Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Σάντρα Βουτσά: Tο συγκινητικό μήνυμα για τα τέσσερα Xρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά


 Σαν σήμερα (26/2) πριν από τέσσερα χρόνια ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την χώρα. Η μεγάλη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, με αφορμή την σημερινή ημέρα, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά και έγραψε στη λεζάντα του post της: «31/12/1931-26/2/2020….Μπαμπά μου, ακόμα έναν χρόνο που είμαστε χωριστά…. μου λείπεις παρά πολύ, να ξέρεις… Η αγάπη σου, η αγκαλιά σου, η παρέα σου, τα γέλια μας, οι καυγάδες μας, οι συζητήσεις μας… Όλα αυτά που δεν θα ξαναέχω ποτέ… Πολύ σκληρό πράγμα αυτή η απώλεια… Πολύ δύσκολο να συνηθίσω το «για πάντα»… Ένα μόνο ξέρω… Θα Σ’ αγαπώ για πάντα…».



«Όταν θύμωνε τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’ όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος», είχε αναφέρει η Σάντρα Βουτσά καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ακόμα, είχε πει ότι: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως».

«Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε», είχε προσθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις