Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Δεν πρόκειται πλέον για θεωρία συνωμοσίας, Kαθώς τα γεγονότα αφορούν στοχευμένα άτομα.


 Δεν υπάρχει πλέον καμία άρνηση ότι αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΙ και ΔΕΝ είναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΙ. Αλλά έχουν πέσει θύματα του ίδιου όπλου της φωνής του Θεού που χρησιμοποίησε ο στρατός των ΗΠΑ στον 1ο πόλεμο του Κόλπου.

Η φωνή μπορεί και έχει καταγραφεί σε πληθώρα τοποθεσιών πάντα να ανταγωνίζεται και να επιδεινώνει τους ανθρώπους στα πρόθυρα της βίας κατά του εαυτού τους ή των άλλων χωρίς ποτέ να ωφελήσει ή να βοηθήσει κανέναν.

Ο YOutuber LOOKOUTFACHARLIE είναι το άτομο που έσπασε τον κώδικα, για να το πω έτσι. Βρήκε έναν τρόπο να απομονώσει τις παλλόμενες συνθετικές φωνές από εξαιρετικά αλλοιωμένες ηχογραφήσεις και τα στοιχεία του είναι αδιάσειστα. Αφιερώστε 30 λεπτά παρακολουθώντας τα βίντεό του και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι 100 φορές μεγαλύτερο από τον Σνόουντεν και ότι τα ΜΜΕ δεν θα το αγγίξουν ούτε με ένα στύλο δέκα ποδιών.

Οπότε είναι στο χέρι μας να βεβαιωθούμε ότι δεν θα εξαφανιστεί, αλλά θα γίνει viral. Δεν υπάρχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρχουν φωνές στις περιοχές συχνοτήτων υπερήχων ή ELF σε ηχογραφήσεις, ωστόσο αυτό ακριβώς βρίσκεται σε όλους τους τύπους ήχου, σε πολλές ηχογραφήσεις σκηνών εγκλήματος από κάποια πολύ σημαντικά τρομερά γεγονότα στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ.

Ποιος το κάνει αυτό; Γιατί; Θα σας αφήσω να το καταλάβετε μόνοι σας, αλλά ξέρω τι πιστεύω και δεν είναι καλό σημάδι για τις καλές ΗΠΑ. Φαίνεται ότι θα χρειαστούμε κάποιες σοβαρές αλλαγές στο προσωπικό μόλις το κοινό βγάλει το κεφάλι του από την άμμο.

Και δεν εννοώ πολιτικά, επειδή όλοι στην Ουάσιγκτον σήμερα, εννοώ ΟΛΟΙ θα πρέπει να αντικατασταθούν και η πρωτεύουσα των εθνών θα πρέπει να μεταφερθεί μακριά από τις ακτές κάπου κοντά στη Νεμπράσκα, το Κολοράντο ή το Γουαϊόμινγκ. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία τώρα και στις δύο πλευρές του διαδρόμου είναι όλοι 100% συμβιβασμένοι και διεφθαρμένοι και δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ότι θα ενεργήσουν για το καλό των πολιτών ή για τη βελτίωση του έθνους στο σύνολό του.

Εγώ λέω να τους ακυρώσετε ΟΛΟΥΣ και να επανεκλέξετε τοπικά υποδείγματα. Στήστε ανθρώπους που δεν επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι άριστοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, μηχανικοί, αδιάφθοροι στρατιωτικοί και εκπαιδευτικοί και στείλτε τους στο νέο Καπιτώλιο 2.0 ενώ οι ηλίθιοι του 1.0 μπορούν να μείνουν στην Ουάσιγκτον και να προσποιούνται ότι κάνουν κάτι για να μην μπλέκονται στα πόδια μας ενώ κόβονται.

Reddit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις