρόμοια γεγονότα καταγεγραμένα,απλά δε τα μεταδίδουν τα...κανάλια που παρακολουθείτε) . Πολλοί άνθρωποι είχαν κάποιο προσωπικό γεγόνος-εμπειρία το οποίο άν και εξωπραγματικό για τον υπόλοιπο κόσμο έφερε τους ίδιους κοντά στο Θεό...'Αλλοι πάλι πιστεύουν τόσο πολύ που κάνουν τη προσπάθεια τους και πέρα από αυτή ότι τους τύχει (καλό ή φαινομενικά κακό) το αποδίδουν στο Θέλημα του Θεού και προχωρούν με σιγουριά.

Για τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ λοιπόν που αρνούνται να Δουν το Φως (οποία η Ειρωνεία αφού χωρίς Φως κανείς Δεν βλέπει)...Γι αυτούς τους 'Απιστους θα πούμε ΣΗΜΕΡΑ με Βεβαιότητα ότι η Τύχη σας Τελείωσε....'Οσοι ήταν να ειδοποιηθούν για να εξέλθουν της Σαπρο-πολιτείας σας έχουν ήδη ειδοποιηθεί με τρόπο Μυστικό και Δυσκατανόητο σε εσάς...Σύντομα η Έκρηξη Φώτα Αερίου θα καταστρέψει ολοσχερώς το Ψευδοκράτος που ζείτε και η Γη θα χαθεί κάτω από τα πόδια σας.

Θα μου πείτε τώρα που κολλάνε η Μπουμπουλίνα και η Μαντώ Μαυρογένους σε όλα αυτά....'Εδωσαν και οι 2 όλη τη περιουσία τους για τον αγώνα,σπίτια ,λεφτά,πλοία,κυνηγήθηκαν και συκοφαντήθηκαν από ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Κωλέτηδες... και τιμήθηκαν από Κολοκοτρώνηδες και Καποδίστριες....Το ίδιο θα πράξουν τώρα και  όσοι Πιστεύουν,δίνοντας ότι τους ζητηθεί (σπίτια,λεφτά,ακόμη και τη ζωή τους) για να μην υπακούσουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ του Ψευδοκράτους και της Νεοταξικής Σαπροπολιτείας.Και κάθε ΜΙΑ ομολογία Πίστεως από τους άνωθεν αποτελεί ταυτόχρονα όχι μία αλλά ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑ-ΔΙΚΕΣ που γκρεμίζουν αυτή τη στιγμή τη Σαπροπολιτεία των Απίστων

 καὶ ἔκραξεν ἐν ἰσχυρᾷ φωνῇ λέγων· ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, καὶ ἐγένετο κατοικητήριον δαιμονίων καὶ φυλακὴ παντὸς πνεύματος ἀκαθάρτου καὶ φυλακὴ παντὸς ὀρνέου ἀκαθάρτου καὶ μεμισημένου

 ὅτι ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πέπωκαν πάντα τὰ ἔθνη, καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς μετ᾿ αὐτῆς ἐπόρνευσαν, καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς ἐκ τῆς δυνάμεως τοῦ στρήνους αὐτῆς ἐπλούτησαν

  Καὶ ἤκουσα ἄλλην φωνὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν· ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς, καὶ ἵνα ἐκ τῶν πληγῶν αὐτῆς μὴ λάβητε.


Για την Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός

"Μετωπική"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις