Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Νάξος: Mαθητής ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του

 


Δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μήπως κάτι συμβαίνει; Τι θέλουμε να πούμε; Μαθητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του εντός σχολικής μονάδας στη Νάξο και χρειάστηκε παρέμβαση καθηγητών. Υπάρχει συνέχεια στο οικείο αστυνομικό τμήμα με ανταλλαγή μηνύσεων…

Η σχετική είδηση από τη σελίδα ieidiseis.gr αναφέρει:

Όλα συνέβησαν χθες Παρασκευή (16/02) στον προαύλιο χώρο Γυμνασίου σε περιοχή της Νάξου, την ώρα που τα παιδιά του σχολείου είχαν διάλειμμα.

Συγκεκριμένα, δύο μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών άρχισαν λογομαχία με βρισιές και απειλές. Εκείνη τη στιγμή, ένας ακόμη ανήλικος 15 ετών επενέβη στον τσακωμό. Ωστόσο, οι προθέσεις του ήταν πιο έντονες καθώς με γροθιές χτύπησε στο πρόσωπο τον 13χρονο συμμαθητή του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανήλικου.

Μετά το περιστατικό, το 13χρονο θύμα, μαζί με τον πατέρα του, πήγε αρχικά στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στον αστυνομικό σταθμό της οικείας περιοχής όπου υπεβλήθη μήνυση κατά των δύο ανήλικων για απειλή εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, όπως επίσης και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όμως, και ο ένας από τους δύο 15χρονους – μαζί με τον πατέρα του – πήγε και αυτός στο τμήμα και υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του 13χρονου για εξύβριση και απειλή, αλλά και σε βάρος του γονέα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τα παιδιά είναι στο σπίτι τους, ήδη έχουν δεχτεί τις απαραίτητε ποινές από το σχολείο τους και είναι ενήμερος και ο οικείος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις