ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ! ΥΛΙΚΑ: 5 πατάτες, 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο, αλάτι,πιπέρι,ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ότι σχέδιο θέλουμε τις τοποθετούμε σε μπολ. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ανακατεύουμε τις τοποθετούμε στην λαδόκολλα, στο ταψί και τις ψήνουμε. ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΜΕΛΕΤΑΣ! ΥΛΙΚΑ: 2 αυγά, 50 ml σπορέλαιο, 200 ml γάλα, αλάτι,περίπου ένα ποτήρι […]
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!
ΥΛΙΚΑ:
5 πατάτες,
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο,
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ότι σχέδιο θέλουμε τις τοποθετούμε σε μπολ. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ανακατεύουμε τις τοποθετούμε στην λαδόκολλα, στο ταψί και τις ψήνουμε.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΜΕΛΕΤΑΣ!
ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά,
50 ml σπορέλαιο,
200 ml γάλα,
αλάτι,περίπου ένα ποτήρι μεσαίου νερού αλεύρι,
2 ντομάτες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τις ντομάτες και της κόβουμε ροδέλες. Στο μπολ χτυπάμε τα υλικά αυγά, σπορέλαιο, γάλα, αλάτι, αλεύρι και κάνουμε ένα πηχτό χυλό.
Βάζουμε στο τηγανάκι τις φέτες ντομάτας και της τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές ρίχνοντας πάνω τους λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε το χυλό και το σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι η πιάτο.
Το τηγανίζουμε και το γυρνάμε με προσοχή και από την άλλη μεριά.
Σερβίρουμε με φέτα τριμμένη!
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου